Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#121 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 18:04

A ja bym bardzo chciała żeby wygrali cudni mężczyźni z Melkart Ball albo Audiofeels

Też bym chciała żeby to oni wygrali, ale znając widzów wybiąrą dzieciara jakiegoś, albo kogoś kto śpiewa :/
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#122 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 18:13

Też bym chciała żeby to oni wygrali, ale znając widzów wybiąrą dzieciara jakiegoś, albo kogoś kto śpiewa :/

Niestety pewnie tak, chociaż to by było totalnie nie fair, bo programów "śpiewających" jest od cholery i trochę i niech se tam wygrywają. A dzieci to w ogóle będą miały szansę wykazać się za parę lat.

#123 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 18:50

Powinien być podany jakiś przedział wiekowy w tym programie .. tak sobie myśle

#124 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 19:23

star_princess, ale właśnie o to chodzi, że ludzie bardziej się zachwycają jakąś Klaudią Kulawik która ma mocny głos i potrafi zrobić wibrato tylko dlatego, że ma tam jakieś 9 lat niż np utalentowanymi tancerzami którzy odpadli lub barmanami którzy mieli naprawde super talent :-/ moim zdaniem niektóre osoby tylko zajmują miejsce niepotrzebnie...
ps. wiem że się przyczepiłam do tej Klaudii, ale nie lubięjak mi się wmawia na siłę, że to jest cudowne i to ma mi się podobać :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#125 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 20:22

star_princess, talent nie zna wieku
Ludzie się zachwycają Klaudią, i mają właściwie rację bo ona ma na prawdę talent ale JAK NA SWÓJ WIEK, bo perfekcyjne to to nie jest

I nawet jeśli ktoś przegra, ktoś wygra, to to nie jest ważne. Chyba, że na prawdę robią to tylko dla kasy.
Ci którzy są dobrzy, są już znani i ich kontakty się poszerzą, nie ma co do tego wątpliwości. Każdy kto tam jest jakiś talent ma, a czy śpiewa, czy tańczy dla mnie to nieistotne.
nie ma mnie tu i nie będzie.

#126 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 21:34

Tak, tak... Tylko jak już ktoś tu wspomniał dla wokalistów jest mnóstwo programów gdzie mogą sie pokazać :) dzieciaki tez mają specjalne wersje show gdzie sobie pośpiewują, a MAM TALENT miał pokazać ludzi wszechstronnych, bądź takich, ktrzy pokazują coś nietypowego/niesamowityego/niespotykanego.

A tu w finale mamy nawał śpiewających dzieciarów i nie tylko. Cóż z tego że Klaudia by wygrała/czy też wygra skoro jest za młoda na robienie kariery i zaraz ktoś o niej zapomni? Co z tego Że wygra Paulina lenda która wygrała Szanse na sukces i też nikt o niej nie uslyszał nic więcej <bezradny></span>

SSnake czy Ci z Melkart Ball to jest coś :) a teraz ide dalej oglądać finał ;) Zobaczymy co będzie

#127 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:22

Paulina ślicznie dziś wyglądała i wreszcie ktoś zauważył to co ja zauważyłam, że za dużo "jeeeee oł jeeee" a za mało treści chociaż dziś było o wiele lepiej niż w półfinałach i nawet mi się podobało ;)
Z Klaudii ewidentnie chcą zrobić małą smutną dziewczynkę śpiewająca wielkie smutne utwory... dlatego właśnie twierdze, że dziewczyna ma jeszcze czas, bo teraz ktoś może ją zniszczyć po prostu...
Melkart Ball pokazali chyba to samo co na castingu, tak mi się wydaje, ale niezmiennie jestem zachwycona, to co oni wyczyniają z ciałem jest niesamowite... Ziemowit to taki przeuroczy mały szołmen, tylko co będzie potem?? Teraz zachwyca bo jest malutki i fajnie się na niego patrzy ale jak będzie miał te 17-20 lat to już nie będzie tak bawiło...
A Audiofeels są the best :mrgreen:

#128 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:25

Matko...Melkart Ball byli cudni, no mogłabym się na nich gapić godzinami, aaahhhh....

A Audiofeels też fantastyczni :-)
Mam nadzieję że MB i Audiofeels wygrają, nieważne którzy pierwsze, a którzy drugie miejsce ;-)

edit:MB WYGRALI!!! Jupijaj! (Się cieszę jakbym to ja ich kasę dostała :-P )

#129 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:40

kjujiczek, ciesze się że oni wygrali stawiałam albo na nich albo na audiofeels ;)

#130 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:41

:D super byli!
wspaniała muzyka jako podklad, atmosfera nie do opisania! :D MAGIA!
Szkoda Chłopaków z Audiofeels ... też powinni cos za to 3 miejsce zgarnąć jako pocieszenie :P

#131 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:48

a buuuuuuuuuuuuuuuu

Moja Paulinka nie wygrała :P
hehe

super, że MB wygrali :)
Chociaż właściwie wolałabym Audiofils, czy jak to się tam pisze... ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#132 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:49

Bardzo się ciesze że chłopaki wygrali, bo ludzkie ciało to piękna sztuka, a możliwości jest wiele tylko trzeba umiec je wykorzystać :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#133 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 22:55

hej to juz koniec tego programu?

to kto dokladnie wygral bo jak tak po nazwach nie czaje :roll: :->

#134 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 23:05

hej to juz koniec tego programu?

to kto dokladnie wygral bo jak tak po nazwach nie czaje :roll: :->

Wygrał duet Melkart Ball, czyli boskich dwóch panów o cudownych ciałach :-)

a Klaudia Kulawik to już przegięcie, ta dziewczynka wygląda jak kukła, nie zachowuje się jak radosne dziecko tylko trochę jak stara maleńka, nie wiem kogo za to winić <bezradny></span>

#135 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 23:24

ej ale swoją drogą... myślałam że ten finał będzie z jakąś większą pompą... trochu się zawiodłam...
Klaudii mi żal.. w sensie nie wiem wydaje mi się, że nie jest do końca szczęśliwa... ludzie nią kierują na prawo i lewo...

Moja Paulinka nie wygrała

nie wygrała ale dziś najpiękniej wyglądała :)

#136 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 23:29

Duet akrobatów był cudowny, naprawdę dostarczają dużych emocji i cieszę się, że to oni zgarnęli główną nagrodę. Wyglądali na ludzi skromnych, więc i pewnie sodówka nie uderzy do głowy. Co do Klaudii - może i ma ładny głos, ale od początku wykreowana i kierowana jest przez kogoś innego, więc i jej kariera nie miałaby nic wspólnego z jej udziałem... Kuba miał rację, mówiąc, że to nie czas na taką nagrodę. Stwarzała pozory nieszczęśliwej dziewczynki. Nie wiem czy to miało wzbudzić współczucie innych, czy jest faktycznie taka zdziwaczała lekko... A Paulina faktycznie wyglądała pięknie :)

#137 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 30 listopada 2008 - 11:56

to chyba tylko do mnie duet panów, którzy wygrali - nie przemawia ;-)
to znaczy wiem, że to co robią jest niesamowite itd, ale estetyka występu mi się jednak nie podoba. no i tyle.
Klaudii występ najsłabszy z 3, który widziałam. może dlatego, że uwielbiam Jaskółkę w wykonaniu Stana Borysa. poza tym teraz już widzę, że dziecko jest całkowicie kreowane przez kogoś (mamę?) i nie jest absolutnie przygotowana na robienie kariery.

moi kochani Audiofeelsi powinni wygrać i już ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#138 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 30 listopada 2008 - 13:07

ja od początku stawialam na Mb ze on i wygrają moim zdaniem zasluzyli na ta nagrode bo ich występ był swietny
Dołączona grafika

#139 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 30 listopada 2008 - 15:29

moim zdanie też słusznie ze wygrali, nieźli są :)
Klaudia brawo :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#140 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 listopada 2008 - 17:43

Akrobaci swietni.. to co wyczyniaja na scenie to naprawde cos.. widac ze trzeba wlozyc w to lata treningow wyrzeczen...
co do Klaudii wogole mi sie nie pododba... fakt glos ma dziewczyna... ale widac ze dobor repertuaru bardzo sugestywny.. widac ze ktos nia kieruje.. i wcale nie za dobrze.. nie wiem czy ta dziewczynka jest ciagle taka smutna czy jak??...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”