Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#221 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:12

Śpiewa pięknie, ma amerykański wokal, super akcent, ale wg mnie nikt, kto śpiewa nie powienien wygrać tego programu ;)

#222 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:14

Ja się zastanawiam gdzie byli Ci ludzie jak leciał IDOL?jeśli dobrze pamiętam trzeba było mieć 16 lat,żeby wystąpić i wiele ze śpiewających osób miało tyle gdy emitowano ten program....
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#223 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:16

no niezła jest :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#224 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:18

no niezła jest :)

Fakt faktem jest. Szczególnie drugi utwór świetnie zaśpiewała. Jakiś czas temu widziałam filmiki na youtube z nią.

Karolina86, a było w reklamie,że ona wystąpi?bo nie zauważyłam...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#225 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:26

Tilia, tak było ;-) w tą sobote będzie Ona ;-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#226 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:27

A co sądzicie o tym <umieraam></span> ludzie to mają pomysły...eh :-P

JkIEp1.png

#227 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:29

a było w reklamie,że ona wystąpi?bo nie zauważyłam...

ona już była na castingu ;) na pierwszym bądź drugim i śpiewała chyba tę pierwszą piosenkę ;)

Karolina86, mnie się wydawalo, że ona już była w tym programie <bezradny></span>

#228 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:35

Elodi, ona była w tak zwanej reklamówce czyli ogólnej zapowiedzi programu(przed samym rozpoczeciem się programu MAM TALENT) ;-) teraz będzie już tak hmmm... "pokazana w całości" ;-) heh

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#229 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:38

ona była w tak zwanej reklamówce czyli ogólnej zapowiedzi programu(przed samym rozpoczeciem się programu MAM TALENT) ;-) teraz będzie już tak hmmm... "pokazana w całości" ;-) heh

aha, to już rozumiem, skąd ona mi się kojarzy :)

Właśnie powtórkę oglądam, te cheerleaderki wcale mi się nie podobały- nie wiem, co takiego pokazały, czego ktoś nie mógłby się w ciągu godziny nauczyć <bezradny></span>

I bardzo podobał mi się koleś, śpiewający swinga :) Uwielbiam, uwielbiam,jeszcze raz uwielbiam, pozytywnie mi tak zaraz :) Starocie, zabawa, styl, święta, cudnie!

#230 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 11 października 2009 - 15:13

też czekam na występ Kasi popowskiej ma piekny głos :) ale zgadzam sie ze osoby które spiewaja nie powinny wygrac. niezaprzeczalnie maja talent ale od tego sa inne programy.

wczoraj podobały mi sie te małe dzieciaczki które grały na skrzypcach ;) rozkoszne
lubie ten program ale nie mam jeszcze faworyta

#231 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 11 października 2009 - 15:14

i ten napis na koncu

A możesz powiedzieć co znaczył?

ne opozdajte -nie spoznijcie sie
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#232 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 października 2009 - 16:24

ta kobieta rysująca piaskiem... cudownie to robiła...
te dzieci ... to mi szczena opadła jak to zobaczyłam ...
a wczorajszy "Mam Talent" był taki sobie... żadnych rewelacji :/

#233 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 11 października 2009 - 16:35

a mnie te dzieci nie zachwycily <bezradny></span>
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#234 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 października 2009 - 16:37

aha, to już rozumiem, skąd ona mi się kojarzy

no włsnie tez mysłam ze była bo kojarze ze ktos spiewał te pisoenke ale moze faktycznie była w zwiastunie całgeo programu :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#235 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 października 2009 - 21:08

denerwujące jest to że najwięcej jest ludzi śpiewających :/ mało jest innych talentów :/ ciekawe jak to będzie w półfinale... a do finału pewnie wejdą tylko osoby które śpiewają ...

#236 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 października 2009 - 21:45

Dlaczego nie stworzą kolejnej edycji Idola,bo naprawdę jest wiele fajnych głosów w tej edycji :-) jeśli są jeszcze takie perełki (a na pewno) to przydałoby się je odkryć ;-)

a do finału pewnie wejdą tylko osoby które śpiewają ...

na pewno tak nie zrobią... ;-)

JkIEp1.png

#237 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 17 października 2009 - 22:34

Spiewac kazdy sie moze nauczyc sama oczekuje w tym programie czegos troche innego..
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#238 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 października 2009 - 09:30

Mi jakos nie pasuje to ze idą tam ludzie którzy śpiewają, wiadomo ze duzo w Polsce ludzi nieodkrytych którzy mają wspaniale głosy, ale to raczej nie podchodzi mi pod "TALENT". :roll:

Mi się wczoraj bardzo podobał ten chłopak z piłką, bo powiedzmy szczerze, mało kto potrafi takie rzeczy z piłką robić, i to już jest dla mnie talent. :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#239 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 października 2009 - 09:37

wiadomo ze duzo w Polsce ludzi nieodkrytych którzy mają wspaniale głosy, ale to raczej nie podchodzi mi pod "TALENT". :roll:

dlaczego? talent to talent ... jedni mają do śpiewania, inni do wkurzania ... ale zawsze to talent ...

fakt faktem, że program raczej miał wyszukiwać jakieś niecodzienne talenty, bo od spiewanych to był m.in. idol czy inne szansy na sukces ... co jednak nie zmienia faktu że biorąc pod uwagę samą nazwę programu - śpiewający też się nadają ...

a będą się pojawiać, będą śpiewać, będą startować tak długo jak długo widzowie będą ich chcieli oglądać i dawać im szansę ... to to że jury coś tam im odbeknie to akurat mało istotne - program przecież nie jest tworzony dla jury, ale dla widzów ... którzy najwyraźniej chcą śpiewających oglądać

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#240 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 października 2009 - 09:43

bo od spiewanych to był m.in. idol czy inne szansy na sukces ...

No i właśnie o tym pomyslalam. Jak by nie bylo takiego czegoś jak "You can dance" to tez mogli by isc ludzie ktorzy tancza, bo to tez mozna by nazwac talentem.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”