Mam Talent...
Napisano 27 września 2009 - 14:35
facet z walizka był bardzo fajny , podobała mi sie tez ta 18 latka co spiewała , ta od nie ja byłam ewa tez fajna.
ci na rowerkach mi sie podbali , a ci ich nie przepuscili , a juz słabsze osoby przepuszczali.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 września 2009 - 15:31
I podobał mi się też występ, faceta kobiety.
Napisano 03 października 2009 - 19:21
Napisano 03 października 2009 - 19:50
Napisano 03 października 2009 - 19:52
Napisano 03 października 2009 - 20:21
[ Dodano: 2009-10-03, 21:49 ]
a teraz o gesia skorke przyprawil mnie spiew ten cyganeczki...niesamowity glos,
Napisano 04 października 2009 - 08:35
We wczorajszym programie największe wrażenie wywarli na mnie dwaj chłopcy ktorzy spiewali ostatni... Normalnie miazga
Napisano 04 października 2009 - 09:59
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 04 października 2009 - 11:05
tak jak te dwie tancerki z tym murzynem nie bylo to powalajace prawie kazdy tak moze a ten facet ruszyl 3razy tylkiem i juz przechodza....
no wlasnie.... moze i talent maja, ale co z tego skoro oni robia juz to profesjonalnie i maja to we krwi jak sami powiedzieli no i to juz swiadczy ze odniesli sukces, wiec chyba lepiej byloby dac szansę innym...
Napisano 04 października 2009 - 13:45
no ale zrobili to fajnie i nie wiem czy choc jedna piosenke wykorzystali z tamtego skeczu , moze nie powalili ale ciekawe to było.kolesie co tancza do znanych piosenek wzieli pomysl z kabaretu
Ten z mongoli to ja myslłam ze go z błotem zmieszaja a było trzy razy tak
fajnie ze dali cygance jeszcze jedna szamse, nie spodziewałam sie ze az tak dobrze spiewa
Napisano 04 października 2009 - 14:14
moze i talent maja, ale co z tego skoro oni robia juz to profesjonalnie i maja to we krwi jak sami powiedzieli no i to juz swiadczy ze odniesli sukces, wiec chyba lepiej byloby dac szansę innym...
Ale o nich też można powiedzieć,że są profesjonalistami skoro śpiewali w najlepszym wiedeńskim chórzeWe wczorajszym programie największe wrażenie wywarli na mnie dwaj chłopcy ktorzy spiewali ostatni
Zwycięzcy ostatniej edycji też byli profesjonalistami....
Mnie w ogóle zastanawia dlaczego oni są 3 razy na tak,dają ludziom nadzieję,a z tego co pamiętam ludzi do 2 etapu wybiorą ze zdjęć rozwieszonych w studiu
Napisano 04 października 2009 - 14:17
chyba pomieszałąs to w idolach itp była jeszcze selekcja , tak mi sie wydaje , teraz azdy kto dostał sie dalej to bedzie w jednym z ilus tam pólfinałach.Mnie w ogóle zastanawia dlaczego oni są 3 razy na tak,dają ludziom nadzieję,a z tego co pamiętam ludzi do 2 etapu wybiorą ze zdjęć rozwieszonych w studiu (jeśli coś pomieszałam to poprawcie mnie)
Napisano 04 października 2009 - 14:21
Bez głosowań widzów i bez występów osób to było....
Może ktoś inny pamięta....
Napisano 04 października 2009 - 14:25
Napisano 04 października 2009 - 14:32
czyli nie wszyscy , którym powiedzieli jestesmy na tak wystapia w pólfinaleto oni wybierają ludzi do drugiego etapu i dopiero my głosujemy na nich
Napisano 04 października 2009 - 14:35
Zresztą przekonamy się za jakiś czas jak to zrobią