Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#181 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 września 2009 - 21:21

A reklama jak dla mnie zapowiadała,że jego występ będzie kiepski a tu zaskoczenie ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#182 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 27 września 2009 - 08:40

Tilia, a ja zrobiłam oczy ze zdziwienia na widok tego Marcina ostatniego który śpiewał... myślałam że to jakaś dziewczyna anorektyczka... taką urode miał kobiecą...

Ja też nie mogę uwierzyć, że to facet. Głos też miał bardziej kobiecy niż męski.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#183 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 września 2009 - 14:35

mnie tez zaskoczyło ze to facet :roll:
facet z walizka był bardzo fajny , podobała mi sie tez ta 18 latka co spiewała , ta od nie ja byłam ewa tez fajna.
ci na rowerkach mi sie podbali , a ci ich nie przepuscili , a juz słabsze osoby przepuszczali.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#184 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 27 września 2009 - 15:31

Mi facet z walizką też się podobał.
I podobał mi się też występ, faceta kobiety.

#185 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2009 - 19:21

dzis nawet reklmy nie widziałam wiec nie wiem kto ma byc , mam nadzieje ze mnie ktos pozytywnie zaskoczy :-)

#186 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 października 2009 - 19:50

Wlasnie ogladam., Ci kolesie co tancza do znanych piosenek wzieli pomysl z kabaretu :-/

#187 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 października 2009 - 19:52

no moja mama też to zauważyła... trochę niesprawiedliwe... no ale trudno ... w sumie mnie się podobało :D śmiałam się ;D

#188 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 03 października 2009 - 20:21

a mnie sie poki co podobal ten 15 latek co tanczyl

[ Dodano: 2009-10-03, 21:49 ]
a teraz o gesia skorke przyprawil mnie spiew ten cyganeczki...niesamowity glos,
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#189 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 października 2009 - 08:35

mnie się nie podoba, że wszystkich obcokrajowców przepuszczają dalej, mimo, że czasem nie pokazują super talentu. Nie mam oczywiscie nic do obcokrajowców, ale wydaje mi sie ze polski program powinien dawac szanse polskim artystom, no ale to tylko moje zdanie <bezradny></span>
We wczorajszym programie największe wrażenie wywarli na mnie dwaj chłopcy ktorzy spiewali ostatni... Normalnie miazga :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#190 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 04 października 2009 - 09:59

Fakt czasami nie wiem czego oni szukaja w tym programie bo wlasnie przechodza ludzie ktorzy w sumie wiele nie pokazali tak jak te dwie tancerki z tym murzynem nie bylo to powalajace prawie kazdy tak moze a ten facet ruszyl 3razy tylkiem i juz przechodza....
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#191 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 października 2009 - 11:05

tak jak te dwie tancerki z tym murzynem nie bylo to powalajace prawie kazdy tak moze a ten facet ruszyl 3razy tylkiem i juz przechodza....

no wlasnie.... moze i talent maja, ale co z tego skoro oni robia juz to profesjonalnie i maja to we krwi jak sami powiedzieli no i to juz swiadczy ze odniesli sukces, wiec chyba lepiej byloby dac szansę innym...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#192 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 13:45

kolesie co tancza do znanych piosenek wzieli pomysl z kabaretu

no ale zrobili to fajnie i nie wiem czy choc jedna piosenke wykorzystali z tamtego skeczu , moze nie powalili ale ciekawe to było.
Ten z mongoli to ja myslłam ze go z błotem zmieszaja a było trzy razy tak :shock:
fajnie ze dali cygance jeszcze jedna szamse, nie spodziewałam sie ze az tak dobrze spiewa :-)

#193 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:14

Kashira o tancerzach piszesz:

moze i talent maja, ale co z tego skoro oni robia juz to profesjonalnie i maja to we krwi jak sami powiedzieli no i to juz swiadczy ze odniesli sukces, wiec chyba lepiej byloby dac szansę innym...

We wczorajszym programie największe wrażenie wywarli na mnie dwaj chłopcy ktorzy spiewali ostatni

Ale o nich też można powiedzieć,że są profesjonalistami skoro śpiewali w najlepszym wiedeńskim chórze :roll:

Zwycięzcy ostatniej edycji też byli profesjonalistami....

Mnie w ogóle zastanawia dlaczego oni są 3 razy na tak,dają ludziom nadzieję,a z tego co pamiętam ludzi do 2 etapu wybiorą ze zdjęć rozwieszonych w studiu <bezradny></span> (jeśli coś pomieszałam to poprawcie mnie)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#194 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:17

Mnie w ogóle zastanawia dlaczego oni są 3 razy na tak,dają ludziom nadzieję,a z tego co pamiętam ludzi do 2 etapu wybiorą ze zdjęć rozwieszonych w studiu (jeśli coś pomieszałam to poprawcie mnie)

chyba pomieszałąs to w idolach itp była jeszcze selekcja , tak mi sie wydaje , teraz azdy kto dostał sie dalej to bedzie w jednym z ilus tam pólfinałach.

#195 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:21

magdaaaaa, no a mi się kojarzy,że w poprzedniej edycji Kuba,Aga i Małgośka siedzieli w studiu i mieli rozwieszone zdjęcia ludzi,którzy przeszli z 1eliminacji i potem z nich wybierali ludzi do 2 etapu.....tylko nie wiem czy to było faktycznie po 1 czy już 2 etapie.
Bez głosowań widzów i bez występów osób to było....

Może ktoś inny pamięta....

JkIEp1.png

#196 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:25

tez mi sie cos takiego kojarzy i wtedy wrócili te grupe akrobatyczną :lol: kurde wiesz teraz sama nie wiem wydawało mi sie ze to juz trzy razy tak i jest pólfinał .

#197 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:27

magdaaaaa, Tilia ma racje
to oni wybierają ludzi do drugiego etapu i dopiero my głosujemy na nich
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#198 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:32

to oni wybierają ludzi do drugiego etapu i dopiero my głosujemy na nich

czyli nie wszyscy , którym powiedzieli jestesmy na tak wystapia w pólfinale ??? ja jak ogladałam poprzednia edycje to nie brakowało mi nikogo w pólfinale komu powiedzieli trzy razy tak czy spotkamy sie w drugim etapie :roll:

#199 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:35

czyli nie wszyscy , którym powiedzieli jestesmy na tak wystapia w pólfinale

mi sie wydaje że tak :)

ja jak ogladałam poprzednia edycje to nie brakowało mi nikogo w pólfinale komu powiedzieli trzy razy tak czy spotkamy sie w drugim etapie :roll:

może mylisz programy ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#200 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 października 2009 - 14:35

magdaaaaa, a wiesz,że np w tv nie pokazują wszystkich ludzi,którzy dostali 3 razy tak?koleżanka była na widowni w Gdańsku,wystąpił chłopak z dziewczyną (chyba rapowali) dostali 3 razy tak,filmik był nawet na youtube.....

Zresztą przekonamy się za jakiś czas jak to zrobią ;-)

JkIEp1.png