nie(d)oceniona, ja już dawno się przekonałam, że jak stoisz i masz dwie farby w łapach to zawsze trzeba wybierać ten jaśniejszy kolor
Farbowanie wlosow :)
Napisano 15 stycznia 2011 - 21:33
nie(d)oceniona, ja już dawno się przekonałam, że jak stoisz i masz dwie farby w łapach to zawsze trzeba wybierać ten jaśniejszy kolor
Napisano 16 stycznia 2011 - 08:49
też mi się wierzyć nie chciało, tym bardziej, że żona mojego kuzyna również przechodziła z czarnego do blondu i zajęło jej to ok rokfryzjerka która mówi że potrafi zrobić dekoloryzację poprzez jedno farbowanie chyba nie jest zbyt wykwalifikowana
w sumie jestem teraz w kropce i nie wiem co dalej robić żeby dojść z powrotem do blondu...
chyba będę musiała przejść się na konsultację do innego fryzjera
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 16 stycznia 2011 - 13:27
ja skusiłam się na tą farbę czerń granatu..i przy każdym myci cała woda jest niebieska.A ja dziś kupiłam farbę SYOSS.

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 16 stycznia 2011 - 20:58
Ja także tak miałam .Bardzo szybko ta farba wypłukała mi sie z włosów.ja skusiłam się na tą farbę czerń granatu..i przy każdym myci cała woda jest niebieska.
Majorka,ładny kolorek włosów ma ta pani.Troszke podchodzi pod ciemny koniak.
Napisano 22 stycznia 2011 - 17:16
zawsze farbowalam wlosy na blond..ale strasznie ten kolor mi sie znudzil
marza mi sie ciemniejsze wlosy i nie wiem czy beda mi pasowaly
boje sie pofarbowac nawet szamponem
zastanawialam sie nad tym kolorem
Napisano 22 stycznia 2011 - 20:07
A jeszcze miałam tak, że jak malowałam parę razy po blondzie, to strasznie szybko farba mi schodziła i miałam taki sraczkowaty kolor
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 22 stycznia 2011 - 20:21
tez o nim mysle .ciemny blond
Napewno nie bede jednak rozjasniac , robic blondu. Albo ten kolor albo kasztan
Napisano 23 stycznia 2011 - 09:19
Napisano 23 stycznia 2011 - 09:21
jak byłam mała to miałam jaśniutkie włosy... taka mała blondyneczka, później z biegiem lat włosy ściemniały mi do ciemnego blondu... no więc się pofarbowałam i teraz już jestem uzależniona od blondu!
Napisano 23 stycznia 2011 - 09:48
podziwiam.Wczoraj całą głowę potraktowałam rozjaśniaczem i na to położyłam farbę popielaty blond.W końcu jestem blondynką.Tylko teraz muszę nakladać dużo maseczek i odżywek nawilżających.Bo to jednak szok dla włosów,przejście z czarnych na jasne
Ja choc kusi mnie na blond daruje sobie, jestem rasowa brunetka ( albo szatynka zawsze zapominam co nie ciemniejsze ) i niech tak zostanie.
Poza tym jak robiłam na blond to po rozjasniaczu miałam włosy raz jak guma
Napisano 23 stycznia 2011 - 10:52
teraz od 2 lat mam swoj naturalny kolor bardziej zblizony do tego drugiego kolorku ktory zalaczylam
i chyba z tym zaryzykuje, chociaz pierwszy podoba mi sie bardziej
ale to chyba za duzy szok bedzie dla mnie
na szczescie to szampon i szybko sie zmyje jakby co, i nie bedzie szkodliwy dla wlosow tak mocno jak farba
wczesniej farbowalam tylko farba u fryzjera i wlosy byly w tragicznym stanie
Napisano 23 stycznia 2011 - 11:23
kashira a ja cię kompletnie w blondzie nie widzę
Napisano 23 stycznia 2011 - 13:06
ja jako 16 latka nie miałam doświadczenia bawiłam sie tym sama. Pamietam że nałożyłam 3 opakowania rozjasniacza
Napisano 23 stycznia 2011 - 15:08
Wiesz,u mnie nie wyszło tak źle.Może dlatego,że często ścinałam włosy na krótko.A tak w ogole to nawet nie są zbyt mocno przesuszone.Trochę tak,to wiadomo.Ale zakupię sobie maski do włosów i nastawię się na mocne nawilżanie.nie pojmuje jak można całą głowę traktować rozjaśniaczem
[ Dodano: 2011-01-23, 15:13 ]
No to ja nie mam efektu gumyPoza tym jak robiłam na blond to po rozjasniaczu miałam włosy raz jak guma
Napisano 23 stycznia 2011 - 19:45

Napisano 24 stycznia 2011 - 15:12
Napisano 24 stycznia 2011 - 15:43
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 24 stycznia 2011 - 15:48
Napisano 24 stycznia 2011 - 15:50
jak to z granatoweej czerni zrobił ci się taki blond za pierwszym razem? ściągałaś farbę tak>?