co polecacie na wlosy i paznokcie? Ostatnio chyba mam jakiś niedobor i leca mi wlosy strasznie, a paznokcie, szkoda gadac, tak zapuszczałam a teraz prawie wszystkie mi się polamaly. kupilam sobie nawet delikatny pilnik zeby nie niszczyc plytki, ale nadal jak zmyje lakier to mam rozdwojone i musze je obciac. moze cos wsmarowywac w nie? a moze jakies tabletki?
brak witamin wypadanie wlosow slabe paznokcie
Napisano 22 lipca 2016 - 11:15
Napisano 22 lipca 2016 - 14:38
Ja biore oeparol piękne wlosy skora i paznokcie to ci mogę polecić, ma wiesiolek w składzie i wiele witamin, ja biore ok 3 miesiace i widze bardzo duza roznice. wczesniej ciagle ucinalam je na krotko, bo jak mialam dlugie to byly piórka i średnio to wygladalo. Nie tylko mi mniej wypadają wlosy ale sa tez takie bardziej lsniace a wcześniej to miałam takie matowe i suche, bez zycia, teraz sa jak w reklamy normalnie
Napisano 11 kwietnia 2018 - 13:56
Ja polecam wizytę u lekarza i badania na niedobór witaminy D, u mnie właśnie taki był powód problemów z włosami i paznokciami. Witaminę D warto suplementować całą zimę.
Napisano 23 maja 2018 - 13:52
Ja mam capivit i moje paznokcie odżyły, bo były miękkie jak papier kiedyś. Włosy zawsze były gęste i mocne ![]()
Napisano 25 kwietnia 2019 - 22:12
Znacie vitapil? Kupiłam sobie opakowanie, bo jakoś po zimie moje włosy są takie jakieś smętne, więcej ich zaczęło wypadać. Chcę brać do wakacji, myślicie, że się przez ten czas wzmocnią?
Napisano 29 kwietnia 2019 - 22:01
Ja brałam i już po miesiącu widziałam różnicę, a po dwóch było już naprawdę super. Wiec do wakacji na spokojnie ![]()