Dokładnie tak.Po paru myciach kolorek troszkę się wypłucze i nie będzie już tak intensywny.pozostaje Ci tylko się przyzwyczaic bądź ściągnąc kolor...
Farbowanie wlosow :)
Napisano 10 stycznia 2011 - 15:41
Napisano 10 stycznia 2011 - 16:42
Napisano 10 stycznia 2011 - 17:21
toż to typ królewny śnieżki wiec powinno być OKciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super
ja ma włosy jasny braz i albo zrobie sobie jutro toffi albo ciemny blond
Napisano 10 stycznia 2011 - 17:49
oczywiście zgadzam się z tym w 100% i jestem skłonna powiedzieć, że to typ pożądany i dość rzadkiciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super,
Napisano 11 stycznia 2011 - 10:17
Napisano 11 stycznia 2011 - 10:53
ciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super,
toż to typ królewny śnieżki wiec powinno być OK
dzięki dziewczyny, już mi lepiejoczywiście zgadzam się z tym w 100% i jestem skłonna powiedzieć, że to typ pożądany i dość rzadki
kolor sie zmyję,aż tak ciemny już nie będzie...myślę ,że będzie ok, bo szkoda mi niszczyć włosy dekoloryzacją.

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 11 stycznia 2011 - 11:08
pewnie,że się zmyje,nie martw się.kolor sie zmyję,aż tak ciemny już nie będzie...myślę ,że będzie ok, bo szkoda mi niszczyć włosy dekoloryzacją.
Ja także bardzo długo noszę czarny kolor.Trudno zejść z ciemnego na jasne.Także uzbroję się w cierpliwość i będę czekać.
Napisano 11 stycznia 2011 - 11:51
powodzenia..z czarnych na blond..długa droga..włosy trochę przejdą...ale warto kolor ładnyJa także bardzo długo noszę czarny kolor.Trudno zejść z ciemnego na jasne.Także uzbroję się w cierpliwość i będę czekać.

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 14 stycznia 2011 - 18:26
i tym sposobem pół roku i kilka opakowań farby po bliżej-nieokreślonym śliwkowo-rudo-czerwonym kolorze na mojej głowie znów zmieniłam kolor
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 stycznia 2011 - 18:31
Czasami tak bywa,że czlowiek nie pomyśli tylko pochopnie coś zrobi.tym razem wróciłam do brązu i jakoś mi tak nijako z nim na głowie
teoretycznie farba w kolorze mahoniu, ale właściwie to brąz... aż mi żal tyłek ściska, że jak miałam 2 odcienie w ręce, ten wrzuciłam do koszyka, a tą rudość przebijającą spod brązu odstawiłam na półkę
Myślę,że nie będzie tak źle.Może coś jeszcze da się z tym zrobić.?Jakieś delikatne rozjaśnienie?
Napisano 14 stycznia 2011 - 18:35
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 stycznia 2011 - 18:42
nawet sie rymłoniektórzy poprawiają sobie humor zakupami, ja tam wolę bawić się włosami
ja mam cały czas braz..i cały czas mysle że braz jest najabrdziej ...nijaki...tym razem wróciłam do brązu i jakoś mi tak nijako z nim na głowie
widze że jestes tak niezdecydowan jak ja .stałam z 2 kolorami dobre pół godziny
Napisano 14 stycznia 2011 - 18:44
Wracając jeszcze do farby-pianki, to niestety faktycznie- tak jak wspominałyście- bardzo szybko się zmywa z włosów
Napisano 14 stycznia 2011 - 18:49
gdzież tamwidze że jestes tak niezdecydowan jak ja .
no w tym przypadku gorzej mogło być tylko na siwoNo i pamiętaj- zawsze mogło być gorzej
maybeto czekamy abyś nam się ukazała...
Napisano 15 stycznia 2011 - 11:14
chcę wrócić do naturalnego koloru, mianowicie blondu
fryzjerka powiedziała, że 'noł problemo' zrobimy to za jednym zamachem - tzn nie do takiego jasnego bardzo ale spokojnie ciemny blond uzyskamy...
niestety po raz 'enty' moje włosy udowodniły, że żyją własnym życiem i są niezależne ode mnie
cały salon oniemiał gdy mnie ujrzał
ale fryzjerka dalej ostro twierdziła, że farba 'ciemny blond' spokojnie to pokryje ... ja czekałam z niecierpliwością bo coś mi nie pasowało
tam gdzie był blond owszem ładnie pokryło ale z marchewą nie dało sobie tak ładnie rady i nadal miałam wielki 'misz masz' na główce
więc została podjęta decyzja, że przyciemniamy do takiego odcienia jaki jest na końcówkach - mianowicie czekolada z lekkimi miedzianymi refleksami
ogólnie kolor obecny niesamowicie mi się podoba
fryzjerki powiedziały, że jedna na kilkanaście dekoloryzacji właśnie w ten sposób się nie udaje, bo klientka ma takie a nie inne włosy (tzn mam grube, mocne i z silnym swoim pigmentem)
czyli moja walka o blond nadal będzie trwała - nie takie to proste jakby się wydawało (przynajmniej nie z moimi kudełkami D)
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 15 stycznia 2011 - 12:05
Ja w sumie też planuje troszkę rozjaśnić, jakiś jasny brąz mnie interesuje. Jestem na etapie szukania, ale trzeba zacząć działać
Taki kolorek jak u niej strasznie mi się podoba :->
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 15 stycznia 2011 - 12:55
Majorka kolorek ładny, pasuje do opalonej buźki, sama chciałam coś podobnego- ale póki co mam za ciemne włosy
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 15 stycznia 2011 - 13:43
lenistwooooco Cię tak naszło na taką mega zmianę
i w sumie zapragnęłam jakiejś zmiany w swoim życiu - czasem kobieta tego potrzebuje
od lutego 2008 rokuile farbowałaś włosy na ciemny kolor?
śmiałam się, że 2 osoby nad moją głową to jeszcze nigdy w salonie nie stałyale Twoje włsoy musiały wycierpieć się
a powiem Ci Kochana, że w bardzo dobrym, porównywalnym jak przed zabiegiem - nie wiem z czego to wynika ale moje włosy to twarde sztukiW jakim teraz są stanie?
ładnie błyszczą od nasady, nawet końcówki nie są szorstkie, już nie mówiąc o rozdwojeniu
a jeszcze nie są potraktowane prostownicą - a po niej zawsze ładniej mi się układają i wyglądają jeszcze lepiej bo są połyskujące i bardziej posłuszne
można powiedzieć, że mniej więcej taki kolor mam teraz na głowie (podkreślam mniej więcej
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 15 stycznia 2011 - 13:59
zgadzam się całkowicie :-> ja już kilka zmian mam za sobą, mniej lub bardziej drastycznychw sumie zapragnęłam jakiejś zmiany w swoim życiu - czasem kobieta tego potrzebuje
Muszę stwierdzić, że masz zdrowe włoski, skoro taki wycisk dostały, a nieźle się trzymają
Obyś wróciła jak najszybciej do naturalnych i oczywiście mam nadzieję, że pochwalisz się jak to wyszło
zresztą Twoja galeria już kurzem zasypana od dawien dawna
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 15 stycznia 2011 - 16:04
Mam nadzieje że ładnie mi pokryje włoski.
Mam już MEGA duże odrosty
W poniedziałek farbowanko
Majorka super ten kolorek