Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#541 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 15:41

pozostaje Ci tylko się przyzwyczaic bądź ściągnąc kolor...

Dokładnie tak.Po paru myciach kolorek troszkę się wypłucze i nie będzie już tak intensywny.

#542 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 16:42

Ewelina - ciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super, ważne tylko, żebyś zainwestowała w dobry podkład jeśli masz zaczerwienienia czy przebarwienia, bo czerń to bardzo uwydatnia. Przy ładnej, gładkiej cerze i fajnym cięciu można naprawdę świetnie wyglądać. Przyzwyczaisz się <pocieszacz></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#543 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 17:21

ciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super

toż to typ królewny śnieżki wiec powinno być OK

ja ma włosy jasny braz i albo zrobie sobie jutro toffi albo ciemny blond :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#544 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 17:49

ciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super,

oczywiście zgadzam się z tym w 100% i jestem skłonna powiedzieć, że to typ pożądany i dość rzadki :) Przypomina mi się od razu scena z Królewny Śnieżki grana przez tą brunetkę ze "Smallville", która była własnie zrobiona na taką bladziutką i do tego kruczoczarne włosy- pięknie to wyglądało :) Do tego trochę różu i pasuje :)

#545 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 10:17

A mnie się marzy kolorek blond.Kiedyś miałam.Kurka pewnie muszę czekać aż odrosną własne włosinki.Szkoda wlosów na ściąganie koloru.I tak są mizerne.Taki odcień chciałabym mieć.

#546 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 10:53

ciemne włosy i blada cera też mogą wyglądać super,

toż to typ królewny śnieżki wiec powinno być OK

oczywiście zgadzam się z tym w 100% i jestem skłonna powiedzieć, że to typ pożądany i dość rzadki

dzięki dziewczyny, już mi lepiej ;*:mrgreen:
kolor sie zmyję,aż tak ciemny już nie będzie...myślę ,że będzie ok, bo szkoda mi niszczyć włosy dekoloryzacją.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#547 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 11:08

kolor sie zmyję,aż tak ciemny już nie będzie...myślę ,że będzie ok, bo szkoda mi niszczyć włosy dekoloryzacją.

pewnie,że się zmyje,nie martw się. ;-)
Ja także bardzo długo noszę czarny kolor.Trudno zejść z ciemnego na jasne.Także uzbroję się w cierpliwość i będę czekać. ;-)

#548 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 11:51

Ja także bardzo długo noszę czarny kolor.Trudno zejść z ciemnego na jasne.Także uzbroję się w cierpliwość i będę czekać.

powodzenia..z czarnych na blond..długa droga..włosy trochę przejdą...ale warto kolor ładny ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#549 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:26

niektórzy poprawiają sobie humor zakupami, ja tam wolę bawić się włosami :P
i tym sposobem pół roku i kilka opakowań farby po bliżej-nieokreślonym śliwkowo-rudo-czerwonym kolorze na mojej głowie znów zmieniłam kolor :P tym razem wróciłam do brązu i jakoś mi tak nijako z nim na głowie <zleee></span> teoretycznie farba w kolorze mahoniu, ale właściwie to brąz... aż mi żal tyłek ściska, że jak miałam 2 odcienie w ręce, ten wrzuciłam do koszyka, a tą rudość przebijającą spod brązu odstawiłam na półkę <bing1></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#550 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:31

tym razem wróciłam do brązu i jakoś mi tak nijako z nim na głowie <zleee></span> teoretycznie farba w kolorze mahoniu, ale właściwie to brąz... aż mi żal tyłek ściska, że jak miałam 2 odcienie w ręce, ten wrzuciłam do koszyka, a tą rudość przebijającą spod brązu odstawiłam na półkę <bing1></span>

Czasami tak bywa,że czlowiek nie pomyśli tylko pochopnie coś zrobi.
Myślę,że nie będzie tak źle.Może coś jeszcze da się z tym zrobić.?Jakieś delikatne rozjaśnienie? ;-)

#551 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:35

nieeee chce mi się nic zmieniać :P poza tym, to był wybór dokładnie przemyślany. stałam z 2 kolorami dobre pół godziny, zanim się zdecydowałam <lol></span> więc wiesz... to zobowiązuje do noszenia go na głowie przynajmniej przez jakiś czas <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#552 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:42

niektórzy poprawiają sobie humor zakupami, ja tam wolę bawić się włosami

nawet sie rymło :)

tym razem wróciłam do brązu i jakoś mi tak nijako z nim na głowie

ja mam cały czas braz..i cały czas mysle że braz jest najabrdziej ...nijaki...

stałam z 2 kolorami dobre pół godziny

widze że jestes tak niezdecydowan jak ja .
:lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#553 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:44

nie(d)oceniona, to czekamy abyś nam się ukazała... No i pamiętaj- zawsze mogło być gorzej <umieraam></span>

Wracając jeszcze do farby-pianki, to niestety faktycznie- tak jak wspominałyście- bardzo szybko się zmywa z włosów :-|

#554 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:49

widze że jestes tak niezdecydowan jak ja .

gdzież tam :P never :P ja byłam bardzo zdecydowana - głównie na zmianę koloru. o tym, na jaki standardowo zaczęłam się zastanawiać przed półką :P

No i pamiętaj- zawsze mogło być gorzej <umieraam></span>

no w tym przypadku gorzej mogło być tylko na siwo :P choć niee :P bo bym się wtedy wyróżniała, a tak zlewam się z otoczeniem :P

to czekamy abyś nam się ukazała...

maybe :P

#555 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 11:14

to ja się pochwalę, że byłam wczoraj na zabiegu dekoloryzacji <jezorek11></span>
chcę wrócić do naturalnego koloru, mianowicie blondu <H></span>
fryzjerka powiedziała, że 'noł problemo' zrobimy to za jednym zamachem - tzn nie do takiego jasnego bardzo ale spokojnie ciemny blond uzyskamy...
niestety po raz 'enty' moje włosy udowodniły, że żyją własnym życiem i są niezależne ode mnie <ojejkuu></span> po zdjęciu koloru miałam całą paletę odcieni od naturalnego blondu, przez jajowaty, ognistą marchewę aż do pięknego miedziano-rdzawego <ookk></span>
cały salon oniemiał gdy mnie ujrzał <umieraam></span>
ale fryzjerka dalej ostro twierdziła, że farba 'ciemny blond' spokojnie to pokryje ... ja czekałam z niecierpliwością bo coś mi nie pasowało <bezradny></span> i jak się okazało, miałam rację :lol:
tam gdzie był blond owszem ładnie pokryło ale z marchewą nie dało sobie tak ładnie rady i nadal miałam wielki 'misz masz' na główce :mrgreen:
więc została podjęta decyzja, że przyciemniamy do takiego odcienia jaki jest na końcówkach - mianowicie czekolada z lekkimi miedzianymi refleksami :D
ogólnie kolor obecny niesamowicie mi się podoba <ookk></span> choć przyznam, że oczekiwałam innego efektu (przypomnienie redaktora - blond <umieraam></span>)
fryzjerki powiedziały, że jedna na kilkanaście dekoloryzacji właśnie w ten sposób się nie udaje, bo klientka ma takie a nie inne włosy (tzn mam grube, mocne i z silnym swoim pigmentem) :D
czyli moja walka o blond nadal będzie trwała - nie takie to proste jakby się wydawało (przynajmniej nie z moimi kudełkami D)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#556 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 12:05

amoramor co Cię tak naszło na taką mega zmianę :?: :-) ile farbowałaś włosy na ciemny kolor?

Ja w sumie też planuje troszkę rozjaśnić, jakiś jasny brąz mnie interesuje. Jestem na etapie szukania, ale trzeba zacząć działać :lol:

Taki kolorek jak u niej strasznie mi się podoba :->

Załączone miniatury

• 27960.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#557 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 12:55

amorek o kurna, ale Twoje włsoy musiały wycierpieć się :P W jakim teraz są stanie?

Majorka kolorek ładny, pasuje do opalonej buźki, sama chciałam coś podobnego- ale póki co mam za ciemne włosy <bezradny></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#558 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 13:43

co Cię tak naszło na taką mega zmianę

lenistwoooo <jezorek11></span> tzn męczyło mnie to ciągłe malowanie odrostów, bo mnie włosy szybko rosną i praktycznie co 2 tygodnie powinnam farbować <bezradny></span> a że nie chciało mi się tak często (i nie chciałam tak włosów obciążać) to farbowałam raz na miesiąc, ale po tych 2 tygodniach wyglądałam już jak pół nie powiem czego zza krzaka :mrgreen:

i w sumie zapragnęłam jakiejś zmiany w swoim życiu - czasem kobieta tego potrzebuje ;-)

ile farbowałaś włosy na ciemny kolor?

od lutego 2008 roku :D

ale Twoje włsoy musiały wycierpieć się

śmiałam się, że 2 osoby nad moją głową to jeszcze nigdy w salonie nie stały :mrgreen: brakowało tylko masażu stóp i poczułabym się jak celebrytka haha <ojejkuu></span>

W jakim teraz są stanie?

a powiem Ci Kochana, że w bardzo dobrym, porównywalnym jak przed zabiegiem - nie wiem z czego to wynika ale moje włosy to twarde sztuki :mrgreen: i nie dały się tak łatwo złamać <jezorek11></span>
ładnie błyszczą od nasady, nawet końcówki nie są szorstkie, już nie mówiąc o rozdwojeniu <ookk></span>
a jeszcze nie są potraktowane prostownicą - a po niej zawsze ładniej mi się układają i wyglądają jeszcze lepiej bo są połyskujące i bardziej posłuszne :D

Dołączona grafika
można powiedzieć, że mniej więcej taki kolor mam teraz na głowie (podkreślam mniej więcej :D)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#559 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 13:59

w sumie zapragnęłam jakiejś zmiany w swoim życiu - czasem kobieta tego potrzebuje ;-)

zgadzam się całkowicie :-> ja już kilka zmian mam za sobą, mniej lub bardziej drastycznych :lol:
Muszę stwierdzić, że masz zdrowe włoski, skoro taki wycisk dostały, a nieźle się trzymają :-)
Obyś wróciła jak najszybciej do naturalnych i oczywiście mam nadzieję, że pochwalisz się jak to wyszło <jezorek11></span>
zresztą Twoja galeria już kurzem zasypana od dawien dawna :-P Będzie okazja się zaktualizować :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#560 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 16:04

A ja dziś kupiłam farbę SYOSS.
Mam nadzieje że ładnie mi pokryje włoski.
Mam już MEGA duże odrosty :shock:
W poniedziałek farbowanko :lol:
Majorka super ten kolorek ;-)