Cześć Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakąś dobrą odżywkę do włosów?
odzywki do wlosow
Napisano 20 czerwca 2016 - 12:33
"Przegrywają Ci, którzy nawet nie próbowali walczyć"
Napisano 05 grudnia 2016 - 22:32
A jaki masz typ włosów? Z czym masz problem? Mi przez pewien moment doskwierały rozdwojone końcówki i zaczęłam używać olejku arganowego ( z inoaru kupiłam)- jest znacznie lepiej. Obecnie zastanawiam się nad jakąś odżywką, która je ładnie zmiękczy
Kosmetyk do włosów trzeba przede wszystkim dobrać do ich kondycji.
Użytkownik alison90 edytował ten post 05 grudnia 2016 - 22:32
Napisano 16 marca 2017 - 08:22
Ostatnio odkryłam maseczkę firmy Ziaja w pudełku (białe okrągłe) i rewelacja!! Nie umywa się do żadnej odżywki a próbowałam ich naprawdę wiele
.
W dodatku cena - około 5 zł. Naprawdę warto "zaryzykować
Napisano 27 maja 2022 - 11:11

Napisano 22 lipca 2022 - 03:28
Na pewno warto byłoby przy okazji tutaj wspomnieć również o firmie https://beardman.pl . Co prawda dla nas kobitek tam nie ma produktów, ale tam możecie znaleźć świetne artykuły dla swoich facetów. Także jak chcemy zadbać odpowiedniego o swojego partnera, warto tam zaglądnąć.
Napisano 11 grudnia 2023 - 10:35
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 03 stycznia 2024 - 00:55
Ja powiem wam, że ciekawie się prezentuje sklep https://zdrowotutaj....-menstruacyjne/ . U nich zawsze można znaleźć coś dobrego jakościowo, coś co pomoże wam zadbać kompleksowo o siebie. Warto przyjrzeć się ich poszczególnym produktom.
Napisano 26 sierpnia 2024 - 21:12
Stosujecie odżywki do włosów? Wolicie takie odżywki bez spłukiwania czy ze spłukiwaniem? Sama używam i takich i takich. Moje włosy uwielbiają odżywki i nie ma nigdy dla nich za dużej ilości. Często po spłukaniu odżywki i wysuszeniu włosów stosuję jeszcze taką w sprayu, która dodatkowo ujarzmia niesforne kosmyki.