Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#501 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 12 października 2010 - 06:21

a tera zjaki masz ??

Sajuri, teraz na dole wlosów mam kasztanek, a na górze mega odrosty <umieraam></span>

a jakie masz oczy, ich oprawe?? pasuje Ci taki rudy?? i jaki to bedzie kolor ??

Oczy mam ciemne. Ruda juz nie raz bylam i prawde powiedziawszy SUPER sie w tym kolorze czuję i bardzo mi pasuje :-D A do tego taka skromna jestem :lol: Odcień, który zazwyczaj wybieram to jest to Mango L'Oreala- czyli jeden z tych, które wrzuciłaś :-)

#502 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 12 października 2010 - 13:50

jest nowa farba syoss????az 20 zł kosztuje chciałam już ja kupić ale tam pisało że trzeba sobie najpierw zrobić test na alergie...i że jak się ma tatuaże to może ta farba uczulać...dlatego jej nie kupiłam :roll: to ostrzeżenie oznacza chyba że jest bardzo mocna????używał ktoś z was dziewczyny???

Dołączona grafika

i kupiłam sobie taką:
Dołączona grafika

ciemny brąz ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#503 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 października 2010 - 14:48

?używał ktoś z was dziewczyny???

Tydzień temu malowałam włosy tą farbą Syoss.Mam także tatuaż.Nic mnie nie uczuliła.Wszystko w porządku.

#504 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 12 października 2010 - 14:50

ale tam pisało że trzeba sobie najpierw zrobić test na alergie

ewelina344, taki odnośnik o koniecznosci zrobienia testu jest na KAŻDEJ farbie do włosów ;-)

#505 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 12 października 2010 - 16:26

Tydzień temu malowałam włosy tą farbą Syoss

i w jakim stanie są włosy violu? <hmm></span>
wysuszyła je i są takie 'sianowate' czy wręcz przeciwnie, ładnie błyszczą? bo również zastanawiałam się nad kupnem farby z tej firmy :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#506 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 października 2010 - 17:09

wysuszyła je i są takie 'sianowate' czy wręcz przeciwnie, ładnie błyszczą? bo również zastanawiałam się nad kupnem farby z tej firmy :D

U mnie włosy wyszły błyszczące i nie sianowate.Użyłam farby granatowa czerń.Jestem zadowolona.Kolorek ładny.

#507 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 października 2010 - 14:50

już ja kupić ale tam pisało że trzeba sobie najpierw zrobić test na alergie..

al etak pisze na kazdej farbie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#508 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 20:19

ja maluje z Loreala i jest rewelacyjna, ma dokonały aplikator i odżywkę mega duzą która starcza na miesiąć
Dołączona grafika

#509 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 23:30

Ostatnio kiedy farbowałam włosy posłuchałam dobrej rady, żeby nałożyć farbę tylko na odrosty, a nie na całe włosy i naprawdę jest o niebo lepiej. Do tej pory po 3 tygodniach miałam już mocno widoczne odrosty, a po miesiącu nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze, a teraz mija już drugi miesiąc i jest ok :shock:

#510 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 14:07

Ostatnio kiedy farbowałam włosy posłuchałam dobrej rady, żeby nałożyć farbę tylko na odrosty, a nie na całe włosy i naprawdę jest o niebo lepiej. Do tej pory po 3 tygodniach miałam już mocno widoczne odrosty, a po miesiącu nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze, a teraz mija już drugi miesiąc i jest ok :shock:

myślę, że takie farbowanie nie ma nic do porostu włosów, takie farbowanie służy tylko temu aby dół wlosów nie był ciemniejszy od odrostów, ponieważ kładac farbę od razu na całe włosy robi nie ładny efekt ciemniejszych na dole no i niszczy końcówki
Dołączona grafika

#511 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 14:39

myślę, że takie farbowanie nie ma nic do porostu włosów

Ale ja przecież nie mówię, że włosy przez to w cudowny sposób wolniej mi rosną <umieraam></span> Naturalny kolor mam nie tak bardzo jaśniejszy od farbowanego i prostu przez to, że nie farbowałam całych włosów, odrosty prawie w ogóle nie były widoczne przez to, że kolor zlewał się z całością. Ajj, nie potrafię tego opisać. W każdym razie nie chodzi mi o to, że włosy nie rosną :-P

#512 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 23:55

farbę na odrosty kładzie się po to by przede wszystkim nie niszczyc końcówek włosów ew. czasami na moment fryzjerzy przeciągają farbę grzebieniem żeby odświeżyc kolor albo nakładają najpierw na odrosty a potem przeczesują farbę nakładając pozostałą żeby nie niszczyc końcówek aż tak i góra na 5 min , farba która poleży troszkę zanim się ją nałoży ma słabsze już działanie ;) a to czy włosy rosną szybciej czy wolniej to nie od farbowania zależy :)
ja miałam kiedyś wrażenie ze jak miałam świeżo położoną farbę to mi włosy nie chciały rosnąc a jak miałam odrost to zasuwały jak głupie ale to nie od tego zależy :)

#513 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 grudnia 2010 - 22:29

Gdzieś ktoś kiedyś wspominał farbę w piance... Moja młoda kazała sobie ostatnio nałożyć to to i świetnie i wrażenia bardzo pozytywne. Nakłada się szybko i łatwo, na jej długaśne włosy w opakowaniu było aż nadto farby, złapała też dobrze. W kwestii trzymania się na włosach póki co opinii brak :P I podobno "mój" kolor też mają w piance :lol: więc będziemy próbować na własnych kłaczyskach :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#514 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 12:30

Gdzieś ktoś kiedyś wspominał farbę w piance..

o tak fajnie lekko się nakłada.I tylko tyle,moje spostrzeżenie-szybko się zmywa.

Chyba powrócę ponownie do Palette,przynajmniej kolor intensywniejszy i tak szybko sie nie wypłukuje.

#515 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 12:37

farbę w piance

ostatnio jej uzylam, bo mialam odrosty plus jest taki, ze rzeczywiscie jest jej bardzo duzo, ale zauwazylam wiecej minusow niz plusow, bo mimo, ze moje naturalne wlosy sa ciemne, a farbuje sie na czarno to ta farba nie pokryla wszystkiego, juz mi sie troche zmyla i ten czarny to nie jest taki ladny czarny :-/
ja tez wole palette, mimo, ze farbuje skore glowy co trudno zwalczyc to nie zmywa sie szybko i ma ladny kolor
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#516 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 14:36

Nigdzie nie mogłam trafić farby Palette (czarna).Szok,co za zadupie(za przeproszeniem).Kupiłam Farbę Londa-granatowa czerń.Stosowalyście produkty tej firmy?

#517 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 15:01

Londa

tak była ok.
Choc ja mam dziwne włosy.... wszystkie farby schodzą do max miesiaca...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#518 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 19:39

Nigdzie nie mogłam trafić farby Palette (czarna)

KOBIETO nie używaj farb Pallette!!! to najbardziej gówniana farba!! okleja tak włosy że szok potem będziesz miała problem ze ściągnięciem koloru poza tym niszczy bardzo włos...
wszystkie inne farby ale nie pallete....:/

#519 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 21:40

wszystkie inne farby ale nie pallete

też słyszałam same negatywne opinie o jakości tej farby <bezradny></span> również kilku fryzjerów mi to powiedziło
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#520 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 09:09

Choc ja mam dziwne włosy.... wszystkie farby schodzą do max miesiaca...

moze często myjesz wlosy albo po prostu nie sa podatne <bezradny></span> Moja mama tez tak ma a farbuje u fryzjera, wiec co miesiac musi tyle kasy wyrzucac...
Jeśli chodzi o Londę to nigdy nie uzywalam, Palette tez nie polecam, za to u mnie sprawdzaja sie Garnier i L'oreal ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika