dałam tylko przykład koloru, ale farbe kupie z innej firmySajuri, tylko nie farba palette
mam brazoweJa kiedyś na ciemny brąz nałożyłam krwistą czerwien i wyszedł bordowy,
Napisano 31 stycznia 2011 - 14:27
dałam tylko przykład koloru, ale farbe kupie z innej firmySajuri, tylko nie farba palette
mam brazoweJa kiedyś na ciemny brąz nałożyłam krwistą czerwien i wyszedł bordowy,
Napisano 17 lutego 2011 - 21:10

Napisano 17 lutego 2011 - 22:13
syoss
i jedna i druga marka należy do shwarzkopf, tak samo jak glisskur, shauma, got2be, taft... wrzucanie wszystkiego do jednego worka nigdy nie jest dobrepalette
bardzo dużo... chcąc uzyskać ładny czarny warto farbować ciemnym brązemnie wiem ile w tym prawdy.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 lutego 2011 - 22:30
Też o tym słyszałam, ale że kolor będzie ciemniejszy o 2 tony i na opakowaniu widać.kolor zawsze będzie ciemniejszy niż producent oferuje dany odcień..czyli np.chcę jakiś brąz jasny to najlepiej kupić ciemny blond..wyjdzie brąz..nie wiem ile w tym prawdy.
Napisano 18 lutego 2011 - 11:59
Nie uzywałam, ale słyszałam, ze baaardzo niszczą włosya co myslicie o farbach z joanny?
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 18 lutego 2011 - 12:02
Napisano 18 lutego 2011 - 12:26
Napisano 18 lutego 2011 - 12:33
Napisano 18 lutego 2011 - 17:38

Napisano 18 lutego 2011 - 17:48
jest tego masa. Ja czerwieni nie chce, wziełam mahon, jak bedzie za agresywny stonuje brazemteż taki czerwony
Napisano 18 lutego 2011 - 18:14
heh ja zafarbowałam inną a wyszedł mi kolor jak na tym mahoniu... ogólnie nie podoba mi sięwziełam mahon
ja byłam z nich zawsze zadowolona, nawet bardziej niż z lorealafarbach z joanny?
Napisano 18 lutego 2011 - 18:24
Napisano 18 lutego 2011 - 19:38
Napisano 18 lutego 2011 - 22:30
Ja teżTaki kolorek robiłam
Napisano 27 lutego 2011 - 21:49
Napisano 27 lutego 2011 - 21:57
Moim zdaniem,jesli zdarzy Ci się użyć raz farby Palette,to nie zniszczy Ci włosów.Wbrew opinii,że jest taka szkodliwa.Ja przez kilka lat używałam tej farby i nie narzekałam.ale ta jest nie dobra podobno,
Twierdzę,że powinien wyjść.Ja bym szukała farby jasny brąz.Ale nie musisz się sugerować moją wypowiedzią.Zobaczymy jakie zdanie maja pozostałe forumki.albo zastanawiam się czy mi z ciemnego blondu wyjdzie ten jasny brąz
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
odzywki do wlosow |
|
|
|
Wcierka do wlosow Vianek |
|
|
|
brak witamin wypadanie wlosow slabe paznokcie |
|