Farbowanie wlosow :)
Napisano 27 lutego 2011 - 23:12
Napisano 28 lutego 2011 - 09:02
Napisano 28 lutego 2011 - 09:27
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 28 lutego 2011 - 09:51
Druga kwestia jakiej firmy wybrać farbę?
ja preferuje tylko L'oreala, swietnie pokrywaja, nigdy sie na nich nie zawiodlam.
Kompletnie nie wiem jaki kolor do tego użyć, bo albo są brązy za ciemne, albo zastanawiam się czy mi z ciemnego blondu wyjdzie ten jasny brąz
wydaje mi sie, ze jezeli wybierzesz ciemniejszy ton to powienien wyjsc a jezeli jasniejszy to niestety moze byc kicha i najpierw trzeba by rozjasnic, ale ja tak dokladnie to sie nie znam
Napisano 28 lutego 2011 - 10:11
Najgorsze jest to, że mam odrosty i pewnie byłby problem z równomiernym pokryciem
no to kiepskoSama raz tak probowałam i tylko odrosty pokryło, reszta włosów była zbyt ciemna, więc nic nie wzięło.
dużo pozytywnych opinii czytałam własnie o tych farbach i o Safirze z Wellija preferuje tylko L'oreala
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 28 lutego 2011 - 10:48
Od okolo roku zaczelam farbowac wlosy u fryzjera i jestem zadowolona. Bo odwiedzam go raz na 2 miesiace i mam problem z glowy. Farba sie dlugo utrzymuje na wlosach a i odrosty nie sa tak widoczne
Napisano 28 lutego 2011 - 19:33
Koleżanka ostatnio wspominała mi, że jest coś takiego jak wyrównywacz koloru tylko nie pamiętam jakiej firmy. Coś mi się tłucze po łbie, że Loreal, ale nie jestem pewna. Nakładasz to na głowę przed farbowaniem i z tego co twierdziła, farba pięknie i równomiernie pokrywa włosy. Może podpytaj o coś takiego w jakiejś drogerii? Co do samego koloru to rzeczywiście możesz mieć problem z uzyskaniem takiego jasnego brązu, ale jeśli chcesz spróbować to raczej wybieraj jaśniejszy niż chciałabyś mieć na głowie, bo możesz się zdziwić widząc efekt końcowy. Ja gdy kupiłam ciemny blond to włosy mi wyszły ciemnobrązowe, przy ciemnym brązie to już była czekolada (gorzka na dokładkępewnie byłby problem z równomiernym pokryciem
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 01 marca 2011 - 11:19
Napisano 01 marca 2011 - 16:29
Ewelina344,śliczne masz włosiska.Kolor także super,taki błyszczący.
Napisano 01 marca 2011 - 16:33
Napisano 01 marca 2011 - 16:36
Ale narobiłaś mi smaka,zapuszczam i ja po raz kolejnymarze o takich długich ... zapuszczam
Napisano 01 marca 2011 - 16:48
wydałam dużo kasy żeby zapuścić takie włosy..brałam belisse, Inneov..przez 3 miesiące..szampony odżywki, maski...co ja kasy wydałam,

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 01 marca 2011 - 16:52
Jasne,ze tak.Włosy masz bardzo grube.Moje to 3 na krzyż,jak mysz pod brzuchem.ale było warto
Napisano 01 marca 2011 - 23:54
krowka17 niezły kolorek
ewelina344 Twój też fajny, ogóle ładne masz włoski
i na taką długość wystarczyło 1 opakowanie, czy 2?zafarbowałam się na ciemny brąz z loreal casting.
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 02 marca 2011 - 00:02
krowka17, masz świetny kolorek
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 02 marca 2011 - 10:36
ewelina a będziesz jeszcze rozjaśniać jakoś, że teraz na jaśniejszy pomalowałaś? Bo ja bym na Twoim miejscu zostawiła taki kolorek, jaki masz- bo pasuje Tobie
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 02 marca 2011 - 10:41
Ja planuje sobie za półtora miesiaca wypróbować nowy kolorek ten karmelowy brąz który wklejałam na poprzedniej stronie... piękny kolor i ciekawe czy mi wyjdzie