Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#321 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 19:39

Co się u Ciebie ostatnio dzieje?

b. duzo. sie dzieje
obecnie jestem na wyjezdzie na tydzien, wiec malo tu zagladam ;-)
wiec rowniez odpowiedz moja jest w pospiechu pisana... bo mam inne mysli w glowie...

dzis odwiedzilam miejsce pracy malenkiej ale jej nie zastalam :-P w ramach wolnej chwili...

Może chciałabyś się z nami podzielić jakimiś ważnymi informacjami?

owszem, ale szczerze mówiac nie ze wszystkimi chcialabym sie dzielic ;-)

wiecej informacji udzielam na chacie

pyt. do krowki17 jaki prezent urodzinowy Ci sie marzy najbardziej i od kogo chcialabys go dostac
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#322 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 19:50

Donn dobre pytanie :) dużo o tym myślałam ostatnio :)
na pewno dobrze by było jak bym dostała pieniążki ... chciałabym sobie założyć drugi aparat na zęby a to dużo trzeba na to więc mama by mi dołożyła :)
ale tak najbardziej to bym chciała coś z biżuterii prawdziwej , najprawdziwszej... z jakąś graweracją od rodziców... takie coś bym mogła nosić przy sobie...by to było ładne :)

ja sie zastanowie nad pytaniem i napisze :)

[ Dodano: 2009-11-16, 21:00 ]
Olciia pytanie do Ciebie...
planujesz coś ze swoim chłopakiem? jakiś ślub? dzieci ? jak się między wami uklada?

#323 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 20:46

Olciia pytanie do Ciebie...
planujesz coś ze swoim chłopakiem? jakiś ślub? dzieci ? jak się między wami uklada?

hehe no ja to sobie planuje i to duzo duzo wiecej

ale to nie wszystko ode mnie zalezy
mysle ze bede juz do konca z Tomkiem kochamy sie bardzo dobrze sie dogadujemy, dotarlismy sie juz dawno
Oczywiscie mam w planach slub i dzieci wiem juz nawt ze wrocimy do polski niedlugo :D
teraz czekam tylko na ten jeden gest od niego (zareczyny) :mrgreen:
no i wtedy mozna zaczac realizowac plany

a teraz przesladuje mnie szkola (ciezko jest bardzo) :P :-|
ale postanowilam sobie ze obojetnie jak ale musze skonczyc te studia i to jest teraz moj najwiekszy cel

Pytanie do Krowki
Tak sobie ostatnio pomyslalam ze od czasu kiedy zawitalas u nas na forum bardzo sie zmienilas i wydoroslalas, duzo przezylas dzielac sie problemami z nami i mysle ze rowniez Twoje poglady zmienily sie diametralnie
napisz jakie Ty masz plany na przyszlosc czy wiazesz ja nadal z fryzjerstwem czy masz w glowie cos zupelnie innego innego, i jak wyobrazasz sobie dorosle zycie?
Buziaki :*

#324 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 22:08

Olciiia, zgadzam się z Tobą i z tym co napisałaś :) zmieniłam się sporo :)
a odpowiadając na Twoje pytanie... im bliżej końca roku szkolnego tym bardziej myślę co chce robić... póki co to mam plany takie że pójdę do 2letniego LO zrobię maturkę w między czasie będę pracowała sobie może w jakimś sklepie :) nie chce za bardzo pracować w swoim zawodzie... ale kto wie może jeszcze się to zmieni :)
jeśli juz bym miała robić coś co związane z moim zawodem to na pewno otworzyła bym swój salon fryzjerski :)

ja pomyślę nad pytaniem i zadam komuś :)

#325 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 22:23

Zmiana zasad:

ponieważ nie bedziemy czekać jak krowka17 wróci, a chcemy aby gra toczyla sie dalej to:

Kto chce moze zadać pytanie komuś

Zapraszamy do gry

#326 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 23:34

No to ja nieśmiało z powrotem ruszę zabawę, mało ambitnym pytaniem ;-)

pytanie do tigraa84, z okazji zbliżających się Świąt ;-)

Jaki był najgorszy, najmniej trafiony prezent jaki kiedykolwiek dostałaś i dlaczego?

#327 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 08:39

Jaki był najgorszy, najmniej trafiony prezent jaki kiedykolwiek dostałaś i dlaczego?

Gotówka :-/ To chyba było z okazji dnia kobiet, P. najwyraźniej nie miał pomysłu i dał mi pieniądze z przykazaniem, że mam je wydac na siebie. Wolałabym dostac przysłowiowe "kapcie z kiosku pod domem", ale kupione przez niego osobiście. Na pozostałe prezenty jakie dostawałam nie mogę narzekac, bo zawsze były trafione (albo ja mam takie małe wymagania <co></span> )

Pytanie do calineczki: Co byś zrobiła, gdyby okazało się, że wygrałaś główną nagrodę w totolotka? :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#328 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 08:52

Pytanie do calineczki: Co byś zrobiła, gdyby okazało się, że wygrałaś główną nagrodę w totolotka? :mrgreen:

hmm po pierwsze wybudowałabym sobie dom dla siebie i męza bez obecnych domownikow :mrgreen:
Po drugie zapewnialbym godna starośc dla moich rodzicow aby o nic nie musieli by sie martwic po trzecie częśc zostawila na wykształcenie dziecka po czwarte otworzyla bym firme jakąs mala aby pracowac dla przyjemnosci nie dla kasy ( bo cale zycie bez pracy to nie dla mnie ) no i wybralabym sie najpierw na dlugie wakacje :mrgreen:

pytanie do Olcii na szybko wymien kilka roznic między mieszkaniem w Polsce a w Niemczech :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#329 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 17:41

pytanie do Olcii na szybko wymien kilka roznic między mieszkaniem w Polsce a w Niemczech

:mrgreen:

:arrow: ludzie nie zwracaja uwagi na ubior i wygladaja jak pokraki (biale skarpetki do czarnych butow itp :P albo co czesto spotykane kobieta ladnie elegancko ubrana i trampki :P )

:arrow: beztroska ;-)

:arrow: korzystniejsze proporcje zarobkow do kosztow miesiecznych

:arrow: kazdy zyje swoim zyciem i nie wtyka nosa w nieswoje sprawy

:arrow: wieksze mozliwosci pod kazdym wzgledem :lol:

nie wiem trudno mi tak ocenic ;)
to tyle ile zaobserwowalam

Pytanko do:
nie(d)ocenionej
, Gdybys teraz dostala propozycje pracy jako stewardesa to przyjelabys ja? uzasadnij swoja odpowiedz (nie bierzemy pod uwage szkoly) ;)

#330 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 19:13

skoro szkoły nie bierzemy pod uwagę ... ;> po szybkim poinformowaniu szefowej że właśnie straciła pracownicę (pewnie też kilka dni później, w końcu musiałaby znaleźć kogoś na moje miejsce) spakowałabym manatki i tyle by mnie widzieli :mrgren: a z pytaniem trafiłaś w dyche, bo wczoraj była rozmowa na ten temat na czacie :P

a dlaczego bym tak postąpiła? bo mnie nic nie trzyma w jednym miejscu, bo mam plany związane z turystyką, a dopływ gotówki (z tego co wiem można na tym nieźle zarobić) pomógł by mi je zrealizować inaczej niż to mam w zamiarze na chwilę obecną, dalej: bo to genialna rzecz pracować z ludźmi, zwłaszcza jeżeli się to lubi, bo się nasłuchałam od kumpeli jak to się jej dobrze pracuje, i na końcu LUBIE JAK MI PRACA DAJE W DUPĘ ALE JEDNOCZEŚNIE MAM Z NIEJ OGROMNĄ SATYSFAKCJĘ i to przede wszystkim przeważa. jeżeli lubię coś robić to gdy się nadarzy okazja dużo potrafię poświęcić żeby się realizować

pytanko do ...
malenka a wymień ty mi tak w 10 podpunktach swoje zalety ;> czyli za co uwielbiać cią mamy :P ;-) ;-) :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#331 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 10:01

nie(d)oceniona, aleś mi dała :P jakbym Ci ja miała zalety :P no pomyślimy hmmm..
:arrow: szalona
:arrow: spontaniczna
:arrow: wesoła, zabawna, z dużą dawką poczucia humoru nie wiem :P se wybierzcie :P
:arrow: mam dystans do siebie
:arrow: konkretna
:arrow: empatyczna, wrażliwa...
:arrow: wierna... jak ten przysłowiowy pies
:arrow: kreatywna, pomysłowa
:arrow: szczera
:arrow: no i dam to żem pomocna :P

hmmm pytanie do katti idziesz sobie ulicą i nagle podchodzi do Ciebie kompletnie nieznana Ci kobieta, która wie na Twój temat wszystko. Każdy szczegół, nawet to czego nie wie o Tobie twoja matka. Nagle wspomina, że umrzesz młodo. Co w robisz w takiej sytuacji?? Wierzysz jej, czy może uważasz, że to kiepski żart??
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#332 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 21:37

malenka a mialam pisac czemu nikt do mnie nie pisze :mrgreen: :lol:

Co do pytania.......
Pewnie bym sie rozesmiala i poszla dalej :-)
Pare razy pewnie bym o tym pomyslala pozniej, ale nie bralabym tego na serio.
Jestem osoba wierzaca-praktykujaca i co mi Bog przeznaczyl to bedzie.

Pytanie do Torii1988
Za co mozna Cie znienawidziec i czy takie cos jest ..... :?:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#333 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 13:38

Zatem zmieniam.....

Pytanie do Donn jak widzisz siebie za 10 lat :?: Gdzie...z kim... chcialabys byc...jak chcialabys aby wygladalo wtedy Twoje zycie (prywatne i zawodowe).

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#334 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 20:10

cięzko odpowiedziec na to pytanie, nie lubie gdybac, bo wtedy rzeczy nie wypalają jak bym chciala...
czas pokaze co bedzie, gdzie mnie los rzuci
nie bede moze pisac co bym chciala, bo jak wejde tu za 10 lat to sie moge rozczarowac co ja wtedy tu wymysliwalam :-D

Zawodowo mysle doszkolic sie wyzej niz mam to co mam teraz obecnie, ale nie ze względu na kolejny papierek i kolejny tytul ale jak najwiecej zdobyc wiedzy na rozne tematy i dziedziny tematyczne. Miec rozne fachy w ręku o :-P

prywatnie - ałć nie odpowiem ;-)

pytanie do WweronikaA: Czy masz juz wybrany kierunek na studiowanie? jesli tak to jaki i dlaczego ten. A jeśli sie nie wybierasz na studia to czemu?

#335 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 21:28

Czy masz juz wybrany kierunek na studiowanie?

Tak już wybrałam.

jesli tak to jaki i dlaczego ten.

wybrałam resocjalizację.
Od zawsze mnie to jakoś "interesowało"
W mojej wiosce jest dużo ludzi którym "moja" pomoc przydałaby się ale takowej nie otrzymują ...
No i ogólnie jakoś mnie zachęca i przyciąga ten kierunek.

A jeśli sie nie wybierasz na studia to czemu?

Wybierać się wybieram tylko że mam pewne przeszkody.
Na te studia trzeba zdawać coś dodatkowo -WOS, historia, polski rozszerzony.
A ja nie zdaję więc nie wiem jak to będzie :roll:

Nad pytaniem muszę pomyśleć chwilkę :oops:

[ Dodano: 2009-12-10, 15:55 ]
Pytanie do 89kasienka89
Opisz siebie w kilku zdaniach.
niestety ostatnio nie jestem na bieżąco więc nie wiem za wiele o Tobie bo nie jesteś z nami długo ;-)

#336 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 21:35

Przepraszam za zwloke, nie zauwazylam pytania :oops:

A wiec tak, jestem dziewczyna szalona, uwazam, ze z duzym poczuciem humoru. Bardzo lubie czytac ksiazki, wlasciwie pochlaniam je non stop (o ile mi czas na to pozwala). Poza tym kocham robic zdjecia, niestety nie mam swego aparatu, ale przymierzam sie do jego kupna. Brak mi cierpliwosci, i to jest jedna z najwiekszych moich wad. Poza tym rozleniwilam sie ostatnio, choc staram sie wypelniac wszystkie swoje obowiazki. Nienawidze balaganu, wiec chocbym padala na nos...sprzatam :lol: I jestem strrrraszliwie zakochana w moim Danielku <dreams></span> <buzki></span> <serduszka></span>

Teraz pytanie do amoramor

Jak widzisz siebie w przyszlosci, czym chcialabys sie zajac, jakie chcesz plany zrealizowac?
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#337 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 21:53

Teraz pytanie do amoramor

łoł nie spodziewałam się mnie tutaj :D

hm.. planów mam kilka, ale ogólne przesłanie co do mojej przyszłości zawodowej to 'pracować z ludźmi mającymi problemy i pomagać im je rozwiązać' :)
a te plany to:
:arrow: pracować jako pani dietetyk we własnym gabinecie, odchudzać społeczeństwo i pokazywać ludziom jak prowadzić zdrowy tryb życia :)
:arrow: pracować jako pani psycholog/terapeuta również we własnym gabinecie i wyciągać ludzi z depresji czy innych problematycznych okresów ich życia (too jest moje marzenie od czasów dzieciństwa i wierze, że kiedyś je zrealizuje i ukończę jakąś szkołę bądź kurs psychologi czy psychoterapii) :D
mam jeszcze takie jedno skromne marzenie, żeby wydać kiedyś coś własnego, jakiś mały tomik wierszyków i złotych myśli, ale to marzenie ciężkie do realizacji.. <bezradny></span> no i średnio popularne w dzisiejszych czasach ;)
to w sprawach zawodowych bardziej :)
a tak w życiu prywatno-rodzinnym to chciałbym oczywiście wyjść za mąż, choćby w niedalekiej przyszłości (tylko najpierw trzeba znaleźć tego 'kogoś' :-? :P) urodzić dziecko ale bardzo chciałabym też jedno dziecko zaadoptować, bo paraliżuje mnie myśl ile bezbronnych i niczemu nie winnych dzieci musi wychowywać się bez kochającej rodziny :( chciałabym mieć domek niewielki) z dużą działką i ogrodem pięknym, po którym biegałby sobie piesek czy dwa :)
nie jestem typem karierowicza, więc najważniejsza w mojej hierarchii jest rodzina i to jej przede wszystkim chciałabym się poświęcić :)
to w takim bardzo wielkim skrócie, bo to jak chciałabym by wyglądała moja przyszłość jest tematem bardzo rozległym a że ja gaduła jestem to zanudziłabym Was tu na śmierć :D

nad pytaniem się chwilkę zastanowię i dopiszę :)

[ Dodano: 2009-12-10, 22:05 ]
pytanie do Madzi tzn magdaaaaa :)
od jakiego czasu interesujesz się kulturą indyjską i tzw Bollywood i dlaczego właśnie to? co tak na prawdę Cie w tej kulturze zafascynowało, co Cie do niej przyciąga, co najbardziej Ci się tam podoba? napisz coś więcej o swojej fascynacji bo z chęcią poczytam (przynajmniej ja z wieeelką) :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#338 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 22:37

zaczeło sie ponad dwa lata temu, kolezanka dała mi trzy filmy o miłosci obejrzałam , zawsze wydawało mi sie ze bollywood to nie dla mnie bo nie cierpie musicali ale okazało sie ze jednak przypadło mi do gustu. pól roku pozniej inna kolezanka nagrała mi kilka filmów i wtedy sie ta moja miłosc zaczeła :mrgreen: Uwielbiam w tych filmacj to ze potrafią pokazywac uczucia i nie potrzebuja do tego pokazywania nagich ludzi czy seksu , ich sceny miłosne sa pełne napiecia ale wszystko jest tak ze mozna dzieciom pokazywac , natomiast dorosli doskonale wiedza o co chodzi. :mrgreen: Za fascynacja bollywood przyszła ciekawosc kraju i dlatego czasem czytam cos na ten temat czy ogladam jakis program . Kraj ten boryka sie z wieloma problemami spolecznymi , a poniewaz to też mój konik to tym bardziej mnie to ciekawi. No i kultura ich jest rózna od naszej , nie mozna ich porównywac i oceniac , no a to co nieznane i tajemnicze zawsze człowieka fascynuje :-) . Poza tym maja sliczne kobiety, ale wcale one wszytkie nie maja idealnych figur ,jak to musi byc w filmach amerykanskich, i sa wielkimi gwiazdami. Podoba mi sie ze wiele z aktorek rezygnuje z grania na długie lata ,by poswiecic sie rodzinie. Super jest u nich ten kult rodziny :-)
.Faceci nie sa tam tak urodziwi :P
od zawsze ludziłam tez brzęcząca bizuterie , długie spódnice i teraz jako fanka bollywood czesto takie dodatki dodaje do mojego ubioru. ;-)
bollywood nie da sie ogladac niewiedzac czegos o Indiach , bo mozna jescze uwierzyc w te bajke , która jest w wielu filmach.

[ Dodano: 2009-12-10, 22:43 ]
mloda pytanie do ciebie ???
co chcaiałbys w zyciu robic czym sie zajmowac ??? ile członków chciałabys aby liczyła twoja rodzina - masz jakąs liczbe dzieci , której na pewno nie chcesz przekroczyć ??? :lol: :mrgreen: czy byłabys w stanie siedziec w domu i zajmowac sie rodzina , nie mając zycia zawodowego ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#339 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 17:17

co chcaiałbys w zyciu robic czym sie zajmowac ???

chcialabym nosić zielony undur, tzn. pracować jako funkcjonariusz strazy granicznej :lol:

ile członków chciałabys aby liczyła twoja rodzina - masz jakąs liczbe dzieci , której na pewno nie chcesz przekroczyć ???

moja rodzina: 2+1 czyli ja i mój mąż i... pies... :mrgreen: a z czasem dziecko ale jedno, póki co tak myśle ale dopiero po 30tce

czy byłabys w stanie siedziec w domu i zajmowac sie rodzina , nie mając zycia zawodowego ???

myslę że nie, chciałabym się realizować zawodowo, siedzenie w domu nie przyniosło by mi satysfakcji... myślę że nawet byłabym w stanie przedłożyć życie zawodowe nad rodzinne :->

pytanie do: mirabelka

czy twoim zdaniem miłość jest ważna w życiu? ile byłabyś gotowa poświęcić dla ukochanej osoby? no i czym dla ciebie jest prawdziwa miłość ?

#340 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 19:52

Miłość jest ważna. Chociaż..kiedyś na pewno zrobiłabym dla niej dużo więcej niż teraz. Facet to też człowiek, można się angażować,ale lepiej zostawić sobie w tym odrobinkę zdrowego rozsądku.
Nie czuję się jeszcze tak zupełnie określona pod tym względem, ale rozważam teraz i głos serca i rozsądku... Tak chyba najlepiej, żeby tego kogoś nazbyt nie ograniczyć, ale też nie zniewolić siebie zupełnie i uzależnić od czyichś decyzji.

Nie chcę kiedyś dojść do sytuacji gdy facet mnie zostawia i okazuje się że to był jedyny sens mojego życia, że nie rozmawiałam z nikim innym, że nic mnie nie interesuje..

Ktoś kogo kocha jest dla mnie jak druga połowa, więc chcę go traktować tak jak siebie.
Ile mogę zrobić? Dużo....ale nie wszystko.

Prawdziwa miłość... jeśli mamy wierzyć że istnieje to.........
.... na zawsze, znaczy na zawsze i nie mija mimo lat, problemów....

Pytanie do Tilka
Co zmieniłabyś w swoim związku? Tylko nie pisz że nic lub jakichś pierdół :-P Podaj jakiś jeden konkret.