Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#301 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 07 września 2009 - 07:54

Jest jakieś miejsce, które chciałabyś odwiedzić i dlaczego?

Takich miejsc jest całe mnóstwo, mogłabym tu wymieniac i wymieniac :-P A z takich, o które chciałabym odwiedzic od dłuższego czasu to Tatralandia- aquapark na Słowacji. Zakochałam się w tym miejscu z relacji znajomych i zdjęc w internecie, tylko ciągle coś staje mi na drodze, żeby wreszcie sie tam wybrac <bezradny></span>

pytanie do tanika_aha:
Jaki był najgorszy dzień w Twoim życiu i dlaczego?
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#302 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 09 września 2009 - 10:42

hmmm,ciężkie pytanie... :->

chyba nie miałam takich bardzo cięzkich chwil.
Na tą chwilę przychodzi mi do głowy sytuacja kiedy zerwałam z pewnym chłopakiem. Był naprawdę "do rany przyłóż",dobry chłopak ale ja miałam jakieś widzi mi się. Spotkalam się z nim żeby skonczyć ten związek,myslałam,że pójdzie bardzo łatwo. A jednak kiedy wracałam do domu ryczałam jak kot,czułam się strasznie i zaczełam zastanawiać się co ja własciwie zrobiłam...
potem niejednokrotnie załowałam tej decyzji a ostatnio nawet dowiedziałam się,że chłopak do tej pory dobrze mnie wspomina :oops: a ja zachowałam się jak franca i do tej pory mam poczucie winy :-?

Pytanie do Tori1988
czy w Twoim życiu zdarzyło się coś co ukształtowało Cię na osobę taką jaką jestes teraz?
może to być zdarzenie na plus lub na minus,jak wolisz :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#303 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 września 2009 - 17:26

hm... wydaje mi sie ze stałam sie bardziej ostrożna, nieufna... duzo ludzi mówi "niedostepna", bardzo malo mówie o sobie... nie lubie tego.
a wszystko dlatego ze kiedys ktos mnie bardzo rozczarował... zawiódł. ja mu zaufałam a on... hmm szkoda gadac. bardzo sie sparzyłam.
czyli wydarzenie na minus....

Elodka :)
cieszysz sioe ze zostałas modkiem?? spodziewałaś sie czy byłas zaskoczona ??

#304 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 września 2009 - 18:06

cieszysz sie ze zostałas modkiem?? spodziewałaś sie czy byłas zaskoczona ??

Do castingu na moderatora startowałam po raz drugi. Za pierwszym razem nie wyszło, więc teraz też na nic specjalnie nie liczyłam :P
Nie wiedziałam, jakie zdanie ma o mnie administracja, bo nie ma co ukrywać, ale na "pogaduszkach" tośmy się nie spotykały ;)
Byłam bardzo zaskoczona, kiedy madzia wysłała do mnie prywatną wiadomość, z której już wywnioskowałam, że modkiem będę, jak tylko dam znać, czy na tej funkcji mi zależało ;) A czy się cieszyłam? Oczywiście, że tak! :) Jestem na tym forum ponad rok, przynajmniej starałam się przestrzegać regulaminu, uwielbiałam i uwielbiam pomagać babeczkom, radzić, dlatego bardzo się uchachałam, jak ktoś przydzielił mi tak odpowiedzialną funkcję, monitorowania forum i pilnowania porządku i że tyle babek ma do mnie zaufanie :) Doszły obowiązki, ale przecież byłam tego świadoma.Chce żeby forum było na poziome, więc staram się robić wszystko jak najlepiej i nie zawodzić. Myślę, że każda z zielonych dążdy do tego by było jak najlepiej :) Bardzo się cieszę, że mogę pomóc i że tyle osób Elodkę lubi :P

Pytanie do Donn, banalne, ale...:

Opisz, czego tak naprawdę w sobie nie cierpisz, co sprawia, że sama potrafisz doprowadzić się do białej gorączki, ale też to, co uważasz w sobie za najlepsze, taka Twoja "złota cecha", którą powinien mieć każdy, żeby żyło się lepiej :P :)

#305 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 02 października 2009 - 18:57

Cześć pierwsza pytania hmmm....
nie mam w sobie tego czegoś co w sobie nie cierpie..
w sumie nigdy siebie nie doprowadzilam do bialej gorączki - życie sobie ułatwiam na wiele sposobów a nie utrudniam, więc nie mam w sobie cechy, ktorej nie cierpie, bo wtedy bym dobrze nie funkcjonowała, tylko sie nie potrzebnie denerwowala a to nie na tym rzecz polega

Moja złota cecha? nauczyłam sie wybaczać - cos komus (bardzo dla mnie osobistego)
wybaczyć i miec czyste sumienie
cech lepszych mam wiecej :-P ale chodzilo o jedną wiec o jednej napisałam czyli umiem wybaczać...

Pytanie do nie wiem kogo teraz... :-D
hmm... nie nabieząco jestem teraz z forum po malej przerwie wiec nie wiem za bardzo co u kogo slychać... i komu mam zadac pytanko

ale OK.

pytanie do Tilii:
Opisz siebie z wyglądu (wymiary, kolor wlosow, oczów, do kogo jestes podobna itd. kilka dłuuuugich zdan poprosze) :mrgreen: (poniewaz nie pokazalas sie w fotkach to nie wiem jak wyglądasz) opis ma byc dokładny.
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#306 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 października 2009 - 19:07

poniewaz nie pokazalas sie w fotkach to nie wiem jak wyglądasz)

Dlaczego kłamiesz?wydaje mi się,że widziałaś moją fotkę :-P

wymiary

oczywiście 90-60-90 :-P ale na poważnie to nie wiem <bezradny></span> nie intere mnie takie rzeczy :-P ogółem szczupła jestem ;-)

kolor wlosow

blondynka,włosy proste i długie :-)

oczów

gdybym miała swojego kompa(a siedze na kompie Misia) to wkleiłabym Wam fotkę mojego oka,bo ciężko to opisać :-) mam prawie piwne oczy,częście są takie żółtawo-pomarańczowe(tak znajomi je opisują) z ciemną zieloną grubą obwódką wokół

do kogo jestes podobna

do taty <umieraam></span> na pewno nie do kogoś znanego :-P

Hmmm teraz ja nie wiem komu zadać pytanie....komuś chciałam,ale tyle czasu nie było do mnie pytania więc zapomniałam :-P

Pytanie do Marzycielka24
Jaka podjęta przez Ciebie decyzja była jak dotąd najtrudniejsza i dlaczego?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#307 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 06 października 2009 - 08:22

Najtrudniejszą podjętą do tej pory przeze mnie decyzją była decyzja o ślubie cywilnym i przyjęciu po nim- choć podejrzewam, ze przede mną będą jeszcze trudniejsze decyzje... Byłam bardzo stanowcza w tej decyzji, ale w rzeczywistości wiele razy się łamałam i nie wiedziałam co robić. Dla mnie sprawa była jasna- wierzę, ale nie praktykuję więc niby czemu mam brać ślub w Kościele, na jeden dzień stać się przykładną katoliczką. Moja rodzina nie umiała tego zaakceptować do końca... No i przyjęcie, obiad na który nie zaprosiłam brata mojej mamy, bo było ustalenie że tylko rodzeństwo, rodzice, świadkowie i dziadkowie. Ojciec mojego P. też ma brata i nie robił problemu z naszej decyzji, tym bardziej uważałam, ze nie mogę zaprosić z jednej strony, zrobić wyjątku.... Ale mama niezłego mi focha strzeliła, grożąc nawet że nie pojawi się na moim obiedzie :roll: Tak czy inaczej wytrwałam a wszystko skończyło się "w miarę" dobrze ;-)

Pytanie do calineczka: wspominasz, że chcielibyście, aby niedługo wasza rodzina się powiększyła- macie już wybrane imiona dla dziecka, ewentualnie dzieci? ;-) I jakie to imiona?i

#308 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 06 października 2009 - 08:28

Pytanie do calineczka: wspominasz, że chcielibyście, aby niedługo wasza rodzI jakie to imiona?ina się powiększyła- macie już wybrane imiona dla dziecka, ewentualnie dzieci?

kiedys byłam pewna na 100 procent aby chlopiec był Mateusz ale mozliwe , że to jednak nie jest ostateczna decyzja ;-) tak naprawde to sie nad tym nie zastanawialismy jeszcze

pytanie do Madzi Czy wyobrażenie o tym jak to jest byc w ciązy równa sie temu uczuciu kiedy juz jesteś w ciązy i oczekujesz dzidziusia :?:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#309 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 października 2009 - 16:04

calineczka, jesli o mnie chodzi, to jest chyba nawet lepiej ;-) spelnia sie wlasnie moje marzenie, a jesli cos jest dla ciebie najwazniejsze i czujesz, ze na chwile obecna nic nie jest ci w stanie tego zastapic, dazysz do tego i to otrzymujesz, to jest pelnia szczescia. Wiadomo, ze sa rowniez obawy, rozne emocje towarzysza, zle i dobre, ale tak, jest to cos na co sie czekalo i mialo odnosnie tego takie wyobrazenia.

Pytanie do Olciii turkusowej ;-)
Jakie sa twoje najwieksze marzenia, ktore chcialabys spelnic w najblizszym czasie.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#310 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 08 października 2009 - 06:35

Pytanie do Olciii turkusowej
Jakie sa twoje najwieksze marzenia, ktore chcialabys spelnic w najblizszym czasie.

;-) ;-)

moje najwieksze marzenia zmienily sie ostatnio troszke, poniewaz ciagle sukcesywnie staram sie je spelniac (w miare mozliwosci)
:arrow: ale bardzo chcialabym miec juz za soba problemy zwiazane ze szkala
:arrow: chcialabym zeby Tomek zrobil wreszcie pierwszy krok i mi sie oswiadczyl a :arrow: najwiekszym moim marzeniem jest to zebym nie musiala tyle pracowac i
zebym mogla posiedziec wiecej w domku i miec w sobie dzidziusia :mrgreen:

ale to ostatnie marzenie jak na razie jest na koncu listy i czekam cierpliwie az wszystkie inne spelnie, wtedy moge myslec o dzidzi :-D

Pytanie do Sajki:
czy teraz kiedy zamieszkaliscie juz z mezulkiem sami czujesz ze jestes spelniona i szczesliwa czy jednak nadal przeraza Cie fakt ze nie mieszkasz juz z mama i siostra ?

#311 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 21 października 2009 - 15:57

Nooo po raz pierwszy chyba udzielam sie w tym temacie... to znaczy po praz pierwszy zostalam wywolana do odpowiedzi haha :) dobra ale teraz juz powaznie :)

Pytanie do Sajki:
czy teraz kiedy zamieszkaliscie juz z mezulkiem sami czujesz ze jestes spelniona i szczesliwa czy jednak nadal przeraza Cie fakt ze nie mieszkasz juz z mama i siostra ?

hm.. po pierwsze to nie tak do konca mieszkamy sami gdyz jednak tesciowej nie moge pominac jaka domownika (a bardzo bym chciala)... ale do rzeczy.. gdbys zadala mi to pytanie miesiac temu to odpowiedzialabym ze jestem przerazona faktem nie mieszkania juz z mama i siostra.. w chwili obecnej czuje ze sie spelniam... a napewno jestem szczesliwa... musialm pewne rzeczy przemyslec do innych dojrzec a niektore rzeczy musiala mi mama uswiadomic zebym w koncu pojela o co tak naprawde chodzi.. bo teraz juz wiem ze nie wazne gdzie i nie wazne jakich mam wspołlokatarow ... wazne ze z NIM... teraz tak naprawde zaczynamy tworzyc dom... NASZ DOM....

Pytanie do Calineczki:
Czy jest cos czego żałujesz?? Co i dlaczego??
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#312 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 października 2009 - 19:56

Czy jest cos czego żałujesz??

żałuje tego , że bedąc w szkole średniej nie mialam obecnego charakteru

dlaczego??

dlatego , że wtedy byłam bardzo niesmiała zagubiona i hmm mało lubiana myslę obecnie byłoby inaczej

pytanie do kaschiry

Jak przygotowania do slubu ? czy oprocz daty maciej juz coś :?:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#313 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 października 2009 - 20:16

pytanie do kaschiry

Jak przygotowania do slubu ? czy oprocz daty maciej juz coś

Poki co odpowiem, bo duzo sie nie musze zastanawiac, jednak na pytanko bedziecie musialy troszke dluzej poczekac ;-)

Jezeli chodzi o przygotowania do ślubu to mamy juz podpisaną umowę z restauracją i zamowiony zespół ;-) Ł. mial sposobnosc i pytal także proboszcza mojej parafii o te sprawy, ale ten poradzil przyjsc dopiero w styczniu, bo nie maja jeszcze zalozonej księgi na 2011 rok ;-) Chyba te najwazniejsze sprawy mamy zalatwione, na reszte jest za wcześnie, do slubu jeszcze kupa czasu ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#314 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 24 października 2009 - 15:19

ech nie dacie mi sie zastanowic ;-)

no coz....
Torii1988, co u Ciebie?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#315 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 17:34

co u mnie?? :P
leci... :) aktualnie jestem po nocce. mam teraz wolne do piątku :) <jupi></span>
jakoś sobie zyje :) tyle :P

pytanie do Krowki:
jesteś szczęśliwa??

#316 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 20:50

a tak jestem szczęśliwa :) M. tak się stara , tak mnie uszczęśliwia :) jest kochany a mi przy nim bardzo dobrze.
Jestem szczęśliwa bo już ostatnie miesiące zostały mi do ukończenia tego czegoś czego się uczę...jestem szczęśliwa bo choć nie umiem teorii to zapisałam się na to prawko i w końcu je zdam :)
Jestem szczęśliwa bo niedługo święta i ważny dla mnie dzień choć nie chce mieć tych 18 lat :P
no i tego jest jeszcze więcej ...:P

pytanie do Madzik
jak twoje relacje z W. ?

#317 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 18:06

Tilia dzieki za info ;-)

jak twoje relacje z W.

Akurat nie jest to dobry moment na te pytanie, bo mam straszne zawirowania i metlik w glowie <zakrecona></span> <zakrecona></span> wiec powiem tylko tyle, ze jest gorzej <bezradny></span> pare dni temu zamknelismy wszystkie formalnosci slubne i mimo, ze od dluzszego czasu bylo wszystko ustalone i wiadoma sprawa zamknieta, to jak przyszlo co do czego to bylo ciezko bardzo i nieprzyjemnie .... :-/ przy okazji poklocilam sie z rodzicami W <bezradny></span> na co W sie strasznie na mnie obrazil..... i malo co rozmawiamy ze soba :-(

Pytanie do mlodej

Wymien 3 miejsca, ktore najbardziej Ci sie podobaja z Twoich (czyli tez moich okolic :mrgreen: ) i krotko wyjasnij dlaczego :-D

#318 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 12:28

Wymien 3 miejsca, ktore najbardziej Ci sie podobaja z Twoich (czyli tez moich okolic :mrgreen: ) i krotko wyjasnij dlaczego :-D

Hmm...

:arrow: Na pewno starówka w Sandomierzu, bo choć znam to miejsce od dziecka to i tak bardzo mi się podoba, uważam że jest wyjątkowe i czarujące zwłaszcza nocą :lol:

:arrow: Skwerek nad Wisłą tam, gdzie odpływają statki- siedząc tam na ławczce kiedy słońce grzeje prosto w twarz- można tak po prostu siedzieć i rozmyślać o wszystkim i o niczym patrząc na rzekę która znajduje się w ciągłym ruchu :lol:

:arrow: ewentualnie jeszcze nowo powstały park "Piszczele", bo jest to miejsce gdzie zawsze spotykam się z przyjaciółką z Krakowa- i jakoś nam się tam fajnie siedzi i gada :lol:

pytanie do tigraa

jak dajesz radę to wszystko ogarnąć: praca, dom, dziecko, partner no i jeszcze my-znaczy się forumki? ;-)

#319 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 12:51

Wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne. Wystarczy dobrze sobie zorganizowac czas. Zresztą praca to tylko 8 godzin, pozostałą częśc dnia spędzam z Wiką z doskoku robiąc coś w domu i podpatrując co sie dzieje na bs :-P A czas dla P.? Cóż, dla niego czas mam tylko po 22, bo do tej pory i tak siedzi w pracy :lol: No i poszczególne weekendy, te które obydwoje mamy wolne 8-)

Pytanie do Mirabelki:
Jakie są Twoje plany życiowe na najbliższe 5 lat?
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#320 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 12:39

Staram się już nie planować tak jak kiedyś, ale póki co chcę skończyć studia i studium. :-P Więc dwa lata z głowy. Później może jeszcze podyplomowe.... Zeby zdobyc uprawnienia do samodzielnego wykonywania zawodu.
Po studiach zmiana miasta... Więc nie będę (Raczej) mieszkać ani tu, ani tam gdzie mieszkam obecnie. Możliwe że Gdańsk...nie wiem, bo o dziwo już polubiłam obecne miasto i wiem gdzie co jest...Ale tu chyba nie ma co zostawać. (Jesli chodzi o prace itp.) Nie sadzilam ze kiedys bede chciala tu zostac...

Ale póki co, wszystko płynie...a ja tylko dopomagam szczęściu, nie chce zakladac ze bede robic to i to bo tak naprawde nigdy nic nie wiadomo. ;-)

Pytanie do Donn :
Co się u Ciebie ostatnio dzieje? Może chciałabyś się z nami podzielić jakimiś ważnymi informacjami? ;-)