jak znalazłaś się tutaj na forum
hm mówiąc szczerze to wpisałam w wyszukiwarkę frazę 'babskie forum' i jednym z wielu, które się wyświetliły było to

a zaczęłam szukać jakiegoś forum na którym wypowiadają się kobiety bo szukałam wszelkich sposobów na moją nieznośną cerę (o której wiem, że marudzę dużo ale tak już mam

) chciałam się jak najwięcej dowiedzieć o kosmetykach o zabiegach od dziewczyn, które mają może podobny problem, może w jakiś sposób chciałam się też pocieszyć, że ten kłopot nie dotyka wyłącznie mnie? że są gdzieś kobiety, które potrafią sobie radzić z tym aspektem życia i nieźle im to wychodzi

chciałam nauczyć się podchodzić do sprawy optymistyczniej i więcej się uśmiechać. Oczywiście bardzo chciałam podzielić się też swoją wiedzą na te tematy (te i inne również

)
co zadecydowało,że chciałaś z nami zostać
tamtego dnia dopisałam się do dwóch forów bo nie wiedziałam na którym się będę lepiej czuła

i przyznam szczerzę, że w pierwszej chwili BS nie przypadł mi do gustu bo nie umiałam się połapać w obsłudze swojego profilu i całego forum

na tym drugim jakoś wydało mi się to łatwiejsze. Jednak gdy zaczęłam wgłębiać się w tematy i posty zawarte na forach od razu zmieniłam zdanie do BS

spodobała mi się sympatyczna i ciepła atmosfera, która tu panuje. To drugie forum było takim hm.. zimnym, schematycznym miejscem gdzie ludzie po prostu się wypowiadali na jakiś temat a tu miałam wrażenie jakbyście wszystkie tworzyły jedną wielką rodzinę

do której od razu zechciałam należeć

wiadomo z początku trudno mi było się przebić i że tak powiem chciałam się Wam przypodobać ale z czasem wpadłam w wir 'forumowania'.
dziś pierwszą rzeczą jaką robię gdy się obudzę jest sprawdzenie co nowego na forum, co napisałyście

spędzam tu dużo czasu i ani jednej tej chwili nie żałuję

ak Ci się podoba forum graficznie?
kiedy nauczyłam się je obsługiwać spodobało mi się bardzo

kolorystyka jest ciepła i w odcieniach fioletu i różu - kolorów które należą do moich ulubionych, więc chyba więcej nie trzeba dodawać

a nad moim pytaniem muszę się chwilę zastanowić
[ Dodano: 2010-01-09, 19:19 ]pytanie do
Tigry 
:
jakie jest twoje podejście do spraw materialnych i pieniążków? czy uważasz, że różnica majątkowa (w sensie zupełnie inny styl i poziom życia obu rodzin) pomiędzy partnerami (nie będącymi małżeństwem) może mieć wpływ na 'być albo nie być' ich związku? jak według Ciebie powinni zachowywać się oboje by nie urazić siebie na wzajem?