Niby proste a jednak trzęsą mi się często ręce, tym bardziej jeśli nie zdążę zjeść...
Praca
Napisano 02 czerwca 2011 - 18:29
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 czerwca 2011 - 19:54
nie(d)oceniona, ogólnie to firma męska, w całej są 3 kobiety... Jest spoko, gdyby nie te chol..e filiżanki.
Jeśli chodzi o papierkową robotę to nie narzekam, nie mam jeszcze zbyt wielu obowiązków.
Napisano 02 czerwca 2011 - 19:59
spoko ja tez z tym mam problem. Pamietaj - poztywne myslenie droga do sukcesugdyby nie te chol..e filiżanki
Napisano 02 czerwca 2011 - 20:05
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 02 czerwca 2011 - 20:08
..ja zawsze na poczatku sie boje że sobie w pracy nie poradze. Tez tak macie ?na początku stres- wszyscy się patrzą
Napisano 02 czerwca 2011 - 20:17
Napisano 02 czerwca 2011 - 20:48
Umiesz pocieszyćDochodzi do tego też fakt, że jest się pod kontrolą, czyli trzeba uważać na każdy swój krok, bo jeśli ktoś ma polecieć, to najczęściej nowicjusz.
Mam nadzieję że zacznie mi to iść
Napisano 02 czerwca 2011 - 20:50
Starałam sięUmiesz pocieszyć
Hm a tak śmiechem żartem ja bym na Twoim miejscu poćwiczyła noszenie na tacy właśnie w domu, wiesz... parę filiżanek i po domku troszkę pośmigać, napewno nie zaszkodzi, a może wręcz przeciwnie, pomożeMam nadzieję że zacznie mi to iść
W sumie taka głupota, a jednak. W domu nosić to co innego
Napisano 02 czerwca 2011 - 21:02
Napisano 03 czerwca 2011 - 07:58
prowadzenie sklepu internetowego
Zapraszam do współpracy z firma XxxxxXxxxx. Przy podjęciu współpracy otrzymujesz osobisty sklep internetowy!Wystarczą chęci, a zyskiem może być 43% narzutu.W ofercie: Perfumy, olejki zapachowe,aromatyczne sole do kąpieli, oleje do masażu i inne.
Nie łudzę się, żeby Zuzia dostała się od września do żłobka,
więc szukam czegoś alternatywnego na czym mogłabym zarobić chociaż trochę grosza.
Niby mam tą swoją rentę po tacie, ale mieć pieniądze za coś co się faktycznie robi to już inna bajka, ehh.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 03 czerwca 2011 - 12:53
Napisano 03 czerwca 2011 - 13:01
Troche dziwne pytanie, bo to chyba oczywiste, że jak na kase sprzedawca wbija sume jaką mu płacisz (czyli np. 10 zł, 100 zł) to mu wyskakuje ile reszty ma wydać.czy wybija mi ile mam zwrócić kupujacemu ?
I to chyba można zauważyć jak się płaci w sklepie
Napisano 03 czerwca 2011 - 13:24
po to jest forum aby pytac...Troche dziwne pytanie
Nie miałam nigdy doczynienia z kasa bo i nie pracowałam w sklepie.Wiec jestem ciekawa. Tyle...
Napisano 03 czerwca 2011 - 13:35
Nie miałam nigdy doczynienia z kasa bo i nie pracowałam w sklepie.
Uwierz mi, że ja również nie miałam
Napisano 03 czerwca 2011 - 14:31
no to super , ciesze że jestes tak swiadoma . Ja nie wiedziałam , wiec pytam. No i tyle, bo to temat o pracy, a nie " ty nie wiesz , ja wiem ".Uwierz mi, że ja również nie miałam
Złożyłam w pare miejsc CV teraz tylko pozostaje czekać.
Napisano 03 czerwca 2011 - 16:10
nie takie oczywiste, bo zależy od modelu kasy. Nie na każdej się nabija wpłaconą gotówkę i nie każda zlicza ile jest do wydaniabo to chyba oczywiste,
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 czerwca 2011 - 16:26
Trzymam kciukiZłożyłam w pare miejsc CV teraz tylko pozostaje czekać.
Madź, ciężko powiedzieć... bo w sumie nie spotkałem się z nikim, kto by tak zarabiał... ale wiesz jeżeli firma jest jakaś sprawdzona, to może jest coś na styl wszelkich konsultantów sprzedających kosmetyki.

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 03 czerwca 2011 - 16:51
tu gdzie złozyłam cv podjrzewam że jest wszystko na kompie czyli cos jak w rosmanie , bo wymagana znajmosc kompa nie kasy... Wiec pewnie w tym przypadku tak mysle - powinno tam byc ile ma sie wydac.takie oczywiste, bo zależy od modelu kasy. Nie na każdej się nabija wpłaconą gotówkę i nie każda zlicza ile jest do wydania Zależy od modelu, stawień itp itd
a drugie cv to juz do biura zgodnie z zawodem
harry84, niedziekuje
Napisano 03 czerwca 2011 - 18:11
czytłam , ze myslisz o stazu , wydawalo mi sie ze bylas niechetna do tej formy
mira zabierz z domu tace , bo tak latasz z jedna filizanka
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko