Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Jak to jest z Waszym eks ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
460 odpowiedzi w tym temacie

#141 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 28 maja 2008 - 19:18

Acha..ok...niech bedzie:P

#142 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 29 maja 2008 - 20:43

odpowiadając: tak, jest jeden taki były, którego jak widzę z dziewczyną, to coś tam mnie zakuje w serduchu. ale o tym nie wie nikt ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#143 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 maja 2008 - 21:51

jakoś nie,jednego ex mam na NK w znajomych i mam też jego dziewczyne,nawet z nią częściej pisze niż z nim,wiem że są ze sobą 6 lat,że są zaręczeni i cieszy mnie to bo to fajny chłopak był i ona też jest ładna,miła.no i wkońcu to ja go nie chciałam...miałam moje powody,nie zależało mi aż tak bardzo...zawsze sie możecie pocieszac że jakbyście ich nie rzuciły to nadal by kochali tylko was a ona ma go w spadku,hehe resztki :-P nie no to złośliwe było.tak poważnie to cieszy mnie szczęście moich ex.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#144 AnnaMarie

AnnaMarie
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:22

Hm.. ciekawy temat..
Z moim byłym chłopakiem nie mam kontaktu, jego aktualna dziewczyna mnie nie lubi..i to odbija się na naszych relacjach, nie żałuję powiem szczerze..
Przed związek ze swoim aktualnym partnerem, byliśmy z 2 lata przyjaciółmi,wiem wszystko o jego byłych dziewczynach.. jego wymaganiach wobec nich, problemów.. przyczyn rozstania..
I zakończyła się historia, w której serca dwa Spotkały się by bić tylko dla siebie On tu a ona tam wiedzieli już, że Stworzeni nie dla siebie Już nie mówił jej, że tęskni i że kochać chce I myślał że nic nie wie

#145 zorza

zorza
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 22:37

Mój eks niech trzyma się ode mnie z daleka. tak będzie najlepiej dla nas. zdradził mnie i nie ma już możliwości powrotu. A zachował sie tak, że przyjaciółmi już nie jesteśmy.

#146 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 23:06

Ojj..dziewczyny..nie gadajcie mi tutuaj, ze cieszycie sie ze szczescia swoich byłych...jak dla mnie to sa sprawy bardziej egoistyczne i kazdej z nas w pewnym stopniu nie pasuje jak wiemy, ze szczesliwi z innymi, mowia im, to co nam kiedys...przytulaja i caluja tak samo...szczegolnie jest tak kiedy laczylo nas cos wiecej z nimi...jakas duza wiez emocjonalna...ja zerwalam a mimo to jakos nie potrafie sie pogodzic...;(

#147 SweetDenise

SweetDenise
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 13:44

<aniolq1></span> Zgadzam sie z przedmówczynią. Na pewno cos tam czujemy gdy widzimy eks z byłą, ale to zalezy czy powodem naszego rozstania bylo cos z jego winy czy z naszej...Jak z jego i byl świnią to chyba do takiej osoby sie juz nic nie czuje...ale jesli z naszej winy doszlo do zerwania to juz cos innego mysle...

#148 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:30

Ojj..dziewczyny..nie gadajcie mi tutuaj, ze cieszycie sie ze szczescia swoich byłych...jak dla mnie to sa sprawy bardziej egoistyczne i kazdej z nas w pewnym stopniu nie pasuje jak wiemy, ze szczesliwi z innymi, mowia im, to co nam kiedys...przytulaja i caluja tak samo...szczegolnie jest tak kiedy laczylo nas cos wiecej z nimi...jakas duza wiez emocjonalna...ja zerwalam a mimo to jakos nie potrafie sie pogodzic...;(

ja sie ciesze.co mnie oni zresztą obchodzą.ja też jestem szczęśliwa.i obecnemu mówie duuuużo więcej niż im.trzeba iśc do przodu a nie sie ex przejmowac.niech im sie dobrze wiedzie i tyle.pasuje mi to że jest szczęśliwy,bo co cholera teraz ma do końca życia wyc w poduche że nie jest ze mną :roll: bez przesady :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#149 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:34

Lorrie, ?
ja mam go szczerze mówiąc w dupie :P
jak dla mnie, bardziej bym się cieszyła gdyby był sam całe życie, albo do czasu kiedy skapnąłby się, że coś z nim nie tak :P
ale kontakty mamy rzadkie ale dobre ;-) )
nie ma mnie tu i nie będzie.

#150 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:47

witam wszystkich. to moj pierwszy post na tym forum.
ja jak widze swojego eks (zwlaszcza jednego) to najchetniej bym sie znalazla wtedy w innym miejscu

#151 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:48

madameTehran, złe wspomnienia czy dalej coś czujesz?

#152 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:53

A jak sprawa się ma u Waszych drugich połówek? Jakie oni mają kontakty ze swoimi byłymi?

Poważna sprawa, mimo że na jedną byłą psioczy niesamowicie to jak gada z jej rodzicami to zawsze spyta co tam u niej(bo jej na szczęście nie ma w Polsce). Z innymi utrzymuje stosunki i że tak powiem nie jest mi to na rękę, bo ciągle chodzę zazdrosna i wściekła na to :evil:

Rozmawiacie w ogóle o swoich eks-miłościach czy omijacie ten temat szerokim łukiem?

Raczej o tym rozmawiamy, na ogół to ja ciągnę go za język, bo jeśli chodzi o mnie to on był takim moim pierwszym poważnym facetem i nie mam mu o kim opowiadać :mrgreen:

#153 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 16:00

[quote name="cerrata"]madameTehran, złe wspomnienia czy dalej coś czujesz?[/quote
tak szczerze to nie mam pojęcia. nie jestem z tym kolesiem juz od 5 lat a od 4 jestem z innym ale jakos jest mi dziwnie jak go (eksa) widze

#154 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 16:01

dalej nie odpowiedziałaś na moje pytanie ;-)
ale ok ;-)

#155 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 16:47

no wlaśnie sama nie wiem czy cos jescze czuje.

#156 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 19:51

ja wlasnie postanowilam wrocic do bylego chlopaka z ktorym bylam szczesliwa jak nigdy...bylismy razem 18 miesiecy i bylo swietnie mam nadzieje ze bedzie mi z nim tak dobrze jak kiedys...z innymi chlopakami bylymi tez u3muje kontakt jak najbardziej ;) to nic zlego;)

#157 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 20:31

ja wlasnie postanowilam wrocic do bylego chlopaka

do tego z ktorym wlasnie skonczylas... :?: :!:
dziewczyno zastanow sie nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki....

#158 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 21:09

krowka17, mam nadzieje , że to o innego chodzi bo jesli nie to robisz moim zdaniem błąd
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#159 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 21:24

niee nie ten z ktorym skonczylam;) inny....lepszy;)

#160 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 21:26

krowka17, mam nadzieje ze ten lepiej cie traktowal ;)