Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Najlepszy seks w moim życiu:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#81 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 04:42

Oj drogie kobiety z tego co widze to kazda z was szuka tego "czegos" i mimo że facet szuka i sie stara ( jeden łapie szybciej, jeden wolniej) to i tak dogodzić kobiecie to nielada wyzwanie :) A moze wystarczy powiedziec partnerowi o swoich oczekiwaniach? i dać mu szanse..

Co do Najlepszego razu ( zeby spamu nie było) to dla mnie jak dla typowego faceta wszystkie były wyjątkowe i najlepsze :) kazda sekunda bliskości warta jest wspomnien.
Dołączona grafika

#82 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 07:11

kazda sekunda bliskości warta jest wspomnien.

zgadzam się:):):)

każdy sex z NIM jest najlepszy:P
Dołączona grafika

#83 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 11:16

kazdy z moim jest najlepszy.ale nie zapomne jednego jak sie kochalismy 3,5 godziny.nawet nie zauwazylismy kiedy czas tak szybko minal

#84 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 15:55

Najlepszy sex przezywam ciagle, kochajac sie z moim R.

#85 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 16:01

Mój najlepszy sex z moim K był z rok temu w lecie , zrobiliśmy to w łazience na pralce , to był mój pierwszy orgazm , niesamowite uczucie!!!! To było spontaniczne . :lol:
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#86 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 16:14

Iwunia, jakiej marki pralkę masz? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja na ten najlepszy cały czas czekam...puki co tak jakoś rewelacji nie było :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#87 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 16:32

z ciekawszych seksów mogę zaliczyć mój z niedawna ...całkowity spontan ..oglądaliśmy sobie film po południu ..film się skończył a ja zaczęłam się do T. dobierać .... nawet nie zdążyliśmy się porozbierać ale było cudownie ... biedne tylko dziewczyny za ściany które w ciągu dnia miały taki koncert jak rzadko .....

#88 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 17:55

Ja chyba muszę dzisiejszy zaliczyć. Jeden seks, trzy orgazmy w plenerze (nad stawikiem :mrgreen: ) i to jeszcze oboje doszliśmy bez przerywania (zwykle jest tak, że to ja dochodzę, a M. nie może i musi się rączką wspomóc. Nie żeby mi to przeszkadzało, bo seks z nim jest cudowny :) ).

#89 Toxic Honey

Toxic Honey
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 22:24

mój naj sex?z murzynem,było świetnie,nie dawał mi spokoju przez kilka godzin,był na maxa niewyżyty,miał dużego,trochę lipa bo był na maxa zapocony(sex go zmęćzył),ale było git <bezradny></span> :lol:

#90 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 23:01

Toxic Honey, żal :/

#91 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 23:03

a niby czemu?? gadamy o najlepszym seksie, ona napisała na temat- troszkę więcej tolerancji - żal

<ookk>

#92 Toxic Honey

Toxic Honey
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 23:11

dzieki Roxi ;* ,też tego nie rozumiem

#93 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 11:08

a niby czemu?? gadamy o najlepszym seksie, ona napisała na temat- troszkę więcej tolerancji - żal

moze jeszcze nie dorosla do "takiego seksu" i oina zna tylko taki "po Bożemu"

Dla mnie najlepszy sex to z moim obecnym partnerem i nie mam takiego jednego naj zawsze jest swietnie kiedy robimy to na maxa spontanicznie i dziko:)

#94 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 11:27

krowka17 napisał/a:

Przestańcie już z tym "żal" naprawdę nie znacie innych określeń? Toxic Honey mam nadzieję że to nie był ten Senegalczyk? :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#95 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 11:47

Toxic Honey, no właśnie jakiej narodowości był? Pisałam żal żeby tylko podkreślić żę żal mie Krówki... <bezradny></span>

<ookk>

#96 Toxic Honey

Toxic Honey
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 11:55

roxi ja doskonale wiem,ze z tym zalem to chodzilo o krowke,a narodowosci byl angielskiej

#97 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 11:57

offtopic
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#98 paul14x

paul14x
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 00:10

probowalam z nim o tej sprawie rozmawiac ale glupio mi powiedziec ze brakuje mi czegos co wczesniej przezywalam..... bo go to zaboli

Olcia, zaboleć może i trochę zaboli, ale tylko w pierwszym momencie.
Jeśli mu dokładnie nie wytłumaczysz czego oczekujesz (najprościej na przykładach, jeszcze lepiej w praktyce) ucierpisz na tym nie tylko Ty, ale w końcu odbije się to na Was obojgu.

[ Dodano: 2009-01-30, 00:16 ]
Oj drogie kobiety z tego co widze to kazda z was szuka tego "czegos" i mimo że facet szuka i sie stara ( jeden łapie szybciej, jeden wolniej) to i tak dogodzić kobiecie to nielada wyzwanie

Sprawa podobnie jak z kobietami ma się i z facetami.
Cóż, każdy człowiek potrzebuje co jakiś czas odmiany, bo wszystko do czego się przyzwyczaja przestaje być excytujące.
Więc dziewczyny, brać się za swoich leniwych facetów i nie wstydzić się nowatorskich pomysłów.

#99 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 00:47

paul14x, boje sie bardzo.....

nie chce ciagnac oT

#100 paul14x

paul14x
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 21:29

Więc zawsze będziesz z tego powodu cierpiała. Może jeszcze gorsza będzie kiedyś świadomość, że nie miałaś odwagi mu tego powiedzieć.