Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Najlepszy seks w moim życiu:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#121 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 01 października 2009 - 19:46

Od jakiegos czasu trwa najlepsza "przygoda" seksualna w moim zyciu . Kazdy stosunek to niesamowita magia , którą zal konczyc , naprawde. Ale ok - najlepiej wspominam bardzo namiętny, ostry parogodzinny maraton . Najpierw wanna, pozniej łozko, a na koncu prysznic :mrgreen:

Mysle , ze to po pierwsze zasluga podobnego temperamentu, potrzeb, fantazji , jak i częstych rozmów, mówienia 2 osobie o czym marzymy, co i jak lubimy itp . Nie ma zadnego wstydu, krępacji, strachu przed tym co pomysli 2 osoba .

#122 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 października 2013 - 09:35

Wydaje mi sie ,ze u mnie nalepszy sex  juz był,na początku naszego wspólnego zycia z M.Teraz tak mi spowszedniał,że odnoszę wrażenie ,,jego przereklamowania''. <cigaro1>

#123 ilonajaskolka

ilonajaskolka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 21 października 2013 - 12:34

Polecam urozmaicić te sprawy, bo nuda w łóżku przekłada się na związek. A chyba każdej z nas zależy na szczęściu :)

#124 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 21 października 2013 - 17:52

U nas jest przeważnie za każdym razem inaczej. Seks seksowi nierówny i myślę, że dużo jest takich 'the best' tylko różne kryteria się bierze w danym momencie pod uwagę :P

#125 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 21 października 2013 - 17:57

Myślę, że nie da się jakiegoś jednego razu wyróżnić jako najlepszy. Jeden mógł być dobry ze względu na ilość czy długość, inny dlatego, że wprowadziliśmy coś nowego.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#126 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 21 października 2013 - 20:05

@viola nie chciałabym nigdy dopuścić do tego, że będę myślała w ten sposób o naszym seksie.  :->

Ciekawe, jak to będzie.

My jesteśmy jeszcze na etapie, że jest coraz lepiej (Wiadomo, nie piszę o każdym "incydencie", tylko o ogóle. ) i zdecydowanie coraz ciekawiej. Mimo że np. 2 lata temu mi się wydawało, że jest idealnie, to z perspektywy czasu wiem, że teraz jest jeszcze lepiej.  

A najlepszy seks w życiu? Do niedawna ten pierwszy pozaręczynowy zdecydowanie.  :mrgreen:  

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#127 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 października 2013 - 09:35

U nas tez jest lepiej niz bylo, znaczy ja tu nie mowie o czestotliwosci bo z tym róznie czasem nie ma sił ale glownie czasu

Natomiast z jakoscia jest super.

A jak bedzie po  20 latach malzenstwa albo po  15 to nie wiem  8-) byloby super gdyby był, i byl fajny, dawał frajde.

Nie wyobrazam sobie aby miala byc z mezem juz tylko z przyzwyczajenia , jak moi rodzice, to smutne..

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#128 alicjakacik

alicjakacik
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 października 2013 - 08:52

Seks na zgodę jest najlepszy na świecie, tyle emocji... :D

dietetyk kraków

#129 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 20:25

Seks na zgodę jest najlepszy na świecie, tyle emocji...

U mnie sie to nie sprawdza.Jak mi mąż podniesie ciśnienie na początku dnia,to i wieczorem zero ochoty na sex.Cały czas,przed oczami, mam tę przykrośc ,którą mi sprawił np.danego dnia.

Także,choćby stawał na rzęsach z sexu nici.

#130 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 20:28

@viola temat nie brzmi "Czy seks jest najlepszy na zgodę", więc proszę bez offtopic ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#131 Mr Good

Mr Good
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 12:12

Ostatniej nocy byl chyba najlepszy na początku oralny wspólnie sobie nawzajem pózniej klasyczny i na końcu wspólna masturbacja, a tak z tym najlepszym szczerze to czasem bywa jest lepszy pod jednym względem innym razem pod innym względem. Taki najlepszy to jak kolejnego dnia jeszcze się jest podnieconym i chce się więcej..

#132 plisiaczek

plisiaczek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 13:55

Najlepszy był w zeszłym roku w walentynki. Poczekałam aż mąz pójdzie się kąpać- ja już po prysznicu, wysmarowałam sie oliwka i ubrałam bodystocking i  jak kocica leżałam na czerwono-satynowej pościeli gdy wyszedł  :-D