Facet młodszy czy starszy?
Napisano 13 czerwca 2008 - 21:31
Napisano 13 czerwca 2008 - 21:36
mają poczucie humoru...30 lat a zachwanie jak 15stolatki
każdy 'dorosły' facet ma coś z małego chłopca
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 13 czerwca 2008 - 21:38
bo takie smiesne chlopaczki sa jak najbardziej oki
Napisano 13 czerwca 2008 - 21:57
bo jak koles ma powiedzmy 30lat a zachowanie godne 18latka to zal...
i chodzi tu o podejscie do zycia
znam takich co maja juz ta 30stke i dziecko a w soboty latają do barów gdzie przewalaja kase na maszyny a żona charuje aby na czynsz starczyło;/
Napisano 13 czerwca 2008 - 22:00
Black_Angel masz racje...
a w soboty latają do barów gdzie przewalaja kase na maszyny
ojojojoj to znam az za dobrze... 4lata pracy w jedym barze w Polsce dalo mi okazje na poprzygladanie sie na to... upadek.. straszne oni potrafia po 10 godzin siedziec przy autpmacie... i skad oni na to pieniadze biora, ja sie pytam?
Napisano 13 czerwca 2008 - 23:23
Natomiast w sumie niedawno zaczełam spotykać się z facetem o 5 lat starszym, i powiem Wam ze jesli chodzi o mniejsze miasta w jakim ja mieszkam jest to taka roznica, ze mamy mniej wspolnych znajomych niz jak to bylo mniej wiecej z rownolatkami...ja w związku z tym, ze wczesniej nie mialam takiego doswiadczenia ze starszymi w sumie dopiero sie ucze..bo jest to dla mnie coś nowego...Biorac pod uwage to, ze ja jestem w ogole z charakteru taka czasami mała dziewczynka, ktora lubi jeszcze robić głupoty...i mowic czasami głupoty...taka troche mała wariatka...to czasami sie zastanawiam jak on mnie znosi:P
Dziewczynki, ktore jestescie ze starszymi...a wczesniej bylyscie z młodszymi lub mniej wiecej z rownolatkami...moze macie jakies rady tudzież jakieś spostrzeżenia jak sie czulyscie w zwiazku pierwszy raz ze starszym o wiecej niz 4 lata...moze 5 lat..?!.
Napisano 17 czerwca 2008 - 21:20
W pewnym przedziale wiekowym różnica taka jak 5 czy 7 lat zaciera się. Myślę, że nie ma czym się przejmowac
Napisano 17 czerwca 2008 - 21:23
Lorrie, jestem w całkiem podobnej sytuacji. Dotąd miałam facetów w mniej więcej moim wieku, a teraz jestem z facetem starszym 5 lat. Czasem widac tę różnicę, w gronie jego znajomych także często czuję się nieswojo, bo wszędzie jestem najmłodsza. Ale do tego da się przyzwyczaic. Po prostu nie można się tym przejmowac, tylko pielęgnowac uczucie. Najważniejsze, że on akceptuje mój wiek.
W pewnym przedziale wiekowym różnica taka jak 5 czy 7 lat zaciera się. Myślę, że nie ma czym się przejmowac
kashiraNo ja tez widze po jego znajomych ta roznice. A na początku to mi było głupio bo ja myslalam, ze on sie bedzie czuł nieswojo z moimi znajomimi...i pomysli ze małolaty czy cos...a najgorzej to bylo jak miałysmy sie spotkac s kumpela i jej chlopakiem razem...a ona ma jeszcze chlopaka od siebie młodszego o 2 czy 3 lata...to ona sie bała ze jej facet jej siary narobi przed moim;p...Ale wiesz co...wyszło w porządku bo okazalo sie ze nie taki diabel straszny..panowie sie dogadali, moze dlatego ze moj taki sztywny nie jest...
Napisano 25 czerwca 2008 - 17:32
Napisano 25 czerwca 2008 - 23:56
Napisano 26 czerwca 2008 - 09:33
Napisano 26 czerwca 2008 - 11:31
Raczej nie mam takiego wrażenia uzupełniamy się dość dobrze i pilnujemy bym nie została jego mamąa nie masz wrażenia jakbyś się nim 'opiekowała'?
Napisano 26 czerwca 2008 - 11:37
moj L jest niby starszy (fakt ze tylko o miesiacmu przypominałam o formalnościach ale to dlatego że on sam by pojechał bez połowy rzeczy bo po co mu np. ksero dowodu jak go ma przy sobie
Napisano 24 lipca 2008 - 12:41