Czas razem ?
Napisano 05 czerwca 2010 - 11:20
Napisano 26 listopada 2011 - 17:41
Napisano 29 listopada 2011 - 12:06
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 29 listopada 2011 - 12:20
Napisano 29 listopada 2011 - 12:24
Napisano 29 listopada 2011 - 14:21
Napisano 29 listopada 2011 - 17:39
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 29 listopada 2011 - 19:28
Choc wole parki;)
Napisano 29 listopada 2011 - 20:31
Napisano 24 marca 2012 - 11:03
Wiem, że jest wiosna, tyle rzeczy można robić... Ale brak mi pomysłu ciekawego.
Mój Połówek uważa, że dobrze jest jak jest. Po prostu zależy mu na byciu obok mnie.
Boże, ale to jest małoambitne... On próbuje coś wymyślić, ale zwykle jest to siedzenie w domu i leżenie albo łażenie tam gdzie zawsze...
Co można robić ciekawego nie wydając ani grosza (bo z tym też jest problem) ?
Napisano 24 marca 2012 - 11:07
Napisano 24 marca 2012 - 11:17
Wisienkowa, a spacery, wycieczki rowerowe w jakieś fajne, nieznane miejsca za miastem?
Albo pikniki gdzieś na łące czy w parku, wspólne uprawianie sportu?
Napisano 24 marca 2012 - 11:25
Zawsze można pożyczyć od koleżanki/kolegi/cioci/kuzyna itd. W zeszłym roku mój rower odmówił posłuszeństwa i zanim tata go naprawił, właśnie pożyczałamwycieczki - nie mamy rowerów,
Z każdym dniem robi się coraz cieplejpikniki - ok, ale na razie za zimno,
Wspominałaś o tym, że planujesz biegać. Wyciągnij Połówka z domu, zmobilizuj go do tegosport - ale jaki i gdzie ?
I z tego wynika, że waszym największym problemem nie jest to, że nie macie pomysłów na wspólne spędzanie czasu tylko to, że nie macie o czym rozmawiać...spacery - nie lubię łazić bez celu w milczeniu, albo gadając o niczym.
Napisano 24 marca 2012 - 11:29
to uratujcie wspólnie głodujące dzieci z afryki to będzie bardzo ambitne.Boże, ale to jest małoambitne...
Czas z połówkiem nie ma być ambitny, to ma być wasz czas, w którym cieszycie się swoją wzajemną obecnością, tym, że możecie chwycić się za rękę, zrelaksować i pogadać o głupotach. A z tego co widzę ty chyba po prostu nie chcesz spędzać czasu z połówkiem , bo Twoje wykręty są wprost... głupie?
spacery - nie lubię łazić bez celu w milczeniu, albo gadając o niczym.
spacer polega na relaksie, na delektowaniu się na naturą, na wspólnym milczeniu i poczuciu bliskości. Ja uwielbiam wspólne spacery!!!
wycieczki - nie mamy rowerów,
można kupić? są autobusy i pociągi? samoloty ewentualnie i statki
pikniki - ok, ale na razie za zimno,
16 stopni to zimno? można założyć kurtkę... jest tak pięknie!!!
siłownia, bieganie, ścianki wspinaczkowe, basen.... możliwości jest multum!! Wystarczy chcieć a Tobie najwyraźniej się nie chce.... Taka moja diagnoza.sport - ale jaki i gdzie ?
Napisano 24 marca 2012 - 11:55
Na wyprzedażach garażowych można fajne rzeczy złowić - rowery, rolki za grosze.
Latem też gramy sobie w ogrodzie w badmintona
Ze sportów jeszcze może ścianka wspinaczkowa? My się tam zawsze fajnie bawimy, zniżki dla studentów są zwykle zachęcające.
Napisano 24 marca 2012 - 11:56
ale teraz ? ja mam powera on ma powera i trzeba coś robić!
basen! spacery! jak można nie lubić wiosennego spacerku nawet bez celu? na lody? do parku na ławeczkę wygrzewać twarz
wieczorem na pizze i piwo tylko we dwoje przecież zawsze jest o czym rozmawiać
nawet wspólne mycie samochodu (tak jak my wczoraj) może być fajne
no właśnieWystarczy chcieć a Tobie najwyraźniej się nie chce....
dzień spędzony aktywnie jest jest lepszy o tego przeleżanego w łózko :->
to jest super pomysłWspominałaś o tym, że planujesz biegać. Wyciągnij Połówka z domu, zmobilizuj go do tego
Albo do jakiegokolwiek innego sportu, który oboje lubicie. Na przykład ja z M. wiosną i latem często gramy w siatkówkę albo brutalną odmianę badmintona
mojego nie problem namówić na bieganie bo sam trenuje 3 razy w tygodniu.
już się nie mogę doczekać letnich wieczorów. pewnie będę latać za nim z jęzorem po kolana hehe
mamy też zamiar zacząć grać w tenisa
Napisano 24 marca 2012 - 12:13
też świetna sprawa, co roku w sezonie spędzamy na kortach sporo czasumamy też zamiar zacząć grać w tenisa
Jeśli chodzi o bieganie, to akurat my biegamy osobno, ponieważ mamy inny rozkład sił i biegamy na różne dystanse :->
A z mniej aktywnych form wspólnego spędzania czasu to latem wyciągamy leżaki do ogrodu i gramy sobie w makao opalając się
Jest tyyyle rzeczy, które można robić razem i świetnie si.ę przy tym bawić.
Napisano 24 marca 2012 - 15:43
tak, prawda...I z tego wynika, że waszym największym problemem nie jest to, że nie macie pomysłów na wspólne spędzanie czasu tylko to, że nie macie o czym rozmawiać...spacery - nie lubię łazić bez celu w milczeniu, albo gadając o niczym.
spoko, ale gadanie o głupotach mnie po prostu nudzi.Czas z połówkiem nie ma być ambitny, to ma być wasz czas, w którym cieszycie się swoją wzajemną obecnością, tym, że możecie chwycić się za rękę, zrelaksować i pogadać o głupotach.
Nie wiem... Spędzanie czasu z kuzynką jest całkiem inne. Jaka jest różnica między spędzaniem czasu z osobą tej samej płci a innej? Z nią zawsze mam o czym gadać i zawsze jest fajnie.
A to, że nie chcę z nim spędzać czasu to nieprawda - chcę, gdybym nie chciała to bym powiedziała żeby do mnie nie przyjeżdżał, bo mam maturę i się uczę.
A ja staram się wygospodarować czas dla Niego.
Rzadko się widzimy, nie mieszkamy razem, wieczory też odpadają, bo musi wracać do domu... Dlatego marnowanie czasu nie wchodzi w grę.