Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Krwawienia, bóle itp po pieszczotach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#21 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:07

Witam to mój pierwszy post na forum i od razu dosyć intymny problem. Nie wiem czy tu dać czy do zdrowia ten post,

Po dosyć długiej zabawie z partnerem, następnego dnia mam zaczerwione i suche wargi sromowe i troszkę spuchły oraz swędzą , co to może być ? nie doszło do stosunku, dotykał palcami i ustami.

#22 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:15

może za mocno to robi?
albo powinniście zaczynac powoli aż się nawilżysz bo pewnie po prostu jest troche otarta na drugi dzień i stąd bół

[ Dodano: 2008-11-23, 23:15 ]
sorry ból*

#23 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:19

karola17, a moze mial brudne rece..i cos sie tam zarazilo bakteriami..

#24 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:19

No troszkę za mocno jak dla mnie było, a to możliwe że od tego takie zaczerwienienie ? przepraszam że tak się pytam ale to była pierwsza taka zabawa z chłopakiem.
(była bardzo nawilżona)

No czytałam właśnie w necie że to może być zapalanie sromu ? od brudnych rąk ale raczej miał czyste

#25 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:21

karola17, wiec trzeba mu bylo powiedziec ze za mocno :roll:

#26 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:22

karola17, to trzeba się upominać, jak za mocno! Chryste...
Ale co do problemu, to na pewno są spuchnięte i swędzą, bo są naruszone. Całkiem normalna rzecz ;)

#27 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:23

"wiec trzeba mu bylo powiedziec ze za mocno"

ale tak w pierwszej chwili nawet mi się podobało...

#28 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:25

karola17, nieważne już jak było, raczej nie chodzi o zapalenie, tylko zwyczajne naruszenie czegoś, co nigdy nie było w jakiś tam sposób "używane" że się tak wyrażę.

#29 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:28

"używane" trochę było... :oops:

jednak boję się tego zapalenia , podobno dobrze rumiankiem przemywać ?

#30 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:28

karola17, nie przezywaj.. Nie raz to jeszcze przejdziesz, to nic groznego.

#31 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:29

karola17, możesz i przemywać, opuchlizna szybciej podobno schodzi, a ile ten stan się już utrzymuje? Bo jeżeli rzecz działa się wczora, boli Cię dzisiaj, to sądzę, że jutro powinno być już okej ;)

#32 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:32

no może za 2gim raz mniej będę przeżywać, ale teraz na prawdę się stresuję.

No dobrze, dziękuje za opinie i pomoc, mam nadzieje że jurto lepiej będzie, a ile tak może dawać o sobie znać takie podrażnienie ?

EDIT

spotkanie było w piątek (po spotkaniu było w miarę ok nawilżenie itd), w sobotę czułam że coś nie tak i dziś nadal podobnie się czuje i zaczęłam się martwić.

#33 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:33

nie doszło do stosunku, dotykał palcami i ustami.

palce na ogół u mężczyzny są szorstkie,jeśli dotykał dość dłygo albo zwyczajnie troszke mocniej >to poprostu podrażnił tę okolicę,że tak powiem ;-) też tak kiedyś miałam i powiem szczerze że ciepła kąpiel złagodzi te objawy ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#34 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

karola17, podrażnienie jak podrażnienie, u mnie też się pojawiło i po jednym dniu było już zupełnie okej. Nie wiem, jak mocno się bawiliście, a jeden góra dwa dnią sądzę i będzie okej.

#35 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

już na drugi dzień powinno być lepiej,po dwóch ustąpi juz całkiem ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#36 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 23:39

no dziś jest 2di dzień i w sumie czuję się tak jak w tedy gdy czułam że coś nie tak, ale faktycznie po kąpieli jest lepiej, tylko mnie zastanawia czemu nie robi się nawilżona kiedy powinna,

#37 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 09:04

karola17, taka opuchlizna jest raczej spowodowana tak jak mówią dziewczyny otarciami ..... delikatnie sie podmywaj najlepiej jakiś delikatnym płynem do higieny intymnej łagodzącym i za jakiś czas będzie ok ..... jak następnym razem będzie ci pieścił szepnij cichutko delikatniej facet za to sie nie obrazi a będzie nawet zadowolony że mówisz jak masz ochotę by cie dotykał i nie musi nad tym sie główkować ..... może nie ma doświadczenia i robi to tak jak mu sie wydaje ze jest ok .. bo faceci z reguły wolą mocniej .......

tylko mnie zastanawia czemu nie robi się nawilżona kiedy powinna,

żeby naprawdę być nawilżonym pieszczoty musiał by dość długo trwać i być dość takie konkretne .... niekiedy kobiety dość intensywnie sie nawilżają inne zaś maja słaba lubrykację to zależy od budowy organizmu .... jeśli sytuacja sie powtórzy to by uniknąć takich otarć może na przyszłość zainwestujesz w żel nawilżający np. durex (o żelach poczytasz sobie .. durex-zel-vt848.htm )

#38 karola17

karola17
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 09:43

Dziękuje za wszelkie rady, dziś już lepiej i jest w miarę w normie :D
Podczas zabawy żelów nie potrzebuje raczej, tylko było sucho jak zaczerwienione.
( było na zmianę raz delikatnie raz mniej )

#39 Nieprzenikniona

Nieprzenikniona
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 10:18

Dziewczyny, pomóżcie! Nie wiem co się stało, potrzebuję Waszej pomocy.
Wczoraj zaprosiłam mojego chłopaka na wieczór do siebie. Było namiętnie, dotykaliśmy się, pieściliśmy się intensywnie i na ostro. I... tak mi się wydaje- miałam orgazm. Chyba pierwszy raz. Ale gdy On wychodził palcami z mojej pochwy, miał je całe z krwi! To było okropne. Pomyślałam tylko jedno: "Dostałam okres". Jednak to nie było to. Sprawdziłam w kalendarzyku i dostałabym w 22 dniu, co jest NIEREALNE. Ostatni raz dostałam tak wcześnie, gdy miałam 11 lat {okres dość szybko dostałam, już w wieku 10 lat}.
Miałyście tak kiedyś? Powiem jeszcze, że "okres" miałam co najwyżej 2 godziny. I to nie był pierwszy raz. :( Od paru miesięcy nie jestem już dziewicą i na pewno wczoraj nie straciłam cnoty. To nie jest to. Nie wiem o co chodzi. Było mi bardzo dobrze, wręcz fantastycznie, ale pojawiła się krew.
proszę o usunięcie konta .

#40 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 10:28

Nieprzenikniona, mi się wydaję że po prostu podczas tych "ostrych" pieszczot musiał cię zadrapać paznokciem i dlatego krew... Tam są mocno ukrwione miejsca ..
A dużo tej krwi było??? :?: