Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Krwawienia, bóle itp po pieszczotach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#1 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:29

Czesc Forumki :) Z gory chce przeprosic te, ktore byc moze poczuja sie tym postem w jakis sposob urazone czy zniesmaczone ale mam problem, a raczej pytanie natury nieco osobistej, nad ktorym mysle i mysle i mysle i niiic nie moge wymyslec :P Otoz.. ostatnio z M. postanowilismy zastosowac ( dziwnie słowo mi sie dobralo :P ) petting.. w kazdym tego słowa znaczeniu . No i po tej calej akcji.. zauwazylam u siebie niewielkie jakby krwawienie z pochwy. Powiedzialam o tym M. a potem musiaalam go 5 lat uspokajac :P. bo myslal, ze to jakas ciaza czy cos.. ehh faceci :P ale wybaczam bo wiekszosc sie na tym nie zna :P. ( dodam, ze normalnie kochalismy sie jakis tydzien temu no i ze jestem jakies 2 tyg. przed okresem). Hm.. czy wiecie o co moze chodzic ? Myslalam nad tym, ze moze M. podraznil mnie nieco.. i tym własnie spowodowane jest to plamienie ? <bezradny></span> Bardzo dziekuje, za wszelkie odpowiedzi, ktore beda mi w jakis sposob pomocne :D:D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#2 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:31

SpryCiulaaa, a moze okres dostałas wczęsniej albo

Myslalam nad tym, ze moze M. podraznil mnie nieco.. i tym własnie spowodowane jest to plamienie ? <bezradny></span>

tez mozliwe
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:33

Nie.. raczej to nie okres bo gdyby tak bylo to mocniej bym krwawila.. a to tylko takie plamienie jest.
Dołączona grafika

#4 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:42

a moze cos ci tam uszkodzil??dziwne :-/
Kiedy tez tak mialam i jak bylam u gina to niby jakas tam zylka mi poszal,nie pamietam dokladnie,bo to byl dawno.

#5 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:44

No tez mi sie tak wydaje.. on sam mowil, ze poczul jakby mnie drapnal.. I jesli tak bylo to dziwne troche jest to, ze nic nie poczulam :P:P

No ale jak myslicie.. Jest jakis powod zeby sie mocno martwic ?
Dołączona grafika

#6 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:46

ze poczul jakby mnie drapnal

No to niech uwaza troche i niech cie wiecej nie drapie :-P
I jesli to bylo jednorazowe krwawienie to widocznie cos tam ci peklo,hmmm nie wiem :-P

#7 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:47

No wczoraj troche krwi bylo ale malo.. no i dzis rano.. ale jeszcze mniej niz wczoraj :P no a M. tak sie wystraszyl, ze vedzie uwazal na przyszlosc ;P
Dołączona grafika

#8 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:48

hmm ja bym poszla do lekarz,ja tam sie boje z byle czym lece do lekarzy :mrgreen:

#9 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 14:54

No tez bym poszla.. ale zanim sie dopcham.. O jeju :P Wieeeki mina..
Dołączona grafika

#10 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 15:35

No ale jak myslicie.. Jest jakis powod zeby sie mocno martwic ?

nie. nie ma sie czym martwic. mialam tak kilka razy, po podobnych zabawach;) spokojna glowa.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#11 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 11 lutego 2008 - 16:11

też tak miałam kiedyś. Przy takich zabawach może się zdarzyć, że partner Cię podrażni i krewka może lecieć. Także ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu ;)

#12 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 16:12

Spokojnie :) Też mi się tak zdarzyło - to tylko podrażnienie, nic strasznego :)

#13 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 17:11

Uff.. wielkie dzieki dziewczyny :) Wiedzialam, ze moge na was liczyc ! :)
Dołączona grafika

#14 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 19:43

no to ja nic nowego nie wymysle jesli powiem ze tez sie zdarzało :P hehehehe nie martw sie to napewno nic powaznego :) tylko teraz uwazaj zeby sie wszystko ładnie zagoilo :)

#15 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 20:01

tylko teraz uwazaj zeby sie wszystko ładnie zagoilo

Tak jest Panie KApitanie :mrgreen:
Dołączona grafika

#16 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 20:04

zagoi sie;) bedzie dobrze...to normalne ze tak sie zdarza...nie ma sensu panikowac a juz tym bardziec leciec do gina ;-) spoko :-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#17 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:36

czasami tak po prostu bywa.. jesli sytuacja bedzie sie powtarzac lepiej sie wybrac do ginekologa - na wszelki wypade. Mialam podobnie i moja pani doktor po przebadaniu stwierdzila ze po prostu podraznienie, za malo wilgoci itp.. takze glowa do gory!

#18 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 28 kwietnia 2008 - 17:24

Ja jak brałam tabletki anty to najpierw było ok dlugo a potem pewnego razu jak sie kochalismy zaczeła leciec mi krew i to bardzo dużo ze az moj chłopak chciał mnie zawiesc do szpitala bo wyglądało to na jakis krwotok naszczescie przeszło ale potem pamietam ze pare razy były małe krwawienia ja podejrzewam ze to przez to ze wtedy nie robiłam sobie przerw w tabletkach na okres przez jakies 3 miesiace
Dołączona grafika

#19 szalona

szalona
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 21:31

Mam straszny problem!
ostatnio kochałam się ze swoim chłopakiem a w domu zauważyłam, że całą bielizne mam we krwi...
I nie mam pojęcie dlaczego, bo to nie był mój pierwszy raz hmm znacie takie przypadki?

Przeniosłam do odpowiedniego tematu
[/i]

#20 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 21:40

szalona

jesli niedawno rozpoczęłaś współżycie mogły przyczyna krwawienia byś jeszcze resztki niezupełnie rozerwanej błony ... czasem otarcie od zbyt namiętnego seksu właśnie powodują lekkie krwawienie ... jeśli sytuacja sie powtórzy radze ci pójść do lekarza ..

proszę o przeniesienie mojego posta w miejsce gdzie zastał post szalonej