Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Krwawienia, bóle itp po pieszczotach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#41 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 10:50

Hmm.. ja tez myślę, że jest to spowodowane podrażnieniami ścianek pochwy, która jest baardzo delikatna..
Sama miałam kiedyś podobne zdarzenie tylko o o wiele łagodniejszym krwawieniu, czułam się też jakby coś obcierało mnie od środka, nie było to zbyt przyjemne. Po 1 dniu mi całkowicie przeszło.
Także Nieprzenikniona nie martw się ;-) Następnym razem musicie troszkę bardziej uważać.

#42 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 10:54

Nieprzenikniona, skoro mówisz, że nie doszło do przerwania błony, bo dziewicą juz nie jesteś, więc wydaje mi się, że WweronikaA ma racje i doszło do urazu podczas pieszczot, a przecież

Tam są mocno ukrwione miejsca ..

i do tego dośc wrażliwe i delikatne. Jeśli to krwawienie ustąpiło i czujesz się dobrze, to mysle, że to nic poważnego i możesz przejśc nad tym do porządku dziennego, jeśli jednak będzie się to powtarzac to radzę wybrac sie do ginekologa
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#43 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 11:27

Raz mialam taka sytuacje:!: Moj Ł mnie piescil i bylo naprawde wspaniale, ale w pewnym momencie poczulam sie jakos za bardzo wilgotna...Mialam zle przczucie:!: Okazalo sie, ze zaczelam krwawic, bylam tak zazenowana:oops: oblal mnie zimny pot, zaczelam sie cala trzesc z nerwow, bo nie wiedzialam co sie dzieje. Ł. zaczal mnie przepraszac, ze zrobil mi krzywde, a mnie sie z tego wszystkiego po prostu chcialo sie plakac. Bylam pewna, ze to nie @:!: Tak czy owak, na drugi dzien nie bylo sladu po krwanieniu...Potem dlugo balam sie takich pieszczot, ale z czasem przelamalam strach i nigdy wiecej sie to nie powtorzylo... Ale to bylo straszne:!:
Faktycznie uwazam, ze bylo to podraznienie scianek, ale za nic w swiecie nie chcialabym, by to sie powtorzylo. :-/
Dołączona grafika

#44 Pliska

Pliska
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 08 września 2011 - 13:09

Mi się na szczęście nie zdarzyło nic takiego, współczuję.

#45 evunik

evunik
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 15:28

To może byc zadrapanie, pekniete naczynko, ciąża, polip, nadżerka (jak się powtarza krwawienie, najlepiej pójść do lekarza). U mnie na przykład cos takiego zdarzało sie na skutek źle dobranej antykoncepcji. Powodów może być bardzo wiele. Nie ma co histeryzować, ale dobrze raz na jakis czas skonsultowac sie z lekarzem