Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wizyta u ginekologa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
628 odpowiedzi w tym temacie

#461 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 12:07

Drogie sa te wszystkie wizyty,ale tez nieraz nie mamy pewności ze zostana one dobrze wydane,bo przeciez lekarze sa naprawde bardzo rózni.

#462 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 20:11

hej dziewczyny mam nadzieje ze mi darujecie ale mam takie jedno pytanie . Czy wielu jest facetow ktorzy twierdza ze jego zona dziewczyna chodzi do faceta ginekologa z przyjemnosci, spotkalem sie z takim przypadkiem i zaszokowalo mnie to

#463 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 20:48

slavek44, w chodzeniu do ginekologa nie ma nic przyjemnego - lekarz jak lekarz :roll: Młode kobiety np wręcz boją się tych pierwszych wizyt, a nie czekają z utęsknieniem...

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#464 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 20:54

bylem tego pewien tylko chodzilo mi czy wielu facetow jest takich co tak mysli jak tamten . Przepraszam jesli z mojego portu uznalas ze to moje poglady

#465 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 21:09

slavek44, nie uznałam tego za Twoje poglądy, ale wybacz, ale mam nadzieję, że tamten facet to ewenement, bo jak można tak myśleć <co></span> Trzeba być chyba jakimś nieuświadomionym. Dlatego właśnie tak ci odpisałam. Ja osobiście nie znam żadnego faceta, który myślałby w ten sposób.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#466 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 21:49

nie masz za co przepraszac Elizabeth i dziekuje ze milo mnie przyjelas w tym watku

#467 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 22:11

mpze kobiety lubia takie wizyty bo w koncu jakis facet je wysłuchai zapyta jak sie czuja <umieraam></span> a tak serio, to moze takie myslenie wynika z chorej zazdrosci , ze jakis facet glada ich kobiete nago i taka ideologie dorabiaja.
w wielu krajach muzułmańskich , wielu lekarzy < wszelkiej specjalizacji> to kobiety , bo inaczej wiele kobiet, z powodu pogladów meza, nie mogłyby korzystac ze słuzby zdrowia.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#468 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 22:22

wybacz Magda ale dla mnie takie myslenie faceta jest chore

#469 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 06:58

takie myslenie faceta jest chore

Dokładnie,zwykła zazdrość.Po za tym do ginekologa nie chodzi sie dla przyjemności,raczej z obowiązku dbania o zdrowie lub z przymusu,czasami jak coś bardzo doskwiera i samej ciężko wyleczyć metodami babcinymi.

#470 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 07:59

dziekuje ze moge pisac z Wami o wszystkim . A tak ogolnie to macie ciezko , okres, depilacja ciaza . Zazdroszcze Wam tylko tej wspolnoty ze mozecie sie zwierzyc przyjaciolce . Faceci tak nie maja ale za to ja mam Was i ciesze0sie ze moge nalezec do Waszego swiata:)

#471 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 09:01

Ja nie lubie chodzic do ginka ;) wcale nic przyjemnego :roll:
Choc miałam ginekologa u ktorego mogłabym leżeć i leżeć :lol: ale tylko ze wzgledu na jego podjescie , ciepło, rozmowe, zainteresowanie ( problemem , nie moja osoba ;) )
Tak wiec mysle że u tego faceta to chora zazdrość. Mój mąż traktuje moja wizyte u gin normalnie. Ot, wizyta lekarska. A nie przyjemność.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#472 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 09:51

otóż to... co jest fajnego w wizycie u ginekologa, nic poza momentem kiedy się kończy i tyle :-/ a faceci, którzy widzą to inaczej są delikatnie mówiąc dziwni... <bezradny></span>
Dołączona grafika

#473 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 12:41

faceci sa dziwni prawda ?

#474 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 14:02

faceci sa dziwni prawda ?

oj niektorzy tak :roll:
Ja tez nie widze w tym nic przyjemnego. DLa mnie to wizyka u lekarza, do ktorego musze pojsc i tyle <bezradny></span>

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#475 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:07

Świetne tematy tu macie ;-)

Tak ja też uważam, że nie ma nic przyjemnego w wizycie u ginekologa, aczkolwiek lekarz stara się jak może, żeby pacjentka czuła się komfortowo. Lekarz jak każdy inny... niby tak jednak to on wzbudza najwięcej emocji, szczególnie u młodych dziewczyn, wstyd, zażenowanie wręcz strach. Uważam więc, że najważniejszy jest początek, a więc rozmowa, a nie od razu badanie, a po nim dopiero wywiad (tak niestety znam takich lekarzy, którzy właśnie taką metodę praktykują). Jak jest u Was, możecie porozmawiać swobodnie ze swoimi lekarzami?
Ja jako młody i stosunkowo niedoświadczony lekarz mogę Was zapewnić, że niejednokrotnie denerwuję się tak samo jak młoda pacjentka, ale ja muszę to opanować i ukryć, żeby nie przysporzyć jej dodatkowych powodów do niepokoju.

A co do zazdrości mężczyzn pacjentek, nie spotkałem się jeszcze, w każdym razie jest całkowicie nieuzasadniona!!!
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#476 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:06

Jak jest u Was, możecie porozmawiać swobodnie ze swoimi lekarzami?

jak chodziłam prywatnie - to o wszystkim. Bez skrempowania.
teraz chodze na kase chorych - (lekarka ) kobieta starej daty. Miła , nie ma skrepowania ale o dziwo lepiej sie czułam przy poprzednim ginku , mimo że facet.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#477 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:16

(lekarka ) kobieta starej daty

Miałem przyjemność z taką panią i nie wspominam tego dobrze, cóż traktowała kobiety strasznie przedmiotowo, zero wrażliwości i indywidualizmu w podchodzeniu do pacjenta. Strasznie niedelikatna, badana kobieta przy której byłem bardzo się skrepowała i spięła, zrobiło się nieprzyjemnie.
Najgorsza jest rutyna u lekarzy niestety...
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#478 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:23

nigdy nie mialam jakis wielkich probblemów , wiec rozmowy byly zazwyczaj kilkuminutowe . teraz chodze do pani doktor to na pierwszej wizycie zapytała o menstruacje , antykoncepcje, czy choruje na cos , czy przyjmuje jakies leki , zapytała z czym przyszłam, wszystko wytlumaczyła było ok. ;-)

lekarka ) kobieta starej daty
Miałem przyjemność z taką panią i nie wspominam tego dobrze, cóż traktowała kobiety strasznie przedmiotowo

fajnie , ze nie wszyscy lekarze w zaawansowanym wieku takie podejscie maja , u mnie w przychodzni jest lekarka rodzinna , słyszałam , ze juz na emeryturze, i super kobietka, ciepla, miła, wszytsko wytłumaczy , opowie , poradzi . do takich ludzi to, az chce sie chodzic ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#479 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:27

fajnie , ze nie wszyscy lekarze w zaawansowanym wieku takie podejscie maja

Nie ma żadnych reguł, lekarze są różni. Ale życzę Wam abyście trafiały na samych ginekologów z powołania ;-)
Piszcie o wszelkich cennych spostrzeżeniach dla mnie będą kopalnią wiedzy ;-)
Dołączona grafika

#480 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 20:20

Ja byłam pierwszy raz w wakacje i nie było raczej w porządku. Niby lekarz miły, ale od razu przeszedł do rzeczy. pierwsze pytanie to z czym ja do niego przyszłam. Jakoś za miło nie wspominam tej wizyty. Tym bardziej, ze właśnie stres był duży itd.

Teraz się też wybieram do ginka - muszę tu jakiegoś wybrać. W sprawie cytologii i anty :P

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png