Praca-czy trudno o nia w Waszych miastach?
Napisano 21 czerwca 2009 - 20:07
Napisano 27 czerwca 2009 - 20:25
Napisano 27 czerwca 2009 - 21:42
Napisano 28 czerwca 2009 - 22:51
No ale cusz... Czeba kontynuować i nie tracić nadziei.
Napisano 29 czerwca 2009 - 07:41
Napisano 29 czerwca 2009 - 11:39
Guest_niki_*
Napisano 29 czerwca 2009 - 19:12
Napisano 02 lipca 2009 - 11:16
Napisano 02 lipca 2009 - 11:25
A ja miałam zamiar zmienić pracę... ale to niestety nie jest czas na jakiekolwiek zmiany
Napisano 02 lipca 2009 - 11:28
ale studia są utrudnieniemi tak jest trudno.
Bo zaocznie, bo nie będę się angażowała w pracę, bo będę o szkole myślałam, bo jaja z grafikiem na pewno będą itd itd itd
także nie fajnie patrzą na uczących się...
dlaczego?A ja miałam zamiar zmienić pracę...
coś nie tak w empiczku?
Znajdziesz teraz coś?
Napisano 02 lipca 2009 - 11:39
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądzedlaczego?
no ale teraz prawdopodobnie i tak nic lepszego nie znajdę. Jak szukałam to nikt mnie nie chciał
mam nadzieje, że niedługo cały ten burdel z kryzysem się skończy...
pamiętam, że jak szukałam pracy to jednak to, że się uczyłam było utrudnieniem, bo chcieli wszyscy w pełni dyspozycyjną osobę. I tak straszną przeszkodą nie do przejścia były 2 weekendy wolne w miesiącuBo zaocznie, bo nie będę się angażowała w pracę, bo będę o szkole myślałam, bo jaja z grafikiem na pewno będą itd itd itd
ale teraz jest jeszcze trudniej, bo są ciecią etatów i dyspozycyjny czy nie i tak ciężko na cokolwiek. Moja koleżanka z magistrem od listopada szuka pracy, mimo, że już ma doświadczenie itp nic nie może znaleźć
Napisano 02 lipca 2009 - 11:45
pani skonczyla studia i pani chce do sklepu?
Nie potrzebujemy nikogo na chwile...
Paranoja.. totalna.
Napisano 02 lipca 2009 - 14:29
mojej kolezanki kuzynka takie hasło usłyszała.pani skonczyla studia i pani chce do sklepu?
Nie potrzebujemy nikogo na chwile...![]()
Paranoja.. totalna.
masz studia i nie masz doswiadczenia to cie w branzy nie przyjmą, a na prace gdzie indziej masz za wyskoje kwalifikacje _ paranoja
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 lipca 2009 - 20:02
Z tego co ogladalam ogloszenia tu nawet pensja sprzedawcy mnie zadowoli... Ale nie chca mnie przyjac
Napisano 03 lipca 2009 - 17:46
niby ze względu na ZA wysokie wykształcenie?Ale nie chca mnie przyjac
proszę cię
może po prostu im nie przypadłaś do gustu
Napisano 03 lipca 2009 - 21:29
Rozmawiajac z kobieta uslyszalam.. "To pani skonczyla studia i chce prace w sklepie? Nie szukam nikogo na miesiac..." No i rozmowa przestala byc mila. Bede szukac dalej..ale wczesniej wydawalo mi sie ze liczy sie to czy chce pracowac.. a nie papierki. Ludzie boja sie ze zaraz odejdziesz...niby ze względu na ZA wysokie wykształcenie?
proszę cię
Rozmawiajac z jedna forumka.. uslyszalam ze koles zainteresowany zeby u niego pracowala, po dowiedzeniu sie ze ona studiuje zaocznie kazal jej wysiasc z samochodu...
Napisano 03 lipca 2009 - 21:42
ee??kazal jej wysiasc z samochodu...
sorry, że zapytam...
ale jako kto ona miała pracować, że rozmowa była przeprowadzana w samochodzie??
niestety zgodze się z Mirabelka__22, wykształcenie to w tej chwili bardziej przeszkoda niż pomoc... sama ostatnio widziałam jak u nas patrzyli na cv osób ubiegających się o pracę... facet z mega wykszałceniem informatycznym znał ileś tam programów cuda niewidy... zakończyło się na pytaniu "co on chce u nas robić??"
i jego cv leży gdzies na dnie...
Napisano 20 kwietnia 2010 - 12:41
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:06
sytuacja podobna do mojej, tyle że ode mnie do najbliższego miasta takiego większego jest 16 km.mieszkam w małej miejscowości a do najbliższego miasta mam ok 20 km
u mnie również spory problem z pracą, chciałam coś na wakacje poszukac ale za bardzo nie ma gdzie
sklepy mają stalych pracowników, w restauracjach praktykanci ze szkół zawodowych wiec za bardzo nie ma gdzie.
facetom łatwiej za to, są 2 fabryki, do budowlanki do pomocy też chętnie biorą,
Trzeba sie liczyć z dojazdami do innych miast
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 21 kwietnia 2010 - 15:19
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko