Szczerze to myślałam ze bedzie to bardziej jako baja przedstawione
co w kinach?
Napisano 22 stycznia 2010 - 00:13
Szczerze to myślałam ze bedzie to bardziej jako baja przedstawione
Napisano 24 stycznia 2010 - 22:04
Gorąco polecam.
Film rewelacyjny.
Nie da się go tak o opisać.
Na prawdę, jeśli się wybieracie do kina to polecam ten filmik
Na prawdę warto obejrzeć
Natomiast dziś oglądałam galerianki
I po prostu jestem przerażona.
Jeżeli tak dzieje się na prawdę to masakra!
Przecież oglądając to miałam wrażenie że to nie są dziewczyny tylko dzieci na prawdę MASAKRA!
Napisano 24 stycznia 2010 - 22:27
ja mam zamiar wybrać się na ten film i też słyszałam że genialnyWszystko, co kocham
Napisano 24 stycznia 2010 - 22:30
Poszłabym raz jeszcze ale nie
Za tydzień idę na templariusze czy cuś takiego
Napisano 24 stycznia 2010 - 23:44
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 25 stycznia 2010 - 08:58
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 25 stycznia 2010 - 10:38
i muszę przyznać, że film mnie bardzo rozczarował i nie spełnił moich oczekiwań..
zrobili wiele szumu, że to taka fantastyczna produkcja.. a wg mnie guzik prawda bo z całego filmu podobały mi się dwa momenty..
-ten, w którym Kate Hudson wykonuje piosenkę, ładna piosenka, ładnie zaśpiewana
-oraz ten show, który dała Fergie, fenomenalnie jak dla mnie zatańczone, dziko, seksownie, ładnie wokalnie wykonana piosenka
i na tym koniec
uważam, że to za mało by musical mógł otrzymać miano genialnego..
ja nie polecam - ale jak wiadomo każdemu podoba się co innego..
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 25 stycznia 2010 - 11:13
ooojeja ja byłam w piątek na 'nine'...
i muszę przyznać, że film mnie bardzo rozczarował i nie spełnił moich oczekiwań..
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 25 stycznia 2010 - 11:32
no własnie też myślałam że super, taka obsada i reklama, no ale trzeba samemu zobaczyć żeby się przekonać...'nine'.
Napisano 25 stycznia 2010 - 12:09
to tyz prawdaale trzeba samemu zobaczyć żeby się przekonać...
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 25 stycznia 2010 - 13:28
jak rozwiązane zostało 'rzekome ' nawiązanie do 8 i 1/2 Felliniego
nie oglądałam żadnego z tych filmów, które wymieniłaś więc niestety Ci kochana nie pomogę w tej kwestiiamoramor, coś na ten temat powiesz
to fakt, obsada może się wydawać powalająca.. ale z ogólnej gry aktorskiej wg mnie zasługuje na uwagę tylko i wyłącznie Judi Dench (którą widzę już w drugiej świetnie zagranej roli)taka obsada
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 25 stycznia 2010 - 16:21
A dziś byłam na "Avatarze". I racja - film bardzo fajny, fajne efekty, ciekawe wątki. Film trzyma w napięciu, bo w sumie tak naprawde nie wiedziałam do końca co się wydarzy
Napisano 25 stycznia 2010 - 21:49
powrócę jeszcze do avatara ... bo mnie gryzie to pytanie: czy film jest cały w 3D czy tylko fragmenty
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 stycznia 2010 - 07:53
W sumie to jest cały. Bo jak zdejmowałam okulary to film był rozmazanyczy film jest cały w 3D czy tylko fragmenty
Mnie po tym filmie np. wczoraj pólł dnia głowa bolała
Napisano 26 stycznia 2010 - 10:31
Napisano 01 lutego 2010 - 13:56
W post-apokaliptycznym świecie, samotny bohater, Eli (Denzel Washington), strzeże księgi, która dostarcza wiedzy mogącej uratować ludzkość. Despota (Gary Oldman) z małego, prowizorycznego miasteczka planuje objąć w posiadanie księgę.
filmweb.pl
Film bardzo mi się podobał, chociaż rozczarowało mnie szybkie zakończenie. Być może powstanie druga część, która rozwieje pozostałe wątki
Polecam wszytskim lubiącym filmy z Denzelem.
Napisano 01 lutego 2010 - 15:35
o to coś dla mnie!! Uwielbiam filmy post apo!!W post-apokaliptycznym
[ Dodano: 2010-02-03, 21:06 ]
Więc, byłam na tym słynnym "Avatarze"...
I powiem szczerze, że dla mnie jest on przereklamowany.
Historia żywcem zerżnięta z Pocahontas tylko w wersji a la si-fi, gra aktorska też jakoś nie powala (tylko Zoe Saldana, która grała Neytri, byłam moim zdaniem genialna). Efekty specjalne rzeczywiście świetne i z tym się muszę zgodzić, ale żeby to był film godny oskara to litości.....
Dla mnie na oskara zasługuje film który, ma doskonałą fabułę, jest znakomicie zagrany i do tego technicznie bardzo dobrze zrobiony. Dla mnie Avatar spełnia tylko 3 kryterium, dlatego zasługuje na oskara owszem, ale tylko w kategorii "Najlepsze efekty specjalne". I muzyka tez była całkiem niezła
Napisano 07 lutego 2010 - 13:32
tak czułampowiem szczerze, że dla mnie jest on przereklamowany.
znajac zycie zgranie mnóstwo statuetek , na które zasłuzyły inne filmyDla mnie na oskara zasługuje film który, ma doskonałą fabułę, jest znakomicie zagrany i do tego technicznie bardzo dobrze zrobiony. Dla mnie Avatar spełnia tylko 3 kryterium, dlatego zasługuje na oskara owszem, ale tylko w kategorii "Najlepsze efekty specjalne
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 lutego 2010 - 22:51
Ja mialam okazje ostatnio obejrzec Raj dla Par. Jak dla mnie typowo amerykanska komedia romantyczna. Film bardzo przewidywalny, naliczylam tylko moze z 5 smiesznych momentow, akcja nudnawa. Ogolnie wogole mi sie nie podobal, malo co zasnelam
Ale zeby nie bylo az tak krytycznie, to Misiek mowil, ze mu sie podobalo
wlasnie dziisaj z kumpelami ogladalysmy ta komedie i.... tez bylam rozczarowana
ale bylam rowniez na dniach na AVATARZE w 3D i baaaaaaaaaaaardzo mi sie podobało
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych