Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#421 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 09:58

a ja byłam jakiś czas temu na 'Ciachu' :D
fabuła filmu kiepska ale za to się pośmiałam :mrgreen: było parę momentów i tekstów świetnych, że śmiałam się na cały głos :D
ale gdybym miałam oceniać ogólnie to film taki 6\10 .. noo może 7 z racji gry aktorskiej Karolaka :D

niestety ale uważam, że Żmuda-Trzebiatowska kompletnie się nie popisała w tym filmie... nie podobało mi się jak odegrała te rolę <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#422 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 09 lutego 2010 - 09:09

My w końcu tez bylismy na Ciachu i faktycznie fabuła taka sobie ale nie żaluje , że poszlam , mnie się wlasnie Zmuda podobała bo miała tak inną rolę od "teraz albo nigdy" Karolak malaszyński bosak było ciekawie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#423 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 00:01

a ja byłam wczoraj na filmie "walentynki" i żałuje że poszłam bo film nudny :) i niczego z niego nie zrozumiałam :P a i dużo też nie pamiętam :) ale ogólnie porażka film...

#424 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 01:55

"walentynki"

Ja byłam dziś i powiem : film prosty, ale na walentynki w sam raz :D Romantyczny, można się powzruszac i pośmiać ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#425 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 23:04

Romantyczny, można się powzruszac i pośmiać ;-)

hmmm pośmiać owszem ale powzruszać ? romantyczny? ani trochę :P widziałam o niebo lepsze i bardziej romantyczne :) film jest beznadziejny w 100% :)

#426 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 02:06

A ja miałam dylemat między "Walentynkami" a "To skomplikowane" teraz wiem na co pójdę :P

#427 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 11:51

ale powzruszać ?

Mi sie np. bardzo podobał ten mały chłopiec, to było dla mnie wzruszające.
Widocznie wzruszają nas inne rzeczy ;-) ;-)

widziałam o niebo lepsze i bardziej romantyczne

Ja nie mówie, że był najlepszy z najlepszych. W sumie nie spodziewałam się niczego wielkiego po tym filmie.
Cóż, uroki komedii romantycznej :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#428 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 11:56

"To skomplikowane"

widzialam .... moze nie jest to jakis hit ale przyjemnie sie oglada... dobra obsada... jest sporo fajnych momentow... smieszny przede wszystkim :) polecam
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#429 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 12:00

smieszny przede wszystkim :) polecam

Widziałam kilka urywków i odniosłam takie wrażenie i dlatego chciałabym pójść. A poza tym lubię filmy z Meryl Streep i Stevem Martinem.

#430 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 15:33

"To skomplikowane"

polecała mi to moja przyjaciółka :)

smieszny przede wszystkim

dokładnie to samo powiedziała, że uśmiała się przy nim i że przyjemnie się ogląda :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#431 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 15:58

Ja dziś byłam na randka w ciemno
Taki jak dla mnie przeciętny <bezradny></span>
Ale miło spędzony czas 8-)
Z nudów można iść :-P

#432 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 19:48

myśmy na "randce w ciemno" byli w walentynki iii... mi się tam podobało :-P śmiałam się jak wariatka miejscami... zresztą jak zawsze B. się już przyzwyczaił :-P nie jest to może jakieś arcydzieło kinematografii aleee da się zobaczyć ;-)
Dołączona grafika

#433 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 11:55

Byłam w czwartek z koleżanką na filmie "Kołysanka" powiem wam, że film strasznie mi się podobał, może nie było co chwile jakichś śmiesznych gagów, ale jak już coś powiedzieli to powiedzieli tak, że <umieraam></span>
No i Rober Więckiewicz super zagrał, że o roli dziadka nie wspomnę :mrgreen:
Naprawdę ciekawy film, inny niż wszystkie romantyczne komedyjki warto zobaczyć ;-) ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#434 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 12:47

malgonka, zgodzę się :P
Byłam wczoraj i na super extra film sie nie nastawiałam. Ale bardzo przyjemna komedia, całkiem inna niz wszystkie :-)
Czarny humor całkiem OK ;-) Można sie pośmiać :D

#435 emilkakocham

emilkakocham
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 16:21

a była któraś z pań na filmie "zmierzch" lub "księżyc w nowiu"??
Nie obiecuję ci wiele... Bo tyle co prawie nic... Najwyżej wiosenną zieleń... I pogodne dni... Najwyżej uśmiech na twarzy... I dłoń w potrzebie... Nie obiecuję ci wiele... Bo tylko po prostu siebie...

#436 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 19:13

emilkakocham, strona 24 np. jest o "Księzycu w nowiu"
Wystarczy poszukać strony do tyłu ;-)

#437 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 09 marca 2010 - 11:52

W niedzielę byłam na Randce w ciemno również uważam że może arcydzieło wielkie to to nie jest ale sympatycznie sie oglądało, podobała mi sie gra Dereszowskiej :-P
dosyc przemyslany film jak na moje :lol: szczerze mnie wciągnał bo sporo sie działo ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#438 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 marca 2010 - 11:59

A ja ostatnio byłam na "W chmurach" Bardzo przyjemny film, fajnie się go ogląda. Nie jest to jakaś komedia romantyczna ze szczęśliwym zakończeniem, więc to jest plus :mrgreen:

Ryan Bingham (George Clooney) to profesjonalista specjalizujący się w "doradztwie dotyczącym zmian w karierze zawodowej" (eufemistyczne ujęcie zwalniania pracowników). Życie Ryana to ciągła podróż, jego mieszkanie to tylko puste miejsce. Podczas jednej z podroży poznaje Alex (Vera Farmiga) i zaczyna myśleć o zmianie stylu życia. Czy tak się stanie?
filmweb.pl

Dołączona grafika

#439 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 marca 2010 - 17:38

Nie jest to jakaś komedia romantyczna ze szczęśliwym zakończeniem

<dupka221></span> <dupka221></span> <ciah></span> miałam na to isc ,ale skoro juz wiem jak to sie konczy to sie zastanowie.
Ciekawi mnie film nostalgia aniola , gatunek nie do konca dla mnie , ale historia ciekawa , orginalna , wiec moze sie skusze jak wejdzie do kin.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#440 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 marca 2010 - 21:05

miałam na to isc ,ale skoro juz wiem jak to sie konczy to sie zastanowie.

Eeeee. Skoro ktoś wie, że idzie na to do kina to wie, że jest to dramat, a nie komedia romantyczna. Więc ciężko o szczęśliwe zakończenie ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych