Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co najbardziej lubia jesc ???

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
157 odpowiedzi w tym temacie

#81 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 18:43

Mój M. nie jest na szczęście wybredny i praktycznie zje wszystko co mu podam, a mówię "na szczęście" bo nie umiem gotować :oops: i nie lubię tego robić :-/ pech chciał, że M. też nie umie :-) Ale jakoś sobie radzimy...tzn. ja sobie radzę :-) On najbardziej lubi jakieś zapiekanki serowe z makaronem, chińszczyznę, spaghetti, a to akurat umiem przyrządzić, więc jest OK :-) Na śniadanko to tościki z serkiem żółtym, waniliowym, szynką, sałatą , pomidorkiem i ogórkiem :-) Z tym to akurat nie ma problemu :-D i śniadanka robimy na zmianę :-)
Dołączona grafika

#82 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 12:27

Mój D.nie jest wybredny..Całe szczęście :-)
Najbardziej to uwielbia kotlet z frytkami,poprostu za tym szaleje :mrgreen:

#83 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 12:29

Moj W je chyba wszystko. Oczywiscie jest kilka rzeczy ktorych nie lubi choc jak musi to zje ale czy ma cos ulubionego do jedzenia? hmmmm chyba nie, a przynajmniej nigdy nic nie mowil:)

#84 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 17:06

Moje Kochanie jest mięsożerne. :mrgreen:
Za kurczaka to on wszystko odda:)
A.

#85 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 18:50

ostatnio na talerzu Lukasza mogloby caly czas goscic angielskie sniadanie czyli smazony boczek,sadzone jajka,fasolka w sosie pomidorowym i tosty :lol:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#86 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 18:54

U Misiaka jak nie ma mięsa w lodówce tzn.,że nie ma w niej nic :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#87 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 22:20

Moje Kochanie jest mięsożerne.

jak nie ma mięsa w lodówce tzn.,że nie ma w niej nic

No i wszystko na ten temat <umieraam></span>
Jak tylko nie ma na obiad mięsiwa (i zaznaczam, że kurczak to nie mięso tylko drób :roll: ) to słyszę groźby, że do domu nie wróci :-P Juz wiem co mam zrobic jakbym chciała się go pozbyc- po dwóch tygodniach zup i jajek sadzonych spakuje się i ucieknie do rodziców <umieraam></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#88 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 24 sierpnia 2009 - 10:24

Nie wiem co on lubi :roll:

Jeśli jest głodny to zje wszystko <bezradny></span>
Jeśli nie jest głodny to choć się postaram zrobić mu coś "innego" pysznego to i tak nie zje ;-)

#89 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 września 2009 - 09:47

mój jest moim przeciwieństwem - nie lubi jeść za bardzo - musi być naprawdę głodny...
A jak już jest to lubi jak mu omlety smażę :D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#90 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 września 2009 - 09:50

a mój je wszystko ... nawet nie wiem co lubi najbardziej :P chyba owoce bo jak przyjedzie do mnie to połowa znika z koszyka na owoce :D

#91 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 września 2009 - 15:43

Mój Ł. lubi wszystko oprócz czerwonego barszczu, lubi jak mu gotuje, zwłaszcza jak robię pizze, albo naleśniki z parówkami no i uwielbia mój rosołek, mówi że gotuje lepiej niż jego mama ;-)

#92 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 24 września 2009 - 14:42

Mój Paskud jest strasznie wybredny :evil:
ja jem prawie wszystko a on prawi nic :evil: :evil:

fast fudy mu wchodzą oczywiście, z mies to w sumie tylko schabowe z kurczaka, pare zup i to na tyle <bezradny></span>
ale już mu zapowiedziałam że nie bede sobie odmawiała czegokolwiek i robiła tylko to co on lubi :evil: jak tak można tylu potraw nie lubic :roll:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#93 cytryna

cytryna
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 27 września 2009 - 22:00

Moj Ukochany lubi jesc wszystko, co zrobie i tez mówi, ze lepiej gotuje niz moja mama i jego mama :):):) a obie gotuja bardzo dobrze moim zdaniem, nawet pospisywalam ich przepisy.
hehe, cos w tym jest, ze przez zoladek do serca, bo jak czasami jestem zalatana i go troche zaniedbuje, to sprawia wrazenie jakby byl na mnie zly a jak go porzadnie nakarmie to chlopak do rany przyloz ;)
Kiedys wydawal mi sie strasznie wybredny kulinarnie, dopoki nie zamieszkalismy razem. Teraz wciaga wszystko, co zrobie i na dodatek skubany jest szczuply, co uwazam za totalna niesprawiedliwosc ;)

pozdrawiam serdecznie
cytryna

#94 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 28 września 2009 - 09:27

moj Chlop to wybredny jest :-P a ja nie umiem zbyt dobrze gotowac, czasem mu zapodam jakims moim wynalazkiem, albo sojowym albo czym slodkim, to zje ale bez wielkego entuzjazmu :-P :-P
natomiast uwielbia wszystko co moja mam gotuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i czasem jak tylko do mnie przyjdzie, to od progu sie drze "A co dzis na obiad???" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#95 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 28 września 2009 - 09:49

Wszelkiego rodzaju fast food, poza tym to facet , który nie przezyłby 3 dni bez mięsa.

Kocha moja zupe szczawiową, bo jego matka nie potrafi zrobic, on sam podobnie . Próbował, nie wychodzi mu :lol:

#96 QueenBee

QueenBee
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 29 września 2009 - 08:35

Uwielbia camemberta w panierce, smażonego na patelni
Dołączona grafika

#97 mariettka

mariettka
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 05 października 2009 - 10:47

Mój mężczyzna to uwielbia mięcha i wędliny (nie wiem jak kiedyś jak się pobierzemy będziemy kucharzyć - bo dla mnie mięsko na obiad, to owszem raz w tyg, a u niego dzień bez, to dzień stracony ;-) ). Jego ulubione danie to pieczona karkówka z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej. Z wędlin to moja przyszła teściowa stawia tylko na tradycyjne, zdrowe i swojskie wyroby, a że w sklepach takowych brak to najczęściej zamawia na Zresztą sama muszę przyznać że zakochałam się w ich tradycyjnej szynce. Rewelacja

#98 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 05 października 2009 - 20:16

Moj facet uwielbia moja jaecznice i pizze mojej roboty i to powiedzial wprost a tak ogolnie to mowil ze smakuje mu wszystko co gotuje;)
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#99 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 06 października 2009 - 20:02

K. bardzo lubi rosół domowej roboty, odpowiednio doprawiony, makaron z sosem pomidorowym w moim i jego mamy wykonaniu, paluszki rybne z ziemniakami puree i schabowe w wykonaniu mojej mamy :) A z fast foodów bardzo lubi frytki i wybrane pizze. Kiedyś wydawał mi się wybredny strasznie, teraz stwierdzam, ze u mnie jednak je wszystko :mrgreen: Do tego dochodzi wszystko, co przyrządzonena grillu i słodycze oczywiście, szczególnie czekolada :)

#100 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 15:55

Moj Misiek najbardziej lubi przyrzadzony przeze mnie bigosik z mnostwem przypraw.Uwielbia takze nalesniki z serem i smietana.Oj slodyczami tez nie pogardzi,chociaz ostatnio stwierdzil,ze za duzo wazy. ;-)