Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wanna czy prysznic?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
296 odpowiedzi w tym temacie

#81 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 11:45

ach wanna pamiętam te 2 godzinne bitwy "żołnierzykami" to były dobre czasy... chyba z 10 lat w wannie nie siedziałem... teraz tylko natrysk szkoda. :)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#82 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 22:35

Wanna wanna i jeszcze raz wanna <wanna></span>

Mozna sie powylegiwac w pianie, olejkach...A do tego jeszcze swieczki i pelny relaksik <dreams></span>

A jak chce wziac szybki prysznic, to moge w wannie... Nie ma zadnego problemu :-)

#83 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 22:44

oj przecież można podobno zrobić 2 w 1... chociaż jak dla mnie to lekka przesada ;P też wolę wanne :) tylko że mam niezbyt przyjemne wspomnienia z dzieciństwa z nią związane :) jak byłam mała to oczywiście sięchlapałyśmy razem z siostrą w wannie (jeszcze mniejszą ;P), dopóki sięmieściłyśmy we dwie :D no i mi sie zawsze dostawał kącik pod kranem ... tak przytrąbiłam kiedyś w niego głową że mi się gwiazdki pokazały :)

co i tak nie zmienia fakty że kabiny toleruję jedynie na wyjazdach w hotelach... :) nawet w mojej mikroskopijnej łazience wanna sie mieści :)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#84 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 11:46

ja wole zdecydowanie długie kąpiele w wannie.
A.

#85 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 12:08

ja tez dawno nie lezalam w kapieli zpiana, swiecami, winkiem :) teraz mam tylko prysznic. W przyszlosci chce miec i to i to, moze nawet w jednym :)
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#86 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 14:43

ja tez dawno nie lezalam w kapieli zpiana, swiecami, winkiem :) teraz mam tylko prysznic. W przyszlosci chce miec i to i to, moze nawet w jednym :)

i to jest świetne rozwiązanie :-) ja kocham wannę, długie aromatyczne kąpiele, świeczki, lampka szampana, nie spiesząc się mieć te chwile dla siebie. ale mój Ł szybki prysznic kocha nad wszystko inne, więc planując zamieszkanie razem, ustaliliśmy że będzie 2 in1 :) i tak właśnie jest. i wilk syty i owca cała, a tu w anglii większośc ludzi tak właśnie ma :-P
Dołączona grafika

#87 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 15:16

wybrała bym wannę ... jak potrzebuje szybkiego prysznica to zawsze można wykorzystać prysznic z wanny a ja wolę sie wyleżeć spokojnie zrelaksować :-)

#88 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 16:28

A ja mam dwie łazienki, w jednej wanna, w drugiej prysznic, więc mogę wybierac

#89 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 września 2008 - 18:06

Ja zdecydowanie wolę prysznic , ale czasami kąpiel w wannie by się przydała. Dobrym rozwiązaniem jest 2in1, ale mam maleńką łazienke. W naszym domku będą dwie łazienki!
Jestem w Peru...

#90 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 02 września 2008 - 18:33

Ja uwielbiam przysznic bo po nim to ja jestem taka pobudzona do życia, a po wannie to senna jestem(raz nawet w niej zasnełam, obudziłam się jak mama zaczeła dobijać się do dzwi, bo myślała że zemdlałam :-) )

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#91 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 02 września 2008 - 23:17

I wanna i prysznic :->

Szybki prysznic rano na obudzenie i gorąca, odprężająca kąpiel wieczorem :-D
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#92 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 03 września 2008 - 19:46

Ja lubie i to i to. Uwilebiam taka dluga kapiel z pianka i jakims relaksujacym zapachem:) - to wieczorem. A rano prysznic orzezwiajacy na przebudzenie. My w domu mamy wanne z zaslonka, wiec obie opcje sa mozliwe :mrgreen:
Dołączona grafika

#93 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 03 września 2008 - 20:53

To zależy od czas i nastroju, częściej biorę prysznic, ale lubię też poleżeć sobie w 'pełnej' wannie. I na szczęście tak jak poprzedniczka nie muszę wybierać między wanną a prysznicem bo obie opcje mam w domu ;-)

#94 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 11 września 2008 - 13:33

Rano tylko prysznic,ale wieczorem tylko gorąca kąpiel,ale zawsze Marcin myśli,że jak długo jestem w wannie to że jest to dla niego zaproszenie :lol:

#95 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 14 września 2008 - 18:54

ja byłam zawsze święcie przekonana że tylko wanna. odkąd mam tylko prysznic w mieszkaniu jestem zdania że tylko prysznic :) kobieta zmienną jest ;)
Dołączona grafika

#96 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 października 2008 - 16:59

lubie poleżeć w wannie ale prysznic czasem jest praktyczniejszy ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#97 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 października 2008 - 17:03

A my sobie chyba pozwolimy na jacuzzi, koniecznie z miejscami na przeciwko siebie : P
Tylko wczoraj powiedzialam, ze jakos mi wisi ta wanna :roll: i Misiek sie obrazil.
Podobala mi sie czarna a jemu biala wiec jak co to niech bedzie ta biala ;-) kompromis
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#98 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 11 października 2008 - 17:29

Wanna, bez wanny nie umiem żyć. Nienawidzę prysznica. Jestem leniuszkiem i uwielbiam wylegiwać się w wannie :)

#99 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 14 października 2008 - 16:22

a umnie jest wanna bo ja lubie sie moczyc ...a prysznic bo Alex zawsze jest tak zabiegany że szybki prysznic to cos akurat dla niego
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#100 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 10:10

Najlepiej właśnie i wanna i prysznic.
Ale jakbym już musiała wybrać jedno tylko to zdecydowanie wannę.
A.