Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wanna czy prysznic?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
296 odpowiedzi w tym temacie

#241 jedna

jedna
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 06 grudnia 2012 - 11:37

Idealnie mieć taką łazienkę żeby zmieściła się i wanna i przysznic. Generalnie ja częsciej korzystam z prysznica ale w weekend lubię wziąć długą gorącą, relaksacyjną kąpiel. Ale nawet jeśli ktoś nie ma tyle miejsca żeby wstawić i jedno i drugie, to można kupić wannę i zamontować panel prysznicowy

#242 margo.pp

margo.pp
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 09 marca 2013 - 16:10

ja zdecydowanie wolę wannę- lubię długie kąpiele. Choć czasem, zwłaszcza latem brakuje mi możliwości by wziąć szybki prysznic

#243 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 10 marca 2013 - 11:38

Ja wolę prysznic, tylko taką formę mycia swojego ciała uznaję. Jakoś nie potrafię leżeć w wodzie pełnej brudu z własnego ciała. Aczkolwiek od czasu do czasu taką kąpiel lubię sobie zafundować. :) W mojej łazience będzie i prysznic i wanna i tak jest chyba zdecydowanie najlepiej. Po szybkim prysznicu, można zafundować sobie naprawdę relaksujące SPA w wannie z aromatycznymi olejkami i świecami i lampką wina (bądź wody) ...

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#244 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 10 marca 2013 - 11:54

Ja jestem zdecydowanie na prysznicem. Obecnie mamy wannę i jak dla mnie jest to strasznie męczące. Najpierw myję same włosy, później zawijam je w ręcznik i cała wchodzę do wanny. Strata czasu i wody. Pod prysznicem to szybciutko wszystko naraz :)
Za dwa miesiące robimy remont łazienki i teraz to już tylko prysznic! Niestety nie możemy sobie pozwolić na wannę i prysznic jak Janina, bo nasza łazienka jest po prostu za mała. A szkoda, bo mimo wszystko fajnie jest mieć alternatywę :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#245 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 10 marca 2013 - 16:45

a ja wole wanne :) uwielbiam leżeć sobie, jakieś maseczki na włoski wtedy położyć, włączyć muzykę :) jakoś tak bardziej mnie kąpiel w wannie relaksuje :)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#246 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 marca 2013 - 16:48

kiedys niewyobrazalam sobie aby w domy byl tylko prysznic , ale teraz mam to i to i z wanny korzystam raz na 2 miesiace a tak prysznic , nawet nauczylam sie myc glowe pod prysznicem.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#247 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 marca 2013 - 18:12

Jakoś nie potrafię leżeć w wodzie pełnej brudu z własnego ciała.

zawsze mozna jak japonczycy :mrgreen: najpierw myjesz sie z brudu a pozniej pelen relaks w wannie :-P
my mamy kabine, kiedys gdy mialam tylko wanne strasznie chciałam tylko prysznic, a teraz marze o kapieli w wannie pełnej piany. Wiele bym za to dała. :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#248 tuptek84

tuptek84
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 10 marca 2013 - 18:24

prysznic bardziej funkcjonalny, w wannie można z "nim" poleżeć:)

#249 kobietka1234

kobietka1234
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 28 marca 2013 - 18:58

oczywiscie ze prysnicz! taniej, oszczedniej i wygodniej! i tzw szybki prtsznic :) a nie czekac az wody nalejesz itp masakra!

#250 m.m

m.m
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 15:00

Stawiam na wannę :)

Ale najlepiej tak jak mówi jedna mieć i wannę i prysznic :)

#251 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 04 kwietnia 2013 - 11:16

Ja mam wannę a myję się i tak częściej pod prysznicem. Poleżeć w gorącej wodzie uwielbiam ale teraz to niewskazane dla mnie :D

#252 naniulka

naniulka
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 kwietnia 2013 - 08:18

my mamy wannę z takim długim wężem, więc można sobie urządzić i kąpiel, i trochę przykucnąć i się prysznicować :)

#253 Marienna

Marienna
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 01 maja 2013 - 12:53

Prysznic i jeszcze raz prysznic :)
Mamy taki fajny z mężem, że jest normalna bateria prysznicowa, deszczownica wmontowana z góry i po bokach jeszcze bicze szkockie. Przyzwyczaiłam się do tego bardzo, bo jak chce, to nawet pod prysznicem mam relaks. I mnie ta woda wymasuje z każdej strony. A dodatkowo radio jest wmontowane, to już w ogóle odpływam. Dlatego bym w życiu prysznica na wannę nie zamieniła :P

#254 berserker

berserker
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 06 maja 2013 - 09:55

Moim zdaniem wanna z parawanem nawannowym, da to wygodę wanny jak chce się poleżeć, a jak chce się na szybko umyć to myk pod prysznic i tyle. reklama ma w swojej ofercie fajne takie parawany.

#255 Babka44

Babka44
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 29 maja 2013 - 20:11

Oczywiście wanna :) Uwielbiam leżeć godzinami w gorącej wodzie. Wanna z hydromasażem byłaby świetna. Tylko, że na razie mnie na nią nie stać. Może w przyszłości sobie taką kupię ;] Taka mi się marzy:
Dołączona grafika

#256 kaloria

kaloria
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 30 maja 2013 - 13:50

Prysznic biorę wyłącznie kiedy jestem na basenie. Też uwielbiam się spędzać czas w wanie - Pół godzinki przynajmniej :)

#257 Daga90

Daga90
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 18:39

Bardzo fajna ta wanna za zdjęciu.Też bym chciała z taką funkcją.

#258 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 03 października 2013 - 08:20

My mamy wannę, chciałam teraz przy remoncie namówić na zmianę na prysznic, ale zostałam przegłosowana.
W sumie w wannie można poleżeć, zrelaksować się, a pod prysznicem już takiego luksusu nie ma ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#259 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 03 października 2013 - 14:12

Ja mam wannę niestety. Zdecydowanie wolałbym prysznic. Kiedyś mówiłam, że wanna fajniejsza, bo właśnie można poleżeć. Jednak nie pamiętam kiedy ostatni raz zrobiłam sobie taką kąpiel. Szkoda mi trochę i czasu i nie ukrywam wody.

Więc jeśli kiedyś będzie mnie stać na własne mieszkanie to będzie prysznic. Raz dwa i już człowiek umyty.

Każdy z nas urodził się ateistą

#260 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 października 2013 - 17:15

Prysznic. Ale kiedys moze zdecyduje sie na duza narozna wanne. Ale to za iles lat, jak sie bedzie lazienke zmieniac
jak mialam wanne ( za panny ) to chcialam prysznic.
Jak mam prysznic chce wanne :lol:
Przyznaje ze jak jestem po jakims dniu skonana to marzy misie kapiel w wannie z pianka i swiecami
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim