milo poznać.Tithiel
Aspirynko aaa to ja juz kojarze tego posta TWojego lubego
Napisano 17 kwietnia 2011 - 08:18
milo poznać.Tithiel
Napisano 17 kwietnia 2011 - 09:51
Napisano 17 kwietnia 2011 - 19:19
Napisano 18 kwietnia 2011 - 10:24
Napisano 18 kwietnia 2011 - 10:41
Chłopie gitarachociaż moim największym marzeniem na teraz jest kupno gitary basowej i nauczenie się na niej grać, bo na zwykłej nigdy grać nie umiałem i znając mnie nigdy się nie nauczę.
Stary daj spokójCo prawda lekarzem nie jestem, więc pewnie nie będę tu tak przyjęty

Napisano 18 kwietnia 2011 - 11:45
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 18 kwietnia 2011 - 11:50
Może będziesz tak samo przyjęty?.Zobaczymy,czas pokaże.Co prawda lekarzem nie jestem, więc pewnie nie będę tu tak przyjęty
ale być może z czasem zainteresuję Was innymi moimi cechami
Napisano 18 kwietnia 2011 - 12:03
Za to grasz na pianinie, niedługo na gitarze, więc w starciu z Doktorkiem jest remisCo prawda lekarzem nie jestem, więc pewnie nie będę tu tak przyjęty
Coś tam chyba trochę kojarzymyMam tutaj taką jedną znajomą na forum, ale pewnie nie znacie
Napisano 18 kwietnia 2011 - 14:06
mnie już zainteresowałeś, szczególnie ta gitaraale być może z czasem zainteresuję Was innymi moimi cechami
Hih, to nawet ja, która jestem na forum od ledwie kilku dni, kojarzęMam tutaj taką jedną znajomą na forum, ale pewnie nie znacie
Napisano 18 kwietnia 2011 - 15:32
Napisano 18 kwietnia 2011 - 15:44
Napisano 18 kwietnia 2011 - 17:57
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:03
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:08
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:36
Żadnych forów nie będzie, co to za układy?ty tu będziesz miał względy z nieco innego powodu
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:53
Napisano 18 kwietnia 2011 - 23:31
Żadnych forów nie będzie, co to za układy?ty tu będziesz miał względy z nieco innego powodu
Zresztą ja i tak mam przechlapane za Brzeg Dolny, co nie Raf?
A Twojej "znajomej" absolutnie nie kojarzę![]()
Napisano 19 kwietnia 2011 - 08:22
A cóż to za konszachty?Po pierwsze za Brzeg Dolny, a poza tym to już się dowiaduję, że masz zamiar spać ze mną pod jednym dachem... pomijając fakt, że zostałem postawiony pod ścianą Ale nie ma problemu... chętnie poznam Cię bliżej i przy okazji się odegram za ten wasz ostatni wyjazd... żebym pół nocy przez Ciebie nie spał
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Księgi Wieczyste za darmo – sprawdzenie i ustalenie numeru KW online |
|
|
|
Skonsultować się z psychologiem albo psychiatrą? |
|
|
|
Gdzie wybieracie się z dziećmi na wakacje |
|