Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 lutego 2007 - 13:03

Mam taką propozycję, aby tutaj, w jednym miejscu gromadzić podstawowe informacje o nas, kochanych forumkach ;-) Mogłybyśmy tutaj pisać jak mamy na imię, co w życiu robimy, czy pracujemy - gdzie, czy studjujemy - co, i wrzucić swoją fotkę, i podobną informację o swoim partnerze życiowym. Myślę, że dzięki temu łatwiej by nam było się kojarzyć :-) Jeśli Wam się taki pomysł nie spodoba - temat zostanie usunięty.

To ja zacznę.
Imię to sprawa oczywista ;-)
W tym roku stuknie mi 26 lat :shock:
Skończyłam studia filologię angielską (3+2) oraz socjologię (3).
Pracuję w szkole podstawowej, uczę dzieciaki w klasach 1-6 języka angielskiego i mogę powiedzieć, że uwielbiam swoją pracę :-) Popołudniami i w soboty jestem też lektorką Empiku.

Mój mąż - Marcin jest rok młodszy, obecnie pracuje w spółdzielni mieszkaniowej. Ale przypuszczam, że to praca tak na chwilę. Mamy w zanadrzu już coś innego. Powiem jak wypali :-) No i jest na etapie zdobywania licencji na taksówkę.

Nasz ślub odbył się 26 sierpnia 2006 i przez te prawie pół roku jestesmy bardzo szczęśliwym małżeństwem :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#2 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 13:04

naprawdę nie chcecie takiego działu?? a wydawało mi się, żedobry pomysł :-(

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#3 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 13:08

tzn ja jestem za :) dopiero zobaczylam ten temat :)
popieram :) moj glos na tak hehe
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#4 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 13:22

Jako ze jestem tu nowa to moze tez sie tu dopisze :-) Dzieki temu bardziej sie z wami poznami moze lepiej zadomowie tutaj u was - bo przyznam ze spodobalo mi sie tu
wiec mam na imie Beata a moj facet to Mariuszek :D Mieszkamy na cyprze. Pracujemy tez razm w servisie z komorkami. do zdjecia podaje wam linka wiec jak chcecie zobaczyc musicie klikac :D
http://prozac.bsdzin...er/DSC00060.JPG

#5 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 14 lutego 2007 - 13:49

wardzynka, bardzo młodo wyglądasz :)

Mieszkamy na cyprze.

od zawsze, czy na razie tam emigrowaliście?? zostajecie tam na zawsze, czy planujecie powrót do Polski ?

#6 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 13:54

ja od ponad roku chlopak od ponad dwoch. wracac to raczej nie bedziemy narazie a jak by wszystko sie ulozylo jak chcemy to nie wracac a jeszcze dalej uciekac ale to odlegly plan.

#7 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 15 lutego 2007 - 10:36

Okej, to pora na mnie :D

Na imię mam Ania, w tym roku stukną mi 22 lata (o maj gad!). Studiuję Stosunki Międzynarodowe na Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu (leci teraz 3 rok, czyli zostały jeszcze 2). Nie pracuję, nad czym bardzo ubolewam, ale niestety nie mam czasu na razie...

A miłością mojego życia jest Piotruś :* Dla większości - strus :D Jest 2 lata starszy, obecnie jest na etapie zakładania własnej firmy internetowej :) W czerwcu stuknie nam 3 lata jak jesteśmy razem i nie zapowiada się, że ten stan miałby się zmienić. Ponieważ mój skarb mieszka w W-chu , tak więc tworzymy w zasadzie związek na odległość, widzimy się tylko w weekendy i dłuższe święta (w sumie to niby tylko 74 km ale jednak jest...)

A jeszcze zdjęcie.... Kreta 2006
Dołączona grafika

#8 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 15 lutego 2007 - 12:05

To i ja się przedstawie :P
Na imię mam Marzena i tak samo jak w przypadku Ani w tym roku stukną mi 22 latka :shock: .Uczę się zaocznie w TEBie (szkoła policealna) na kierunku "Technik usług kosmetycznych" zostało mi jeszcze półtora roczku nauki .W październiku jesli mi tylko czas na to pozwoli to zapiszę się jeszcze na "Wizarz" (zawsze się przyda).Aktualnie nie pracuję, prace zaczynam najprawdopodobniej w kwietniu w fantazji.
A moje kochanie ma na imię Teodor i jest z zawodu grafikiem komputerowym,aktualni szuka pracy w swoim zawodzie.W czerwcu stukną nam 2 latka.
A oto my na weselu jego siostry :)

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 15 lutego 2007 - 14:59

:-)
no, od razu lepiej :-)

Aktualnie nie pracuję, prace zaczynam najprawdopodobniej w kwietniu w fantazji.

a nie chcesz zaczepić się gdzieś w zawodzie?

Mieszkamy na cyprze

oooo :shock: to będziesz musiała nam poopowiadać o takim innym życiu ;-)

tzn ja jestem za :) dopiero zobaczylam ten temat :)
popieram :) moj glos na tak hehe

ale jakoś nie widzę dalej Waszej fotki i opisu :-P

Diablica666, wardzynka, od razu jakoś tak fajniej Was zobaczyć :-)
bo siostrzyczkę to widzę na co dzień ;-)
to czekamy jeszcze na resztę babek!!

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#10 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 15 lutego 2007 - 16:55

a nie chcesz zaczepić się gdzieś w zawodzie?

Dopóki się porządnie nie naucze jak wykonywać zabiegi to wolę nie ryzykować ;) a w zawodzie handlowca już się sprawdziłam i jakoś mnie do tego nie ciągnie.Szefa Fantazji znam także wiem że źle się ze mna obchodzić nie będzie, poza tym pare razy już tam pomagałam kolezance która u niego pracowała i podoba mi się ta robota (choc nie ukrywam jest czasami ciężko)

#11 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 15 lutego 2007 - 20:52

podoba mi się ta robota

no to najważniejsze :-)
ja nie widzę siebie w ogóle w kawairni, restauracji czy pubie, ale dla każdego coś innego ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#12 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 16 lutego 2007 - 10:21

będziesz musiała nam poopowiadać o takim innym życiu

hehe czy inne zycie nie koniecznie ale jezeli chcecie cos wiedziec to nie ma problemu chcetnie wam opowiem jak tu jest :-)
nawet moge na zywo bo w marcu lece na dwa tygodnie do polski :D :) <bezradny></span>

#13 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 16 lutego 2007 - 10:53

nawet moge na zywo bo w marcu lece na dwa tygodnie do polski

a w Polsce gdzie mieszkasz?
i co zdecydowało, że tam wyjechałaś??

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#14 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 16 lutego 2007 - 11:44

a w Polsce gdzie mieszkasz?

warmisko mazurskie a dokladnie olsztyn

co zdecydowało, że tam wyjechałaś??

zakochalam sie i nie moglam juz zniesc tesknoty spakowalam sie i pojechalam ...
wiele wyrzeczen ale nie zaluje :)

#15 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 16 lutego 2007 - 11:57

warmisko mazurskie a dokladnie olsztyn

ooo, to od nas daleko.

zakochalam sie i nie moglam juz zniesc tesknoty spakowalam sie i pojechalam ...
wiele wyrzeczen ale nie zaluje

no, odważny krok :-)
nie bałaś się, że ta miłość może się nie udać?
chociaż w zasadzie... w życiu trzeba ryzykować. bez ryzyka nic nie ma. zresztą droga do Polski nie jest zamknięta.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#16 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 16 lutego 2007 - 12:28

nie bałaś się, że ta miłość może się nie udać?

perazalo mnie to wrecz , wiele sie zastanawialam , duzo bardzo watpliwosci ale doszlam do wniosku ze jak bede siedziala i topila sie w watpliwosciach to napewno nie przetrwa , troche przekonalo mnie to ze on uznal jak ja nie chcem byc tam u niego to on wroci tu gdzie ja jestem i wtedy zdecydowalam zrezygnowalam ze studiow na ktore w rzeczywistosci wypchali mnie rodzice bo mnie to nie interesowalo tu mam prace dostatnie zycie faceta i szanse na szczescie ktorego nie mialabym w polsce. nie zaluje a jezeli nawet cos by sie dzialo nie tak to zawsze mozna wrocic .szkoly sa tez tutaj wiec nic straconego. byl okres ze chcialam wracac w domu sie tluklismy ale jednak dalej jestesmy razem :) i nauczylismy sie wspolnego zycia a to wymagalo naprawde wiele pracy i teraz jest dobrze 8-)

#17 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 17 lutego 2007 - 12:10

Mam na imie Monika i udało mi się przekonać mojego Michała, żeby o nas napisać i zamieścić kilka fotek. Ja mam prawie 24 lata, Michał jest o rok starszy.Pracujemy razem w Instytucji Państwowej, ja jestem pracownikiem biurowym, a Misiek informatykiem. Pewnie dlatego też chodzi do szkoły informatycznej w Świdnicy, a ja sobie kończę filologię polską na Uniwerku Wrocławskim.
Z Miśkowatym w maju stuknie nam 5 latek i zapowiada się, że w przyszłym roku zmienimy stan cywilny.
fotki dołącze jak się nauczę

#18 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 17 lutego 2007 - 16:22

fotki dołącze jak się nauczę

fotki to nic trudnego ;) opisane jest to np tu: jak-umieszczac-zdjecia-vt103.htm
A jak nie, to Michał Ci na pewno pomoże :D

#19 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 17 lutego 2007 - 19:18

niki, to czekamy na te zdjęcia :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#20 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 17 lutego 2007 - 19:36

no własnie mam problem ze zmniejszeniem zdjęć, bo załączyć umiem, ale za niedlugo się pojawią, bo o pomoc poprosiłam Misia