Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#41 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 15:40

w lecznicy wlasciwie robie wszystko...od zastrzykow przez zmiane opatrunkow

oj jak fajnie.... :-) ale już chęci brak na nauke i studia ;-)

po sprzatanie:P

no, to może najmniej fajne z tego wszystkiego ;-) ale pracując przy zwierzakach, to i można trochę posprzątać :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#42 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 12:04

Madzia81 wszyscy mi odradzają, że dzieci niedobre i lenie, ale ja chcę spróbować. Teraz daję korepetycję i dobrze się czuję ucząc :!:

A ze ślubem??? Hmmm planujemy na wakacje ale cywilny. Zobaczymy jak będzie. W każdym razie proszę o kciukasy zaciśnięte ;-)

Madae to co robisz musi być świetne, zazdroszczę że masz taką okazję.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#43 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 12:15

wszyscy mi odradzają, że dzieci niedobre i lenie

nie można tak uogólniać, są naprawdę fajne dzieciaki, z którymi można co nieco zrobić na lekcjach :)

W każdym razie proszę o kciukasy zaciśnięte ;-)

kciuki zaciśnięte :)
a kiedy dokładnie ten cywilny??

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#44 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 13:35

No nie można uogólniać ale jak się nasłucham co oni wyprawiają to włos się jeży.

No wstępnie chcielibyśmy 27 lipca.

Dzięki za kciuki <przytul></span>

#45 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 13:48

No nie można uogólniać ale jak się nasłucham co oni wyprawiają to włos się jeży.

ale są wakacje, ferie zimowe, ferie świąteczne, przedłużone weekendy, wszystkie normalne weekendy wolne, nie zaczynasz nigdy pracy przed 8. ;-) troszkę plusów jest :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#46 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 13:49

No właśnie, to mi się podoba :mrgreen:

#47 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 17:19

madzia, a tak mi przyszło do głowy - swoją przyszłość widzicie już tylko w Szwecji?? nie myślicie zupełnie o powrocie do Polski??

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#48 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 czerwca 2007 - 18:12

nie myślicie zupełnie o powrocie do Polski??

Nic a nic :mrgreen:
Przynajmniej nie w najblizszych dlugich latach.
Ja teskie za krajem, ale jestesmy razem a to jest wazniejsze. Najwazniejsze. Dlatego jestem tu z Nim.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#49 Gwiazdeczka:)

Gwiazdeczka:)
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 14 czerwca 2007 - 15:29

No dobrze to chyba najwyższy czas na mnie ... Widzę , że jestem tutaj najmłodsza , no ale w sumie też należę do kobietek , tyle , że tych mniejszych , no ale nic :mrgreen:
Jeszcze tak daleko jak wy to nie zaszłam:) Narazie kończę gimnazjum , a po nim idę do liceum profilowanego socjalnego. Uczę się średnio , czego powodem jest lenistwo , czasem i stres czy smutek ... Ale najbardziej dominuje to pierwsze 8-) No cóż taka ja .
Jestem z Jaworzyny śląskiej ( bliżej Wrocławia). Nawet nie raczyłam powiedzieć jak się nazywam . No cóż Ola mi na imię , lat 16. Jestem osobą nerwową , powodem tego jest była i będzie moja najukochańsza o 2 lata młodsza siostra.
Niestety jeszcze nie mam nikogo ... Napewno się to kiedyś zmieni ;-) No to chyba na tyle , jeśli któraś forumowiczka ma pytanie proszę śmiało ;) 3 majcie się:)

#50 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 15 czerwca 2007 - 14:12

Widzę , że jestem tutaj najmłodsza , no ale w sumie też należę do kobietek

no jak najbardziej ;) rozpiętość wieku mamy tu dużą, no i dobrze :) zawsze to ciekawiej :D

#51 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 lipca 2007 - 19:54

JA TEż ja też

Na imie mam Alina. Wiek 24 lata jeszcze przez pół roku :-P mieszkam w miasteczku pod Poznaniem i tam pracuje w agencji pocztowej . OD września zeszłego roku zamieszkał ze mną ( w moim domu rodzinnym) mój facet Krzysiek który jest w tym samym wieku.
to mniej więcej tyle ;-)

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 Lily of valley

Lily of valley
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 02 lipca 2007 - 21:14

Witam wszystkich serdecznie! Ja mam 22 lata, jestem studentką psychologii. Obecnie cieszę się wakacjami. Uwielbiam muzykę i książki. Marzą mi sie podróże do Anglii i na daleki Wschód. Sądze, że w życiu jest jeszcze wiele pieknych miejs wartych obejrzenia i ludzi wartych poznania, dlatego miło mi was poznać ;-)

#53 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 lipca 2007 - 22:14

Uwielbiam muzykę i książki. [/color]

To widze ze mamy podobne zainteresowania :D jakie ksiazki lubisz najbardziej ??

Marzą mi sie podróże ... na daleki Wschód. [/color]

a gdzie dokładnie?? Ja kocham Japonię :P i Chiny tyż :P

#54 Lily of valley

Lily of valley
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 03 lipca 2007 - 08:12

To widze ze mamy podobne zainteresowania :D jakie ksiazki lubisz najbardziej ??

Oj przeróżniste, od obyczajów po horrory/ thillery :mrgreen: Obecnie wzięłam się za Kinga.

a gdzie dokładnie?? Ja kocham Japonię :P i Chiny tyż :P

Ja też kocham Japonię :) Do Japonii właśnie najchętniej. Szkoda, że to dak daleko, ale nie tracę nadziei, że kiedys się jeszcze uda, zycie jest pełne niespodzianek i tak zwiedziłam mijsca, o których nie sądziłam, że uda mi się je zobaczyć. A najpiękniejsze chyba była Włochy.

#55 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 lipca 2007 - 11:09

łooooo ja dalej niz w gorach nie byłam :P tzn jeszcze :D ale mam 2 qmpele japonki :D kiedys na wymiane przyjechaly i nie moglam przepuscic okazji zeby ich nie poznac :P
a kinga uwielbiam :D no i w ogole głownie horrory trichlery(:P) i fantasy czytuje :D

#56 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 18:41

hmm... w takim razie teraz kolej na mnie;P

Jetsem roksana, roksia, rońka, roksi, rokisss a ostanio Nokia, jak kto woli, do wyboru do koloru;P latek mam 16 (skończione już;P) i od wrzesnia zaczynam "naukę", może sformułowaniem trafnijeszym bedzie, uczęszczać do mojgo upragnionego liceum nr 4 w Bielsku-Białej. W moim ślicznym mieście mieszkam praktycznie w centrum, w uroczje kamienicy wraz z mamą, siostrą i ojczymem. Sytuację rodzinną mam nieciekawą.... uwielbiam książki, muzykę;P jak Lily of valley:), mam fioła na punkcie męskich karkow, porządku w moich książkach i mojego psa;P owczarka francuskiego beauceron..cuuuuuuuudo:P
a'propos moich mazreń...swoją przyszłość mam już zaplanowaną co do joty;D
żeglarski obóz. Mazury.

#57 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 15 lipca 2007 - 21:19

a'propos moich mazreń...swoją przyszłość mam już zaplanowaną co do joty;D

a jakieś szczegóły? ;)

#58 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 21:43

no więc... mam zamiar zostać profesorem literatury i wziętym kryminologiem:P kiedys miałam ambicje na kryminalistykę, ale jestem noga z chemii..biologię to bym przeżyła, ale chemię? ech.. aczkolwiek nie pzrekreślam tego:) zawsze może mi coś odwalić i będę zdawac mature z chemii po profilu humanistycznym:P
żeglarski obóz. Mazury.

#59 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 15 lipca 2007 - 21:58

kiedys miałam ambicje na kryminalistykę, ale jestem noga z chemii..

a co ma jedno do drugiego ?

#60 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 22:16

rokisss napisał/a:
kiedys miałam ambicje na kryminalistykę, ale jestem noga z chemii..
a co ma jedno do drugiego ?

no, bo kryminalistyk (przynajmniej ten z filmów;P) to non stop ma doczynienia z chemią. chociażby taki spec od daktyloskopii... to nie dosć, ze musi znać różne, dziwne rodzaje podstawowe odciskow palców, to ejszcze chemiczne ściaganie ich itd.
żeglarski obóz. Mazury.