Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 17 lutego 2007 - 20:10

no to tak na próbę pierwsze zdjęcie to wakacje w Ustce 2005

a drugie dosc stare bo zaczynalismy dopiero byc razem
wakacje w starym Kramsku (total wiocha, ale fajne jeziorko)

Załączone miniatury

• IM000162.JPG
  • 20.JPG

#22 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 18 lutego 2007 - 14:53

niki, jaka fajna z Was parka :-)
a Twój facet to taką jakby znajomą buzię ma...albo jest do kogoś podobny :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#23 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 18 lutego 2007 - 20:11

możliwe że znajoma twarz, Wałbrzych malutki, Podzamcze tym bardziej :) tylko zwykle jest nażelowany

#24 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12 maja 2007 - 22:48

to ja dołącze:)
Mam na imie Patrycja,mam 22 lata.Obecnie kończe studia licencjackie z zakresu pedagogiki resocjalizacyjnej,na Uniewersytecie Sląskim.
Dorabiam jako opiekunka do dzieci.
Niedługo czeka mnie obrona <bezradny></span> mam nadzieje ze jakos to będzie ;-)
od wrzesnia zamierzam isc na staz i kontynuować studia,ale już zaocznie.
Kocham i jestem Kochana prawie 2 lata:)
Dołączona grafika

#25 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 13 maja 2007 - 09:50

Kurcze a jakos myslalam ze Toska to od Tosia hehe a tutaj mamy Patrycje :)
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#26 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 13 maja 2007 - 14:34

heh dobry trop:)
Tosia to mój nick na innym forum:)

a dlatego ze to moje ulubione imie damskie:)
Dołączona grafika

#27 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 13 maja 2007 - 20:51

Niedługo czeka mnie obrona <bezradny></span> mam nadzieje ze jakos to będzie ;-)

będzie dobrze :) obrona to pikuś w porównaniu do tych wszystkich egzaminów, którymi męczą w czasie studiów ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#28 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 czerwca 2007 - 09:15

To teraz ja :)

Mam na imię Roxana, mam 24 lata i w tym roku kończę Politechnikę Szczecińską o kierunku Inżynieria Chemiczna i Procesowa, mądrze brzmi :mrgreen: Mój bąbelek ma na imię Krystian i kończy też w tym roku Politechnikę ale wydział mechaniczny. No cóż, mam nadzieję, że jak się obronię to zrobię sobie ścieżkę pedagogiczną i pouczę w szkole ale wiem, że to ciężki orzech do zgryznienia :-P Z Krystianem jesteśmy już ponad dwa lata, od lipca chcemy zamieszkać ze sobą, zobaczymy jak będzie. Chcemy się na dniach zaręczyć. Póki co to oboje pracujemy, on jako technolog a ja jako asystent kierownika w Stowarzyszeniu na rzecz rozwoju oświaty zawodowej, pracuję przy projektach unii europejskiej.

Jestem zodiakalną Ryby i ciężko mi z tym bo trudne życie mają te ryby na tym świecie, poza tym jestem jedynaczką, mam kochanego kotka rudego :mrgreen:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#29 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 04 czerwca 2007 - 11:44

Jewel, to widzę, że pracę masz związaną z kierunkiem studiów :D

mądrze brzmi

faktycznie bardzo mądrze :)

Jestem zodiakalną Ryby i ciężko mi z tym

vja tez jestem Rybka i wcale mi nie ciężko, ale może dlatego, że ja tak jestem trochę rybka, ale już prawie baran :D

#30 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 czerwca 2007 - 12:00

Ten mój kierunek to raczej pomyłka. Zdawałam maturę z historii poszłam na chemie a teraz pracuję jako pracownik adminsitracyjny ;-)

Oj ja jestem zodiakalną rybką więc dylematy życiowe mam straszne :-/

#31 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 czerwca 2007 - 20:47

o o o o ja też rybka plumkajaca jestem :mrgreen: i uwielbiam moj znak zodiaku- nie mozna sie z nim nudzic a poza tym rybki maja dusze artystyczne i ja tyz ja mam (ale nie wiem za bardzo jak z talentem :-P )mam wszystkie cechy rybki i to w nadmiarze dlatego podobno jestem zakrecona jak stado pedzacych wiertarek :-D na imię mi Monika, ale i tak wszyscy znajomi Madae na mnie wołaja :-P (to przez pewna legende ktora kiedys przy ognisku opowiedziałam :mrgreen: ) niedawno stuknely mi 22 wiosenki, studiuje zaocznie zootechnike, i pracuje w lecznicy dla zwierzat, ostatnio zostawiłam chłopaka -bo zasłuzyl i dobrze wie czym(tak jak i jego nowa dziewczyna :evil: ) chce robic specjalizacje z herpetologii ale zanim do tego dojdzie pewnie jeszcze mi sie odwidzi :mrgreen: mam młodszą siostrzyczke i jak skonczy 18-czyli niedługo to tyz ja zwerbuje :-P kofam ja strasznie ale jako ze obie cwiczylysmy przez dluugi czas sztuki walki i mamy raczej dosyc...ekhem ...ogniste temperamenty to czesto sie bijemy demolujac przy tym cala okolice(bedziecie mialy tu sajgon jak diabli) to tyle o mnie, jakby byly pytania to walcie na priv albo tutaj a ja sie chetnie powywnetrzam :mrgreen: POZDRAWIAM

#32 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 06:37

Madae z jakiego miasta jesteś :?:

#33 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 10:25

:mrgreen: wiedziałam ze o czyms zapomne :-P z Płońska :lol: to taka mała mejscowosc pod)a wlasciwie nad)Warszawą

#34 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 11:33

jak miło, że dziewczyny odświeżyły ten dział :)

No cóż, mam nadzieję, że jak się obronię to zrobię sobie ścieżkę pedagogiczną i pouczę w szkole ale wiem, że to ciężki orzech do zgryznienia :-P

oj cięzki ciężki :) wiem coś o tym, już 4 rok jestem w szkole pdstawowej ;-) ale mimo wszystko nie zamieniłabym pracy na żadną inną :)

Chcemy się na dniach zaręczyć.

czyli o ślubie już się mówi?? zdradzisz coś więcej? ;-)

pracuje w lecznicy dla zwierzat,

fajnie :) a co tam robisz? tzn. czy już możesz opiekować się zwierzakami? czy pomagasz lekarzowi narazie??

chce robic specjalizacje z herpetologii

a troszkę jaśniej? ;-) co to jest herpetologia??

mam młodszą siostrzyczke i jak skonczy 18-czyli niedługo to tyz ja zwerbuje :-P

werbuj werbuj :) już jeden duet siostrzany na forum jest, miło będzie jak dołączy kolejny :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#35 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 11:45

w lecznicy wlasciwie robie wszystko...od zastrzykow przez zmiane opatrunkow po sprzatanie:P herpetologia to dzial zajmujacy sie hodowla i rozmnazaniem gadow i plazow :P a siostre zwerbuje na pewno teraz zaganiam znajome:D

#36 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 12:28

Madae odnośnie studiuw,specjalizacji którą chcesz robic i pracy w lecznicy to nawet nie wiesz jak bardzo ci zazdroszczę :)
Dołączona grafika

#37 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 12:47

to nie zazdrosc tylko tez laduj sie na wydzial:D jas bede powtarzac 2 przedmioty z 2 sem 1 roku wiec moze sie nawet spotkamy w tej samej gr

#38 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 13:58

Jak sobie załatwię papiery na dysortografie a następnie zdam mature to pogadamy :P
Na Polskim poleglam totalnie ...przez błędy :-( a na biologii tez mialam porazke wszyscy mówili ucz sie glownie anatomii,genetyki i troche zoologii bo to ma być ....i co jak na zlośc mialam tylko rośliny i genetykę roslin grrrrr :-x
Dołączona grafika

#39 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 14:08

niecierpie genetyki;( a ze jestem z humana to polak mam oblatany:D ale genetyka przesladuje mnie do tej pory noo i jeszcze totalna noga jestem z matmy i nie za dobra z chemii:P

#40 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 14:13

Genetyke poczytam jest ciekawa ale jak bym ją miała wykuć na blache to juz by był problem :P Anatomie czlowieka mam na anatomii i fizjologii .Mam ją raz na 2 tygodnie po 5 godzin i juz nia doslownie żygam :-?

noo i jeszcze totalna noga jestem z matmy i nie za dobra z chemii:P

Witamy w klubie :mrgreen: Kurcze ja od października mam nowy przedmiot "chemie kosmetyczną" czy jakoś tak ....zaczynam sie pomału bać.
Dołączona grafika