Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#701 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 10:18

Jogobella fajnie, że troszkę napisała o sobie :-) Udzielaj się, bo chętnie poznamy Cię bardziej :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#702 Icannotfly.

Icannotfly.
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 15:34

Czym obecnie się zajmujesz

Chodzę do liceum o profilu socjalnym, w przyszłości chciałabym jakoś powiązać swoją pracę z pracą z ludźmi, szczególnie dziećmi. :) Chodziłam nawet na wolontariat, ale niestety brak czasu zmusił mnie do rezygnacji, w przyszłym roku będę się starać, żeby jednak się udało.

co Cię interesuje

Hm, lubię słuchać muzyki, czytać książki i zagłębiać się w jakieś artykuły psychologiczne. Poza tym w wolnych chwilach jeżdżę na rowerze, spotykam się ze znajomymi, a zimą leniuchuję pod kocem z kubkiem ciepłej herbaty albo kakao, z laptopem na kolanach. :D A najbardziej lubię spać, o. Jestem w tym mistrzem. :)

o skłoniło Cię, żeby dołączyć do kobiet "i całej reszty"?

Sama nie wiem. Trochę ciekawość, trochę chęć poznania bardziej dorosłego życia, gdyż na forach gdzie większość to nastolatkowie jakoś nie potrafię na długo zagrzać miejsca. :)

Witam jeszcze raz.
Dołączona grafika

#703 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 15:50

witaj Icannotfly . Mnie tez interesuje psychologia jak rowniez szeroko rozumiane zjawiska paranormalne. jesli nie uwazasz ze jestem za stary to zapraszam na rozmowe , mozliwe ze znajdziemy wspolne tematy

#704 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 18:53

Poza tym w wolnych chwilach jeżdżę na rowerze, spotykam się ze znajomymi, a zimą leniuchuję pod kocem z kubkiem ciepłej herbaty albo kakao, z laptopem na kolanach. :D A najbardziej lubię spać, o. Jestem w tym mistrzem. :)

O! pokrewna dusza! :-> :mrgreen:

trochę chęć poznania bardziej dorosłego życia,

tutaj mamy niezły przekrój, bo i dorosłe, i studenckie, i licealne (chyba :-P) , więc można posmakować wszystkiego :-)

#705 Jolene

Jolene
  • Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 02 maja 2011 - 12:30

Ponownie się przywituję ;) Aśka jestem. Cóże by tu napisać...niedługo stuknie mi 20 lat. Co do zainteresowań-II wojna światowa,polityka,sport a najbardziej improwizacja (kabaretowa),którą staram się rozwijać na tyle,na ile mogę sobie pozwolić. Może nie jest to zbyt absorbujące,ale lubię oglądać tv-głównie tvn24,jakieś dokumenty,oczywiście filmy oraz kabarety. Raz na jakiś bliżej nieokreślony czas najdzie mnie ochota na przeczytanie książki,napisanie opowiadania. Z ogromną chęcią gram w pokera (najczęściej online,czasem również oko w oko-tak oczywiście miliard razy lepiej). Z "ciekawostek"... gdy znajdę ciekawy serial nie potrafię się od niego oderwać i oglądam ciągle-ostatnio 3 sezony Lie to me (48 odcinków) w tydzień.
"PRZYPŁYWY I ODPŁYWY ATLANTYKU,
RUCHY KONTYNENTÓW,
POŁOŻENIE SŁOŃCA I GWIAZD...
TO TYLKO CZĘŚĆ ŚWIATA NAD KTÓRYM PANUJĘ."

#706 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 02 maja 2011 - 12:45

Jolene, miło, ze napisałaś coś o sobie - mam nadzieję, ze zagościsz u nas na dłużej :mrgreen:

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#707 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 maja 2011 - 12:53

Co do zainteresowań-II wojna światowa,polityka,sport

Dosyć orginalnie jak na dziewczynę ;-)

Z "ciekawostek"... gdy znajdę ciekawy serial nie potrafię się od niego oderwać

To tak jak wiele z nas ;-)
Jak coś to tu mamy dział z tematami o serialach: filmy-seriale-i-programy-vf13.htm

Witaj :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#708 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 maja 2011 - 13:06

Jolene, miło, że napisałaś o sobie więcej ;-)

gdy znajdę ciekawy serial nie potrafię się od niego oderwać i oglądam ciągle-ostatnio 3 sezony Lie to me (48 odcinków) w tydzień.

też tak mam :oops: w wakacje, jak miałam masę czasu, potrafiłam sezon Housa w 2 dni pochłonąć :oops: więc miło słyszeć, że ktoś ma takie samo zboczenie jak ja <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#709 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 maja 2011 - 13:18

Jolene, witaj, ciekawe ziateresowania ;)

znajdę ciekawy serial nie potrafię się od niego oderwać i oglądam ciągle-ostatnio 3 sezony Lie to me (48 odcinków) w tydzień.

nie ty pierwsza nie ostatnia ;) ja jestem totalna fanka serialowa , np. Gotowe na wszystko podobnie jak nie(d)oceniona, dwa sezony w niecałe 2 dni :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#710 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 02 maja 2011 - 13:19

Jolene napisał/a:
gdy znajdę ciekawy serial nie potrafię się od niego oderwać i oglądam ciągle-ostatnio 3 sezony Lie to me (48 odcinków) w tydzień.
też tak mam :oops:

a ja nie :?: Desperatki obejrzalam wszystkie chyba w 2 tyg :lol:

Jolene, miło cię poznać ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#711 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 maja 2011 - 14:09

Jolene - bardzo miło Cię poznać <ookk></span> Szeroki wachlarz zainteresowań masz, szczególnie nietypowo II Wojna Światowa :) Zapraszamy do udzielania się w tematach, dasz się bardziej poznać :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#712 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 maja 2011 - 23:14

Jolene, miło Cię poznać :) Z tymi serialami nie jesteś jedyna jak widać :mrgreen: No i w końcu ktoś, kto ogląda Lie to me :mrgreen:

#713 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 03 maja 2011 - 08:18

Jolene ciekawe zainteresowania :) jaki dokladnie okres 2 wojny ?
Mnie szczegolnie interesuje wojna na pacyfiku

#714 Jolene

Jolene
  • Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 03 maja 2011 - 10:25

slavek44,napisałam ogólnie II wojna światowa ,gdyż interesuje się nią jako całokształtem tego wydarzenia (przyczyny,skutki,działania wojenne,bitwy,polityka,uzbrojenie),ale bardzo interesuje mnie kwestia żydowska oraz same obozy koncentracyjne-ich organizacja,doświadczenia tam prowadzone przez Niemców; sami zbrodniarze z terenów obozów,ich działania.
karatetyka uff,myślałam,że już coś ze mną nie tak,ale miło,że sama nie jestem :-) a Lie to me...jeden z niewielu moich ulubionych seriali.

#715 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 03 maja 2011 - 10:40

to powazne kwestie Cie interesuja . Jest to temat rzeka , mozna rozmawiac w nieskonczonosc . Zbrodniarze - czy masz na mysli ogolnie dzialalnosc czy konkretne osoby ?

#716 Jolene

Jolene
  • Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 03 maja 2011 - 10:44

Ogólnie-w jaki sposób ich przydzielano,ich działania w samych obozach. Same zachowania SS-manów na terenie obozów,jak wyglądał tam "zwykły" dzień z dwóch perspektyw.

#717 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 03 maja 2011 - 11:01

Witaj! Ja też interesuję się sytuacją Żydów w czasie II wojny światowej. :-) Czytałam dużo książek: wspomnień z obozów itp.

Mam nadzieję, że się polubimy :mrgreen:

#718 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 03 maja 2011 - 11:34

ja tez troche czytalem na ten temat . W szkole podstawowej bylismy w Majdanku , na mnie największe wrazenie zrobilo wnetrze barakow , ten widok pasiakow na lozkach

#719 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 maja 2011 - 11:39

Ale wróćmy tu do tematu przedstawiania się szerszemu gronu, natomiast co do II wojny światowej i innych zainteresowań, zapraszam do działu "hobby" hobby-vf10.htm Jeżeli nie znajdziecie podobnego tematu, zawsze można założyć nowy ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#720 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 03 maja 2011 - 19:37

O nowe osoby widzę :P Jolene, Icannotfly miło was poznać ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png