Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#681 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 08:57

89kasienka89, ano tigra wyrywa się z Wrocka, żeby raz w życiu pobyć w wielkim mieście :D

#682 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 13:55

żebym pół nocy przez Ciebie nie spał

Szkoda marnować czas na sen <jezorowaty></span> A żebyś Ty widział jaki mój P. był wściekły- zmęczony i głodny facet to coś strasznego. Wszystkie siedziałyśmy w tym aucie jak trusie :lol:

żeby raz w życiu pobyć w wielkim mieście

:mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#683 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 17:49

Zachcialo sie facetowi jechac na babskie spotkanie, to potem mial. Domyslam sie, ze ta dluzsza wycieczka byla jedyna atrakcja dla niego przez caly zjazd? :D

#684 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 17:53

jedyna atrakcja

Pfffffff <jezorek1></span> nasze towarzystwo było dla niego atrakcją :mrgreen: bo mój chłop to towarzyskie zwierzątko :-P

#685 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 21:23

no tak , i to by bylo tyle jesli chodzi o szczerosc :( . napisalem o sobie i cisza od tej pory . Napisalem kilka postow i nic . A przeciez wystarczyloby zwykle - witaj lub pozdrawiam - . Kolorowych snow i dobranoc

#686 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 23:41

tigraa84, nie twierdzę, że wasze towarzystwo było nudne - żebym tu nie został jakoś źle zrozumiany :D Chodzi mi tylko o to, że spotkanie forumek to spotkanie forumek, czyli typowo babski zjazd, gdzie prowadzone są rozmowy na tematy, które facetów raczej nie interesują :) Poza tym wydaje mi się, że dziewczyny wolą się spotkać we własnym gronie bez odmiennej płci, od której mogą się uwolnić na parę godzin chociaż :lol: ale to tylko moje zdanie :)

slavek44, pisz, pisz i jeszcze raz pisz w tematach, w których toczą się ciekawe dyskusje, to będziesz zauważony. Ja ze swojej strony nie napiszę Ci teraz "witaj, Sławku", bo jakby nie patrzeć masz już ponad 150 postów, więc można powiedzieć, że jesteś już tu zakorzeniony :D

#687 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 kwietnia 2011 - 14:54

witaj lub pozdrawiam

slavek44, przecież dziewczyny już Cię tu witały i pozdrawiały, gdy pierwszy raz w nim napisałeś, więc nie widzę potrzeby się powtarzać. Zresztą ten temat to nie miejsce na same pozdrowienia- od tego mamy np. shoutboxa, który właśnie służy m.in. do tego by sobie w nim "poużywać" nie zaśmiecając innych tematów ;-) A skoro nikt na Twojego ostatniego posta nie odpisał to najwyraźniej nikt nie miał nic do powiedzenia a odpisywanie "na siłę" by komuś sprawić przyjemność to wg mnie bzdura. Poza tym zauważyłam, że udało Ci się wciągnąć parę osób do dyskusji o swoich pasjach i zainteresowaniach, więc dlaczego wciąż czujesz się ignorowany? /w sumie to właśnie w ten sposób powinieneś pisac też w "jak nam mija dzień", po prostu "rozmawiać", bo na takie posty jak "pozdrawiam" czy "życzę zdrówka" albo "u mnie dziś słoneczko" niezbyt wiele osób zareaguje. Pisz więcej a dyskusja sama się potoczy ;-)

#688 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 20 kwietnia 2011 - 19:41

TIGRA i MOTOWN dzieki za posty . Tilia mi wszystko wyjasnila i teraz juz rozumiem na czym to wszystko polega, teraz juz jest ok i wiem jak odczytywac rozne sytuacje

#689 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 kwietnia 2011 - 22:40

motown25, zaraziłeś się?? :D Fajnie, że napisałeś coś o sobie, choć pewnie nawet nie wiesz ile my już wiemy :mrgreen:

Chodzi mi tylko o to, że spotkanie forumek to spotkanie forumek, czyli typowo babski zjazd, gdzie prowadzone są rozmowy na tematy, które facetów raczej nie interesują :)

Myślę, że tematy były takie różne, że P. się nie nudził :-P Wybierz się na kolejne to się dowiesz, jak cię eli puści oczywiście :-D

ps. A Brzeg to wina GPS-a a nie tigry

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#690 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 09:02

Wszystko jest winą tigry! :evil: :mrgreen:

#691 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 09:33

to Sobie grabisz MOTOWN hi hi

#692 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 20:10

A Brzeg to wina GPS-a a nie tigry

O to, to właśnie. To wszystko przez to ustrojstwo :-P

Wszystko jest winą tigry! :evil: :mrgreen:

<jezorek1></span> nieprawda, tylko część w tym mojej winy :P

#693 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 21:48

to Sobie grabisz MOTOWN hi hi

Wcale sobie nie grabię, bo tigra tak naprawdę jest bardzo fajna i miła. Prawda, tigruniu??:D

#694 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 23:48

Ale spam w temacie ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#695 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 07:44

Tilka ma rację ;-) zapędziliśmy się trochę, więc na dalsze pogaduchy zapraszam do... pogaduch ;-) bo inaczej to będę zmuszona każdemu warna za spam wlepić... ze mną samą na czele <wstydnis></span> :-P

#696 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 14:22

Za bardzo to nie lubię mowic o sobie. Jednak wypadałoby napisac pare slow na swoj temat. :)

Od prawie 3-ech jestem szczesliwa zona swojego meza. Mam 2,5 letniego synka, którym zajmuję się dzień i noc, gdyż nie pracuję zawodowo. Jednak gdy maluszek podrosnie i pojdzie do przedszkola, to planuję znalezc sobie prace.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#697 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 14:27

Jogobella, fajnie, że coś o sobie napisałaś ;-)

Jednak gdy maluszek podrosnie i pojdzie do przedszkola, to planuję znalezc sobie prace

A synka planujesz do przedszkola posłać już w tym roku czy jeszcze masz w planach posiedzieć z nim trochę w domu?

#698 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 14:42

Jogobella, fajnie, że coś o sobie napisałaś ;-)

Jednak gdy maluszek podrosnie i pojdzie do przedszkola, to planuję znalezc sobie prace

A synka planujesz do przedszkola posłać już w tym roku czy jeszcze masz w planach posiedzieć z nim trochę w domu?

p

W tym roku chcę jeszcze posiedziec z nim w domu. Planuje go zapisac w przyszlym roku, ale jak to bedzie to czas pokaze. W ostatecznosci pojdzie dopiero do zerowki, bo wtedy bedzie juz obowiazkowo. :)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#699 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 21:48

Hej! ;-)

Za bardzo to nie lubię mowic o sobie. Jednak wypadałoby napisac pare slow na swoj temat. :)

Chyba nikt nie lubi, ale dobrze jest coś napisać. Bo my lubimy czytać <lol></span>

Mam 2,5 letniego synka, którym zajmuję się dzień i noc,

to jest takie moje ciche marzenie, żeby móc zajmować się dzieckiem (jak już je będę miała :mrgreen: ), a nie wracać do pracy, także zazdroszczę. Mały w moim ulubionym wieku, pewnie Mały Mądraliński i wszystko musi wiedzieć? :-)

#700 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 05:18

Jogobella Witaj, fajnie coś o Tobie przeczytać ;-) Miłego korzystania z forum ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy