Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#641 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 21:19

tigraa84, musiałam przyjąć skoro chłopak aż na babskie forum się zarejestrował i jeszcze taką samokrytykę wobec tylu bab złożył :mrgreen:
Szkoda tylko, że nie zdążyłam wydrukować, zanim zostały skasowane, bo miałabym teraz podkładkę, że to on taki straszny, a nie ja :-P

#642 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 22:19

Aspirynkaaa, bardzo miło Cię poznać :)

Uwielbiam gotować

muzyce SDM

A teraz jeszcze milej :mrgreen:

#643 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 02:43

Uwielbiam gotować

muzyce SDM.

Już Cię lubię :mrgreen: Kolejna bratnia dusza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bardzo miło poznać :*

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#644 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 05:17

Aspirynkaaa, witaj :-D Fajne zainteresowania... szczególnie to gotowanie ;-)
Bydgoszcz... piękne okolice ;-) Mam nadzieję, że się szybko zadomowisz, bo jest świetnie, pozdrawiam :->
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#645 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 05:54

witaj Aspirynka w naszym gronie :) hi hi pisze jak bym dziewczyna byl :) bo to Wasze forum tak naprawde , tylko ze czuje sie tu jak u Siebie .czy mozesz mi wyjasnic co to za muzyka Sdm? Ja lubie bardzo rozna w kazdej znajde cos co podoba . Jak mialem kroliki to najlepsze byla wiara samic ze nic nie zrobie mlodym i moglem bez obaw patrzec w gniazdo . Bo nie powinno sie tego robic bo matka moze zabic mlode . Ale dobra koncze juz , jak wpadne w temat to moge pisac bez konca :)

#646 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 08:15

karatetyka, elizabeth, harry84, slavek44, to mnie jest miło :-)

Bydgoszcz... piękne okolice

Sama Bydgoszcz jako miasto mi się w ogóle nie podobała, kiedy tam zamieszkałam. Taka szara i smutna. Teraz jest już jednak lepiej, może dlatego, że mam takie swoje ukochane miejsca, z którymi coś mi sie kojarzy :-) Natomiast, że okolice śliczne-tutaj się absolutnie zgadzam :mrgreen:

czy mozesz mi wyjasnic co to za muzyka Sdm?

SDM-Stare Dobre Małżeństwo-to taki zespół, poezja śpiewana, ale nie taka mdła, nudna...Posłuchaj, sam ocenisz ;-) Jest taki kawałek "Nie rozdziobią nas kruki", każdy komu puszczam, chodzi potem cały dzień i nuci, więc może od tego zacznij. Ale najlepiej posłuchaj więcej! Ja jestem zauroczona klimatem, jaki tworzą na koncertach, kontaktem z publicznością. Wchodzisz zmęczony, a wychodzisz, jakby Ci 10 lat ubyło ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#647 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 08:22

SDM-Stare Dobre Małżeństwo

jeszcze chwilę i będzie miał u nas prawdziwy fanklub <lol></span>

i naszym Kropkiem

kto to "Kropek"?

Uwielbiam gotować,

mam nadzieję, że podzielisz sięjakimiś tajnymi przepisami <jezorek11></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#648 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 08:38

kto to "Kropek"?

Kropek to nasz chomiczek-agresor :-P Przygarnęliśmy go ze sklepu, gdzie pan sprzedawca zapytany, czy nie zauważył, że ten jakiś taki mały, nie rusza się za dużo i nie walczy o jedzenie, odpowiedział: "chory po prostu, takie idą do wyrzucenia" <bezradny></span> Więc zabraliśmy, utuczyliśmy i wychowaliśmy potworka- gryzie każdego kto tylko chce wziąć go na ręce :mrgreen:

mam nadzieję, że podzielisz sięjakimiś tajnymi przepisami

podzielę, podzielę :mrgreen: ale póki co, to tutaj gdzie studiuję, mam taką kuchnię prowizorkę, że ciężko rozwinąć skrzydła :-| więc na szaleństwa w kuchni zostają tylko weekendy u mamy.

#649 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 11:21

Slavek sporo masz tych zainteresowań, i to z róznych dziedzin :) Super :) Miło poznać :)

Aspirynka jakoś nie wydajesz mi się nieśmiała :mrgreen: A miejsca mamy dużo, także czuj się jak u Siebie :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#650 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 13:43

89Kasienka89 . Dzieki Ty tez jestes fajna:)

#651 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 13:50

Witaj Aspirynka fajne zaiteresowania szczegolnie to SDM :mrgreen: no i Kropek.
Rozumiem że wczesniej na forum chłopak pisał ??
witamy wiec :*

jakoś nie wydajesz mi się nieśmiała

niom, raczej oszołom. :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#652 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 15:27

Ekhem, ekhem :mrgreen: walczę z tą nieśmiałością, wiec jak najbardziej się cieszę, że mi się udaje :mrgreen:

A miejsca mamy dużo, także czuj się jak u Siebie

dziękuję, pomalutku już się tak czuję :-)

Rozumiem że wczesniej na forum chłopak pisał ??

Raczej ciężko powiedzieć, że pisał. Raz napisał. Taka to była głupia sytuacja. Pokłóciliśmy się, złapałam focha i wyłączyłam telefon. A ponieważ to był trochę trudny czas w moim życiu, a Paweł bał się o mnie i nie miał innej możliwości, żeby się ze mną skontaktować, to napisał tutaj długaśnego posta z przeprosinami. Bo wiedział, że lubię tu od czasu do czasu zajrzeć i poczytać ;-) Napisał, przeprosił i uciekł. Ot cała historia :-D

raczej oszołom

chyba będę musiała zmienić sobie podpis pod nickiem :lol:

#653 Tithiel

Tithiel
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 15:40

Oooo... jaki fajny temat :) Jako że młoda obudziła się z krzykiem, że jedziemy na basen kulek, to zedytuję wieczorem, z owego basenu wróciwszy.

#654 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 18:09

Aspirynkaaa miło Cię troszkę bliżej poznać :-)
Skoro jesteś z Bydgoszczy to nie mieszkamy od siebie aż tak daleko ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#655 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 19:19

Ja równiez witam cieplutko,a dlaczemu Aspirynka?Pewnie jestes lekiem na cale zlo,fajnie znac kogos takiego ;-)
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#656 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 20:23

Skoro jesteś z Bydgoszczy to nie mieszkamy od siebie aż tak daleko ;-)

super :-) a wydawało mi się, że raczej z moich okolic nie ma tutaj nikogo. Fajnie, że się pomyliłam ;-)

a dlaczemu Aspirynka?

Hej, ja też witam. Nie wiem tylko, czy mogę tutaj odpowiadać, czy powinnam udać się do odpowiedniego tematu (coś mi się kojarzy, że jest taki :-P ). Raczej lekiem na całe zło nie jestem, ale chciałabym ;-) To może napiszę tylko, że raczej nick związany jest z moimi studiami, a gdy znajdę tamten temat, to się rozwinę z odpowiedzią ;-)

#657 Tithiel

Tithiel
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 20:44

Hmm... od czego by tu zacząć :)
Mam na imię Paulina, mam 31 lat i mieszkam w Krakowie. Moje gospodarstwo domowe to mąż Krzyś i córka Tola. Tolka ma 3 lata i jest najcudowniejszym diablikiem na świecie :)

Krzyś, z wykształcenia krytyk filmowy, pracuje w agencji interaktywnej i PMuje grupie osób tworzących serwisy netowe.

Ja pracuje w banku, co może nie jest spełnieniem moich marzeń, ale daje jakieś poczucie stabilności.

Co kocham? Książki, dużo i wszelakiej maści, głównie fantastykę, ale wszystko co ciekawe i wpada mi w ręce jest naprędce połykane. Tolkien to mój motyw przewodni, z nim wiąże się wile ważnych wydarzeń z mojego życia, jak choćby poznanie mojego męża :)

Muzyka. Bez niej żyć się nie da. W naszym domu króluje MTV Rock i temu pokrewne tematy. Nasze dziecko rozpoznaje 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Kings of Leon i takie tam :) Kocham muzę rockową, ciężkie brzmienia gitarowe, to mi w duszy gra.

Filmy, z racji posiadania męża krytyka są wszechobecne. Generalnie wszystko, poza komedią ze wskazaniem na straszyciele :)

Jest jeszcze odrębna gałąź mojej miłości do mediów - seriale a dokładnie dwa - "Rzym" i "Sons of Anarchy". Ten ostatni zawładnął moim zyciem tak skuteznie, że czasem ciężko mi wrócić z Charming do Krakowa ;)

To tyle, w wielkim skrócie :) Ciesze się, że tu trafiłam, licze na to, że poznam wielu zajebistych ludzi :)

#658 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 23:19

Nasze dziecko rozpoznaje 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Kings of Leon i takie tam :) Kocham muzę rockową, ciężkie brzmienia gitarowe, to mi w duszy gra.

<zakochany></span>

witam was serdecznie dziewuszki, miło jest się czegoś dowiedzieć o naszych świeżynkach :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#659 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 07:47

Nasze dziecko rozpoznaje 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Kings of Leon i takie tam

Ekstra <ookk></span>

Krzyś, z wykształcenia krytyk filmowy

Da się z nim normalnie film obejrzeć, czy non stop komentuje? :lol:

Miło Cię poznać :) <flow1></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#660 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 07:48