Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Poznajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
907 odpowiedzi w tym temacie

#621 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 09:46

Bardzo fajne zdjęcia, fajny jesteś:)
Taki misiek :-> :-> .
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#622 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 11:52

slavek44, sympatyczna twarz :) Czy ty nie pisałes ż ejestes chudy ? bo ja tam nie widze abys chudzielcem był ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#623 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 11:58

dzieki ze tak piszecie . Sajuri a rece ?

#624 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 12:20

slavek44, według mnie wszystko jest ok. Jedyne co to wiecej wiary w siebie. :) fajny gość z Ciebie.

#625 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 12:31

sajuri mam pytanie co takiego napisal Harry ze Was podbil tak od razu? Pytam z ciekawości zeby sie uczyc i dzieki ze tak piszesz

#626 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 12:39

slavek44, kurcze chłopie uwierz w siebie ;-) Doczytałem się, że grasz w szachy a więc masz pasję i to najważniejsze, masz za sobą nieudany związek, ale trzeba iść do przodu i się nie poddawać. Korzystać z życia ile się da! Już gdzieś zostało napisane, że kobiety nie lubią, kiedy ktoś się użala nad sobą, a tak ogólnie to nikt tego nie lubi. Każdy ma jakieś problemy większe lub mniejsze i oczywiście gorsze dni, ale warto iść przez życie z uśmiechem i pokazywać, że jest się wartościowym człowiekiem.
Odniosłem wrażenie, że moja obecność tutaj Ci przeszkadza... Trochę nie rozumiem ale mam nadzieję, że to się zmieni ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#627 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:13

harry i tu sie mylisz:), czemu by miala przeszkadzac ? Nawet tak nie mysl a to ze pytam to po prostu szukam drogi jak dotrzec do kobiet a Ty to robisz doskonale i chce od najlepszych uczyc . Tak wiec sorry ze odniosles takie wraĹźenie a na przeprosiny choc na browara. Juz ok ?

#628 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:28

W porządku, fajnie, że się myliłem i już nie ma sprawy 8-)
Sławek nic na siłę, daj się im poznać, udzielaj się tutaj na forum a na pewno będzie dobrze. Jest nas dwóch więc wiesz zawsze raźniej na ten cały babiniec, jakże wspaniały oczywiście ;-) Szans tutaj nie mamy najmniejszych nie oszukujmy się, to ich świat (jak sama nazwa wskazuje), ale może być fajnie, zawsze można pogadać, pożartować ale i też zwierzyć się z problemów. Po prostu trochę zaangażowania :-D Dobrze mówię dziewczyny ?
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#629 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:38

Dobrze mówię dziewczyny ?

no baaaaaardzo :lol:
A co do ciebie slavek44, musisz byc bardziej otwarty i rozgadany ;-) Nie koncz twojej wypowiedz na jednym zdaniu.

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#630 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:41

ulzylo mi ze odpisales :) . tak tylko na przyszlosc dla Ciebie i dziewczyn , gdyby cos mi sie nie podobalo to napisze wprost bo nie lubie niedomowien wole konkretnie napisac . Co do szachow to od roku mamy klub i co jakis czas turnieje sa . Teraz byl duzy u nas a w week majowy szykują sie 2 wyjazdowe i juz mialem okazje poznac 6 krotna mistrzynie polski a ostatnio arcymistrza z ukrainy

#631 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:51

Szachy to nie moja działka ale podziwiam ;-) Kiedyś dziadek uczył mnie grać ale za mało spontaniczna gra jak dla mnie, aczkolwiek interesująca na swój sposób :-P Trzeba mieć "łeb na karku".

A poza szachami, jakiś sport Sławek?
Dołączona grafika

#632 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 13:56

HAry dobrze mówisz :)
Sławek - bywaj czesciej, właczaj sie do dyskusji, kometuj itd. Na wszystko trzeba czas. Jeden rozkreca sie szybko i nni powoli. Ja tez nie odrazu byłam zaangazowana w pogaduszki a teraz jak widac sie zmieniło :-P :lol:

Trzeba mieć "łeb na karku".

oj trzeba trzeba. Ja grałam ale szał mi przeszedł.;)

A poza szachami, jakiś sport

i inne zaintesowania ?

#633 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 14:29

sporadycznie tenis stolowy i dawno temu pilka nozna . Hmm zainteresowania ? Historia szczegolnie wojna na pacyfiku , zjawiska paranormalne , lubie filmy przyrodnicze i tzw dokumenty reality i dawno temu kroliki hodowalem

#634 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 14:38

slavek44, historia, SZACUN z mojej strony :mrgreen: Dla mnie to zawsze był przedmiot nie do ogarnięcia, mimo tego, że pamięć mam dobrą haha :mrgreen:

i dawno temu kroliki hodowalem

Z tym mnie rozbawiłeś, może dlatego, że tak dodałeś na końcu wypowiedzi ;-) Fajnie ja zwierzaka nie mam, bo by ze mną nie przetrwał :-P

sporadycznie tenis stolowy

Też lubię "pykać" czasem, ale preferuję jak już ziemny bo można się zmęczyć skutecznie :-P
Dołączona grafika

#635 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 14:50

wiesz Harry nie chwalac sie to byl moj ulubiony przedmiot i jedyny co ponizej 4 nie mialem ocen , tylko raz w podstawowce dostajem 2 z dynasti piastow bo uznalem ze jak umiem pol to wystarczy i wiecej nie spyta a tu niespodzianka ale jak pytal na poprawe za tydzien to jako jedyny 5 . Tylko nie to ze chwale tylko mowie jak bylo . Krolikow duzo mialem , na poczatek zwykle a potem rasowe- srebrniaki francuskiego i biale kalifornijskie

#636 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 15:43

Historia szczegolnie wojna na pacyfiku

to bys miał o czym gadac z moim meżem :lol: , bo to jego ( poza fotografia ) konik. No i szachy.
Fajne zaiterosowania.

#637 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 15:45

slavek44, Bardzo milo cie zobaczyc,fajny jestes i wcale nie misiu jak któras z dziewczyn wczesniej napisala...mnie sie podobasz.wiecie co chlopaki?Wyczówam tu malenka rywalizacje miedzy Wami,mam racje?Obaj jestescie wartosciowi i fajnie na babskim swiecie miec paru aktywnych facetów,zawsze to jakas odmiana :-D
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#638 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 17:12

dzieki Xara:). Czemu rywalizacja? To bez sensu bo pomijajac wszystko inne mieszkamy gdzie indziej i nie ma obawy o wchodzenie sobie w droge. A to ze ma takie powodzenie? To tylko jego szczescie i umiejetnosc i nie mam zamiast niczego zazdroscic . A mam taki poglad ze samo zycie jest wystarczajaco ciezko i nie ma powodu samemu utrudniac sobie zycia

#639 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 21:03

No to teraz moja kolej. Trochę się jeszcze krępuję i dziwnie tutaj czuję, bo z natury jestem dość nieśmiała, ale chciałabym się tutaj zadomowić. ;-)
Od dwóch lat moje życie kręci się wokół uczelni, od trzech wokół Pawła i chyba mogę stwierdzić, że jestem szczęśliwa :mrgreen:
Uwielbiam gotować, pisać opowiadania i różne takie podobne, a no i lubię leniuchować :->
Podobno czasami bywam też uparta, złośliwa i strzelam nieuzasadnione fochy <bezradny></span>
Ostatnio jestem zakochana w zielonej herbacie z goździkami i muzyce SDM.
Od jakiegoś czasu pomieszkuję z Pawłem i naszym Kropkiem i staram się być przykładną "panią domu". :-P Z efektem różnym, chociaż chyba coraz lepiej mi to wychodzi.
Znajdzie się tutaj trochę miejsca dla mnie?:)
slavek44, a ja miałam kiedyś króliczka miniaturkę, śliczny był:-) no ale niestety musiałam go oddać . Fajnie jest mieć zwierzaka.

#640 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 21:06

Znajdzie się tutaj trochę miejsca dla mnie?:)

Pewnie, że się znajdzie :mrgreen: Znaczy się te piękne przeprosiny zostały przyjęte ma się rozumieć? :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo