Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wypadanie włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
406 odpowiedzi w tym temacie

#161 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 21:38

Nie wiem czy pisałam, ale na wypadanie - przeciwko niemu i na wzmocnienie dobry jest lotion z czarnej rzepy Seboradin. Śmierdzi, jak nie wiem, ale pomaga. Ja mam bardzo gęste i grube włosy. Kiedyś po ciężkich przeżyciach wychodziły mi garściami i seboradin mi pomógł. Zaczęły odrastać i byly mocniejsze. Stosowałam regularnie, po każdym myciu i tylko wieczorem. Śmierdzi po nałożenieniu, ale szybko ten zapach wietrzeje i idzie sie przyzwyczaić. W każdym razie pomaga. Kupuje się ten lotion w aptekach nie jest drogi.
lilian

#162 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 22:00

le na razie spróbuje je ratować BELISSA.

jesli chodzi o wypadanie wlosow to mi belissa bardzo pomogla, ale rezultaty zaczniesz zauwazac tak po polowie opakowania jesli bierzes to pierwszy raz
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#163 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 22:01

dziś drugi dzień ale spoko czekam na efekty... oby tylko jakieś były :mrgreen:

[ Dodano: 2009-11-10, 13:53 ]
Chyba gdzieś tu już czytałam o tym specyfiku ;)
Zakupiłam sobie RADICAL odżywkę. Może szampon jutro dokupię ;-)
Może mi on pomoże na to wypadanie włosów...
Stosował ktoś?

[ Dodano: 2009-11-10, 13:56 ]
O właśnie tak wygląda

#164 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 18:01

RADICAL

ja kiedys stosowałam ale nie regularnie wiec efekty były słabe , ale były.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#165 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 17:55

WweronikaA, moja koleżanka używa mgiełki Radicala i powiedziała,że o wiele mniej włosów jej wypada. I wydaje jej się,że właśnie dzięki temu,bo szamponu używa cały czas elseve.

jesli chodzi o wypadanie wlosow to mi belissa bardzo pomogla, ale rezultaty zaczniesz zauwazac tak po polowie opakowania jesli bierzes to pierwszy raz

Efekty najlepiej oceniać po 2-3 miesiącach kuracji ;-) Ale belisse tez polecam :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#166 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 18:28

no ja jem belisse i daje tą odzywkę. jeszcze szamponik kupie i czekam na efekty :mrgreen:

#167 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 18:38

moje koleżanki brały kiedyś Revalid, takie zielone kapsułki :)
i ponoć to działa :) tylko, że są niestety dosyć drogie.
Ale mogę je polecić z racji tego, że bierze się je 3 razy dziennie po 1 tabletce i kuracja powinna trwać miesiąc i powinny być efekty - a moja szanowna przyjaciółka nie doczytawszy zaleceń stosowała 1 kapsułkę na dzień i po miesiącu już przestały jej włosy wychodzić garściami :) a pomyśleć jak ekstra by zadziałały gdyby brała 3 kapsułki dziennie :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#168 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 12:27

A moje koleżanki natomiast, zachwalają sobie szampon babuni , ktory kosztuje ok 6 zł
Mówily, ze im strasznie wypadaly, a po jakims czasie uzywania tego szamponu przestaly. Chyba sama musze to zakupic

iv09i09kftvt0mdm.png

#169 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 12:35

Kupilam tabletki ze skrzypu polnego,plus jedwab w plynie,moze mniej beda wypadac,bo tez mam z tym problem.Wszedzie pelno czarnych wlosow.Slyszalam,ze trzeba spozywac duzo produktow z witaminami z grupy B.Podobno korzystnie wplywa to na czupryne i skore.

#170 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 13:26

z witaminami z grupy B.

a dokładnie jakie witaminy? bo ja mam w domu wit. b i jakby działało to moglabym lykać tak zapobiegawczo :-)

#171 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 13:36

z witaminami z grupy B.

a dokładnie jakie witaminy? bo ja mam w domu wit. b i jakby działało to moglabym lykać tak zapobiegawczo :-)

witaminy b-compleks,ale to sie lyka przez jakis czas,nie mozna przedawkowac

[ Dodano: 2009-11-12, 13:38 ]
Jednak po co sie faszerowac tabletkami jak mozna spozywac naturalne produkty np banany,orzechy,nasiona dyni ,slonecznik,tam jest duzo wit b

#172 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 17:10

tableteczki polecamy w tym temacie:

suplementy-diety-vt4434.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#173 chemiczna

chemiczna
  • Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 19:18

Kupilam tabletki ze skrzypu polnego,plus jedwab w plynie,moze mniej beda wypadac,bo tez mam z tym problem.Wszedzie pelno czarnych wlosow.Slyszalam,ze trzeba spozywac duzo produktow z witaminami z grupy B.Podobno korzystnie wplywa to na czupryne i skore.

Ja całe opakowanie już połknęłam a poprawy jak nie było tak nie ma:(
Dołączona grafika

#174 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 14:50

Ja całe opakowanie już połknęłam a poprawy jak nie było tak nie ma:(

czasem trzeba z2-3 miesiące. u mnie po pierwszym u mnie efekty były pod koniec 2 opakowania (50 tabl. w opakowaniu)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#175 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 11:32

Niewiem,czy byl juz taki temat.Od pewnego czasu strasznie lamia mi sie wlosy.Wszedzie ich pelno.Na podlodze, w lazience.Poprostu ulamane i tyle.Co moze byc tego przyczyna i moze znacie jakies skuteczne produkty ,ktore moglyby mi pomoc. <bezradny></span>

[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2010-01-06, 21:42 ]
Temat scaliłam ;-)

#176 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 21:03

viola, to co opisujesz to wypadanie z powodu łamliwości. powinny temu zapobiec kosmetyki, dodatkowo jakieś skrzypowity czy inne specyfiki uzupełniające braki witamin, a nakierowane na wzmocnienie włosów - popytaj w aptece

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#177 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 21:47

viola, to co opisujesz to wypadanie z powodu łamliwości. powinny temu zapobiec kosmetyki, dodatkowo jakieś skrzypowity czy inne specyfiki uzupełniające braki witamin, a nakierowane na wzmocnienie włosów - popytaj w aptece

Dzieki za pomoc ,udam sie do apteki i byc moze jakis preparat wzmocni mi troszke moje piora ;-) Chociaz tabletki ze skrzypu juz lykalam.

#178 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 stycznia 2010 - 00:00

viola, mogę ci szczerze polecić REVALID jest dość drogi... ale efekty? bajka!! ja biorę już go dość długo ani jeden włos mi nie wypada przy codziennym myciu... kiedyś to była masakra... bo tyle włosów mi leciało ale odkąd biorę to jestem bardzo zadowolona :)

#179 Wróżka

Wróżka
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 28 stycznia 2010 - 13:02

Wypadanie wlosow to oznaka chyba niedostatecznej ilosci witamin dostraczanych do organizmu, moja mama zawsze mawiala, ze tran jest najlepszy na wlosy, paznokcie i skore, ona zazywa multitabs w kaspulkach, ja sie nie moge do tego przemoc, ale ja mam tylko problem z elektryzujacymi sie wlosami - juz mam dosc tej zimy i czapek!

#180 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 28 stycznia 2010 - 17:20

własnie ja tez mam problem odkad zaszłam w ciąże to masakra,ale jak tak czytam co piszecie to moze sama sie skusze na en preparat co pisze o nim krowka17,
Dołączona grafika

Dołączona grafika