Ta marka robi bardzo dobre produkty do układania włosów, widziałaś ich nową linię tych rzeczy z sensorem temperatury?
Akcesoria do włosów
Napisano 24 września 2018 - 13:04
Napisano 06 marca 2019 - 15:23
Na pewno każda z nas powinna się zastanowić, jakie wyposażenie do układania włosów kupować i nie mówię tutaj o utrwalających, prostujących czy "napuszających kosmetykach" . Mówię na przykład o lokówkach. Jeśli macie jakieś stary model w domu, "przedpotopowy" , to warto go na jeden z takich znawcaurody.pl/lokowki-wlosow-ranking-opinie/ wymienić. By włosy mniej cierpiały i naprawdę ładnie wyglądały.
Napisano 14 stycznia 2020 - 13:14
Powiem Wam, że dla kondycji włosów duże znaczenie ma wybór odpowiedniej szczotki. Kiedyś kupiłam sobie szczotkę z dzika, ponoć taka dobra ale mi osobisce nie przypadła do gustu Nie rozczesywała dobrze włosów, jak rownież miałam problemy z jej czyszczeniem. Leży sobie gdzieś tam, moze w przyszłości do niej wrócę.
Polecam ze swojej strony ten model Tangle teezer

Moim zdaniem model jest znacznie wygodniejszy od typowego tangle teezera. Mozecie kupic w hurtowniach fryzjerskich, jak tutaj: https://trena.pl/334...zotki-do-wlosow ( w sklepie mają wiele markowych szczotek do włosów).
Romantycznie
Napisano 20 marca 2020 - 18:21
dobra szczotka to podstawa to na pewno, ja też wolę te z ząbkami syntetycznymi, wydaje mi się, że lepeiej rozczesują włosy i tez ławiej umyć. Zgadzam się też co do lokówek, te nowsze na pewno dużo mniej są obciążające dla włosów, kupilam sobie niedawno nową od babyliss z linii bronze shimmer. Bardzo fajnie sę nią kręci włosy chociaż tu akurat to bardziej efekt fal niż loków. Płytki są zrobione z bardzo dobrej jakośści materiałów i równomiernie się nagrzwają
Napisano 11 lutego 2021 - 07:40
Napisano 28 kwietnia 2021 - 11:50
Kupujecie rzeczy do włosów na Ali? Jak z jakością?