Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Akcesoria do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#61 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 marca 2013 - 19:03

najgorzej że mam cienką kitkę

ja też :P niby długie włosy, ale cienkie strasznie, dlatego tapiruję i jakoś to wygląda ;-)

gumka mi się pierwsza podoba ;-)

Tilia, przecież rude ma, wcale nie takie jasne :P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#62 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 marca 2013 - 19:13

Tilia, przecież rude ma, wcale nie takie jasne :P

yyyy <co></span>
przecież jest blondynką zgodnie z tym co ostatnio słyszałam i czytałam :lol:

Ja wczoraj też zrobiłam zakupy na allegro dla siebie i dla Mamy. M.in donuty właśnie, spinki, spineczki, ozdóbki i pierdółki. Jak przyjdą i na żywo mi się spodobają to zaprezentuje :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#63 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 marca 2013 - 20:21

jestem blondynka ale tylko chwilowo ... teraz znowu sie na rudo robie bo juz nie wytrzymuje z tym blondem :) dlatego wzielam ciemna a szkoda ze nie ma rudej

#64 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 marca 2013 - 20:26

dlatego wzielam ciemna a szkoda ze nie ma rudej

to trzeba było wziąć jasną i przefarbować :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#65 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 marca 2013 - 20:53

ale nie zepsuje sie jak pofarbuje ? ja jeszcze nie napisalam jaki chce kolor..

#66 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 marca 2013 - 21:02

krowka17, szczerze to nie wiem ;-) nie widziałam tego na żywo więc nie wiem czy by się dało :-) taki pomysł mi po prostu przyszedł do głowy.

JkIEp1.png

#67 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 09:05

przyszedł donut i gumeczki . gumeczki są świetne ale niestety donut dla mnie za duży i nie starcza mi włosów z tej mojej cienkiej kiteczki :( przykro mi troche bo po założeniu go przyjrzałam się i nawet fajnie wyglądałam w takim koku ... ale niestety nie dla mnie takie coś

#68 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 13:07

krowka17, mniejszy wypełniacz możesz sobie zrobić sama ... ze skarpetki!
jak ostatnio koleżanka mi opowiedziała, to aż wierzyc mi sie nie chciało :lol: Ale proszę, jest nawet filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=FH0arc7tx_M
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#69 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 14:42

niestety donut dla mnie za duży i nie starcza mi włosów z tej mojej cienkiej kiteczki :(

O kurcze, to naprawdę musisz mieć cienkie włoski :shock: moja Mama też ma cieniutkie, ale 6cm donut jej wystarcza.

JkIEp1.png

#70 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 14:46

no mnie niestety kawałeczek zabrakło do zakrycia tego donuta... może dlatego że mam pocieniowane te włosy ;/ no coz... szkoda

#71 vanya

vanya
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 03 kwietnia 2013 - 05:18

Ja sobie robiłam coś podobnego tylko bez tego donuta. Związuje włoski gumką, tapiruję i układam wokół zawijając do środka i podpinając wsuwakami. Wygląda nieźle, tylko trzeba się namęczyć i krótko trzyma. Nie wiedziałam że istnieje taka fajna pianka- dzięki dziewczyny :)

#72 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 04 kwietnia 2013 - 11:23

Kupiłam tego donuta jakiś czas temu ale leży w szafce bo jestem leniuch i nie za bardzo umiem sobie sama zrobić ładnego koka :( Może macie jakieś łatwe sposoby na niego?

#73 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 07:49

Madalena, poogladaj ostatnie strony tego tematu, wrzucony jest tam film isntruktażowy, jak zrobić koka z donuta, bardzo łatwe :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#74 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 18:55

A ja się zaopatrzyłam w twister:

Dołączona grafika

miałam kupić donuta, bo mnie strasznie zachęciłyście, ale nie mogłam się zdecydować na grubość i tak wypadło na twister. Koczek wygląda bardzo fajnie i efekt jak z donutem, więc jest ok :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#75 Gorzka

Gorzka
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 19 kwietnia 2013 - 11:33

Kok najlepsza fryzura na swiecie! Ja robie takiego na szybko i wychodzi z fajnym efektem "potarganych" włosów :)

#76 Esterqa

Esterqa
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 29 czerwca 2015 - 16:26

Ja uwielbiam gumki /link/, można zrobić z nich każdego koka, kucyk a jak zdejmiesz gumkę nie ma załamań na włosach, są proste jak druty. Teraz akurat możesz ją dostać za darmo przy zamówieniu na /link/

Załączone miniatury

• papanga+1.jpg

Użytkownik Olenka edytował ten post 29 czerwca 2015 - 16:45

#77 Tamara_26

Tamara_26
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 27 lipca 2015 - 10:53

a widziałam ostatnio gumkę i z takim srebnym pierścieniem- nie wiem jak to nazwać, w rossmanie takie są- zastanawiałam się, czy sobie tego nie kupić jak myślicie nadaje się to np na koka?

#78 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05 lutego 2016 - 17:24

Uwielbia wypełniacze do koka :) Bardzo często używam. NIedawno zakochałam się wprost w gumkach-sprężynkach. W końcu garść moich włosów pozostaje na glowie a nie na gumce jak ją zdejmuje :) Używam też zwykłych opasek plastikowych, mam ich w kilkunastu kolorach- są świetne i pasują do wielu stylizacji :) Od czasu do czasu lubię też materiałową szeroką opaskę :)

#79 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 25 kwietnia 2016 - 13:46

Fajny kok można sobie upiąć z warkoczy zrobionych twist secretem. Dla mnie to super sprzęt do róznych splotów , warkoczy, warkoczyków. Jak ktoś lubi to warto mieć w domu taki z babylissa. W media expert  można dostać ten sprzęt.

#80 kingoscb

kingoscb
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 26 stycznia 2018 - 14:40

Ja od jakichś 5 lat używam do włosów akcesoriów babyliss. Jestem bardzo zadowolona. Na takie loki to chyba przyda Ci się to, co kupiłam ostatnio, czyli automatyczna lokówka. Sama pobiera kosmyk i robisz robie grubość loków jaką tylko chcesz.