Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Akcesoria do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#21 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 11:19

Fajnie takie koki wyglądają mnie się też podobają :) szkoda tylko że mam takie cienkie włoski :(

#22 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 17:54

szkoda tylko że mam takie cienkie włoski :(

ale te wypełniacze mają różne rozmiary i można dobrać sobie w zależności od ilości i grubości włosów :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 19:23

kasienka dzieki za filmik taka sama do konca nie bylam sobie w stanie wyobrazic jak tego uzywac ;-) faktycznie sprytne male cos i jakie przydatne.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 21:16

na allegro jest to za grosze ;)

#25 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 22:07

Jaka fajna sprawa, nie widziałam, że coś takiego można kupić. :) Ja mam gęste włosy, długie i dużo, dlatego są ciężkie (na ślubie miałam ponad 80 wsuwek na głowie) ale tym drugim sposobem z tego filmiku to może by mi się trzymały. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#26 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 11:11

tym drugim sposobem z tego filmiku to może by mi się trzymały

ja tylko tego drugiego używam, jest dobry, ale kurde :lol: dzisiaj mój kok nie przetrwał remanentu, a jedyne co robiłam to liczyłam towar (i to tylko 3 godziny ;P)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#27 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 12:46

Teraz to i tak nic nie zrobię z moich włosów bo są krótsze niż miałam :) także poczekam aż odrosną i wtedy pomyślę sobie nad tym bo to fajnie wygląda :)

#28 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 13:41

dzisiaj mój kok nie przetrwał remanentu, a jedyne co robiłam to liczyłam towar (i to tylko 3 godziny ;P)

To może jakiś lakier dla utrwalenia? <hmm></span>

Ja się zastanawiam jaki rozmiar kupić, bo włosy mam długie.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#29 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 14:06

To może jakiś lakier dla utrwalenia?

był, był. chyba jedna wsuwka była włożona za luźno i dlatego <bezradny></span> tak to jest jak się czesze rano na śpiocha jeszcze :lol:

Tilia, chyba najlepiej średniego albo dużego, żeby potem tych włosów oplatających nie było za dużo, bo już efekt będzie nie ten ;-) albo kup oba, jak któryś się nie sprawdzi to możesz komuś podarować ;-)
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#30 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 16:45

Janina, to widze ze mamy podobnie tez mam mase wlosow i dlugie co mnie wkurzac zaczyna. I moze gdybym wiedziala o takim cudzie to by sie wlosy trzymaly a tez mialam z tym problem i mam. Jakos te wsowki nie daja rade :roll:
Zastanawiam sie wogole nad cieniowaniem i zmiana koloru na rudosci do ktorych przymierzam sie od dawna. Tylko odwagi jakos brak. Gdzies czytałam ze do takiej oprawy oczow jak ja mam - rudosc nie pasuje
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#31 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 19:14

Madź, pytałaś o jeszcze inne akcesoria od włosów. Jest coś takiego fajnego, ale nie ma to chyba nazwy :lol: ja na to mówię rybka :P Rozkładasz to i łapiesz z tyłu głowy włosy przy głowie - coś jak kucyk, ale włosy są spięte od góry do dołu, a nie na jednej wysokości, przez to ładnie się układają. Kupię na dniach, to może wrzucę zdjęcie. Dostępne z tego co wiem w Bijou Brigitte i Gliter.

Dołączona grafika

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#32 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 20:13

elizabeth, takiego czegoś to nie widziałam. I czekam na zdjęcie, bo nie wiem czy dobrze sobie wyobrażam jak to się zakłada ;-)

JkIEp1.png

#33 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 20:21

Gliter

Glitter? Ten taki z portfelami, kolczykami i innymi takimi? Jest coś takiego u nas w CH, muszę w końcu zajrzeć i poszperać :mrgreen:
Fajne to to :->

#34 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 20:27

elizabeth ja kiedyś właśnie czegoś takiego szukałam. Dobrze wiedzieć, gdzie można to dostać :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#35 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 21:17

Glitter? Ten taki z portfelami, kolczykami i innymi takimi? Jest coś takiego u nas w CH, muszę w końcu zajrzeć i poszperać :mrgreen:

Tak ;) Jeśli chodzi o ozdoby do włosów to mają duży asortyment - wszystko praktycznie podobne do BB, tylko tańsze z reguły :)

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#36 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 06:25

Magda ja też wcześniej nie wiedziałam, jak to używać, ale patrzę na filmik i w sumie dziecinnie to proste :)

Eli pierwszy raz widzę na oczy takie cudeńko, i w sumie z Twego opisu dalej nie kumam, jak to się używa :lol: zrób instruktaż krok po kroku :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#37 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 08:45

Jak będę miała jak, to Wam zrobię zdjęcie ;-)
To teraz coś łatwiejszego. To jest do takiego szybkiego 'złapania' koka - zwija się koka i łapie się takim czymś - te ząbki trzymają fryzurę. Polecam jedynie do cienkich włosów, bo grubych nie utrzyma.
Dostępne w przeróżnych kolorach - u nas chyba jest ze 20 kolorów.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#38 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 12:48

Wypełniacz do koka jest super, kurcze taka prosta i niedroga sprawa, a jak fajnie fryzurka wygląda :-)

Spróbuję na wiosnę, no chyba, że skrócę kudły :-P

#39 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 14:00

Też czekam na zdjęcie, bo chyba wyobrażam sobie, jak powinno to wyglądać, ale chcę się upewnić i może sprawić sobie taką rybkę ;-)
To drugie coś do koka za to kompletnie mi się nie podoba. Jakoś dziwnie to wygląda.

#40 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 14:36

To drugie coś do koka za to kompletnie mi się nie podoba. Jakoś dziwnie to wygląda.

Zgadzam się. Troszeczkę jak z matriksa. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif