Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy Wasze córki pożyczają od Was ubrania?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 28 października 2022 - 10:21

Czy Wasze dziewczyny pozyczaja Wasze  ubrania? 
Jak się z tym czujecie?
U nas zaczęło się to jakiś czas temu i szczerze to bardzo miłe bo znaczy że nie ubieram się " obciachowo"  ale z drugiej strony zaczynam się zastanawiać czy nie za młodzieżowo 
Daleko mi do osoby która twierdzi że w pewnym wieku już nie wypada-o nie... ale z drugiej strony jednak trochę nie zręcznie wyjść na miasto np w koszuli  która wcześniej miała córka w szkole 
Co Wy o tym sądzicie?

#2 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 28 października 2022 - 11:21

Moja Mama zawsze sie smieje, ze jak miałam 10-12 lat to jej buty do szkoły wychodziły - miałam wtedy taki rozmiar jak Mama, były na chyba 2 czy 3 cm podniesieniu i skórzane, wiec czułam sie dorośle i było mi w nich bardzo wygodnie. Ale zupełnie do mojego wieku nie pasowaly, co mi wcale nie przeszkadzalo - nie ma co zmieniać garderoby czy analizować czemu, tylko cieszyć się ;) 

Swoją drogą jeśli chciałabyś nieco zmodernizować garderobę córki na jesień czy zimę polecam Mybasic: https://mybasic.pl/174-bluzy Mają sporo nowych kolekcji ubrań dla młodzieży.