Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Wymarzone podróże

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
247 odpowiedzi w tym temacie

#141 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 11:03

offtopic offtopic
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#142 sylwia30

sylwia30
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 11:13

Ja kiedyś miałam możliwość, żeby pojeździć po świecie i naprawdę to wykorzystałam. Teraz mam małe dziecko więc chwilowo zapomniałam o dalszych podróżach chociaż już jesienią przyszłego roku chyba polecimy na Kretę z maluszkiem bo tam jeszcze nie byliśmy. Właśnie szukam hoteli pod kątem rodzin z dzieci (wcześniej wręcz przeciwnie :mrgreen: ).
Z biurem nie mam dylematu bo 3 razy pod rząd byliśmy z Alfa Starem (Egipt, Tunezja, Turcja) i nie spotkaly nas jakieś przykre niespodzianki wiec mogę spokojnie polecić, szczególnie, że cenowo są konkurencyjni.

#143 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 11:22

Moim wymarzonym miejscem,ktore chcialabym zwiedzic to jest Australia.Piekne australijskie plaze i mnostwo przyrody.Ekscytuja mnie nie zamieszkale tereny pelne zwierzyny i roslinnosci.

#144 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 11:35

ja bym chciała pojechać kiedyś do Japonii :) zobaczyć te 'kwitnące wiśnie' :)
no i oczywiście w jakieś ciepełko typu Egipt :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#145 tull

tull
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 11:38

A dla mnie zawsze wymarzona podróż będzie po prostu do Grecji;) Byłem tam już z 5 razy i pokochałem ten kraj chyba bardziej niż swój;) Jak będę stary i bogaty, to chcę tam zamieszkać;)

#146 lala874

lala874
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 09:39

Mnie marzy się Maroko, Nowa Zelandia, RPA, Argentyna. A tak bliżej Portugalia. Zobaczymy, co uda się zrealizować :)

#147 tull

tull
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 10:07

A obecnie marzą mi się Alpy, w które jadę już niedługo... I im bliżej, tym trudniej się doczekać:)

#148 jagoa4

jagoa4
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 11:20

Ja bym chciała pojechać na wyspy polnezji francuzkiej,ponoć bosko ale taka długa podróż samolotem i takie pieniądze że marzenia muszą poczekać....;)

Załączone miniatury

• POM000047-0004.jpg

#149 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 11:49

a ja sobie ostatnio wymyśliłam wycieczkę do Los Angeles ;-) wypatrzyłam taką na 16 dni z tymże potrzebowałabym 10 tys :P minimum :P ale wymyśliłam pewien plan który jeżeli uda mi się zrealizować za rok pozwoli mi pojechać sobie w wymarzoną podróż :mrgreen:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#150 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 16:44

Marza mi sie Himalaje i Alaska 8-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#151 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 17:42

A moim marzeniem od jakiegoś już czasu są Peru i Meksyk, żeby podejrzeć trochę tamtejszej kultury, pozwiedzać zabytki :-)
A tak gdzieś bliżej (mam na myśli Europę :lol: to wybrałabym się chętnie do Grecji lub do sąsiednich Czech, by w szczególności zobaczyć Pragę, bo uważam, że to piękne miasto ;-)

Załączone miniatury

• peru.jpg
  • praga.jpg
  • meksyk1.jpg
  • meksyk piramida.jpg

You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#152 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 19:40

ja ostatnio nabrałam ochoty na peru , maroko i wenezuele :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#153 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 11:51

Ja ostatnio choruje na Grecję :-P A najgorsze jest to ze wszyscy znajomi ktorzy juz tam byli mowia ze warto i jak tam pieknie... Ale niestety kasy brak :-( Europa droga jest :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#154 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 19:49

Jordania - nadal tylko w marzeniach.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#155 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:17

Ja ostatnio choruje na Grecję

jedz tam jak bedziesz studentem , kolezanka była i móiwe ze w wileu mijescach studenci wchodza z darmo.
co do wymarzonych podrózy to chciłabym jescze raz pojechac na mazury ale tym razem zwiedzic wiecej muzeów.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#156 meren_re

meren_re
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 08:51

W tej chwili, to pojechałabym na narty w Alpy :)

#157 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 23:22

ja chcialabym pojechac do egiptu:)
W grecjii juz byłam ( mam tam babcie ), ale chciałabym popłynąc na rodos i na kretę:)

#158 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 13:52

Ja ostatnio choruje na Grecję

ja w Grecji byłam i tak na nią zachorowałam, że chcę tam pojechać jeszcze pzynajmniej kilka razy, a najchętniej tam pomieszkać przez dłuższy czas, bo zafascynowali mnie tamtejsi ludzie, i wogóle sposób życia.

A z innych podrózy, tak naprawdę mam mnóstwo wymarzonych miejsc, a każda podróż jest tak samo ekscytująca i poszerzająca horyzonty :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#159 marcia.w

marcia.w
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 17:47

Niestety moją wymarzoną Kenię i cudowną wycieczkę "Śniegi Kilimandżaro" muszą odłożyć na przyszły rok :( Już niedługo wybieram się na narty do Bansko w Bułgarii.

Jordania - nadal tylko w marzeniach.

Z tego co się orientuje wycieczkę objazdową po Jordanii można już rezerwować za około 2 - 2,5 tys. Oglądałam ostatnio zdjęcia Jordanii, jest tam niezwykle - pustynia, orient, Petra.

Załączone miniatury

• jordania-2.jpg
  • jordania-1.jpg

#160 Mya

Mya
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 20 grudnia 2009 - 17:09

Ja chorowałam długi czas na Bułgarię i co się okazało mój M. zorganizował nam wyjazd do Bułgarii i to za śmieszne pieniądze .Jestem szczęśliwa.