Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Wymarzone podróże

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
247 odpowiedzi w tym temacie

#101 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 marca 2009 - 14:23

ja jedną podróż właśnie realizuję <huraaaaa></span>

Nowej Zelandii

i australia ... <serduszka></span>

w ogóle mam tysiąc pomysłów na minutę odnośnie podróży ostatnio ...

a najchętniej teraz wybrałabym sie do jakiejś dziczy ... tak na pół roku, pomieszkać tam zobaczyć jak tam życie wygląda "od środka"

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#102 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 28 marca 2009 - 23:40

a bym chciała pojechać do Indii.

to rowniez moje marzenie ze wzgledu na kulture i buddyzm
:arrow: i PARYŻ romantyczny
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#103 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 29 marca 2009 - 09:35

Mi się marzy podróż do Hong Kongu <dreams></span> I Chiny ogólnie :-) Ale w HK chciałabym pomieszkać z miesiąc co najmniej żeby poczuć ten klimat...

#104 BliźniaczaMama

BliźniaczaMama
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 29 marca 2009 - 16:33

Ja chcę zobaczyć i zwiedzić Zamki nad Loarą, Ateny, Dolinę Królów w Egipcie....

#105 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 04 kwietnia 2009 - 21:21

a ja chętnie wybrała bym się do Norwegii,kocham się w histori tego kraju i w pięknych krajobrazach płaskowyżów... :-)
poprostu coś pięknego.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#106 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 06 kwietnia 2009 - 20:23

ostatnio jakaś zabita deskami wiocha bez dostępu do telefonu i internetu, ze zwierzątkami i zieloną łączką

#107 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 22:52

Marzy mi się Nowa Zelandia lub/i Australia 8-) Nie jest to po za zasięgiem...czasu brak :-(

Jak na razie zwiedzamy Szkocję i też jest całkiem ciekawie :-D

#108 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 22:56

mi się marzy Hiszpania :)

#109 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 22:59

Jak na razie zwiedzamy Szkocję i też jest całkiem ciekawie :-D

Całkiem ? Szkocja to bajka ! <dreams></span> Mi dalej marzy się Dubai, ale w 2020 roku i aktualnie Seszele albo Samoa lub Polska(ponownie).

#110 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 23:03

Czy ja wiem czy Szkocja bajka...4 lata mieszkam i jest miło fakt jest co zwiedzać ale jakoś do odległych lądów mnie ciągnie :-P

#111 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 23:07

Po 4 latach na pewno ;-) Ja bardzo chciałabym tam już mieszkać, wczoraj jak zobaczyłam, że mieszkasz w Szkocji to poczułam zazdrość okropną :evil: ;-) Też bardzo chciałabym się tam przeprowadzić, ale muszę chyba poczekać do studiów, kocham Edynburg i Oban, w każdym razie uważam że podróż po Szkocji należy do bardzo ciekawych i satysfakcjonujących. Bo tak właściwie teraz moje marzenia to tylko wygrzewanie się na plaży, jeśli chodzi o Samoa <bezradny></span> Tak mi się wydaje :P

#112 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 14:50

W Szkocji nawet pogoda dostarcza wrażeń ;-) O 9tej rano padał deszcz, wiał silny wiatr i ogólnie była jesień a obecnie wybieram się opalać, mam nie wiele czasu bo już chmury nad morzem widzę :evil:
Edynburg to ciekawe miasto, zamek też niczego sobie, chociaż tyle ich widziałam i tak największe wrażenie zostawił po sobie Zamek w Malborku :-D Przydało by się tam pojechać jeszcze chociaż raz :->

#113 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 18:02

O 9tej rano padał deszcz, wiał silny wiatr i ogólnie była jesień a obecnie wybieram się opalać, mam nie wiele czasu bo już chmury nad morzem widzę

A zeszłe 2 tygodnie jakie gorące były ? Ja teraz jestem złocista a nie biała. Więc leć szybciutko to zobaczysz jak Cię ładnie złapie. Poza tym nad morzem potrafi tak słońce dawać, a wiatr jest lodowaty <zimnoo></span> , więc warunki idealne dla kogoś, kto chce się naturalnie opalić a upałów nie lubi :-) Teraz np. pada deszcz.

Edynburg to ciekawe miasto, zamek też niczego sobie, chociaż tyle ich widziałam i tak największe wrażenie zostawił po sobie Zamek w Malborku :-D

Ja powiem, który zamek zrobił na mnie wrażenie jak dziewczyny odpowiedzą na zagadkę ;-) Bo zamek, który dałam w zagadce jest chyba nawet większy od tego w Malborku. :D Też robi wrażenie

Przydało by się tam pojechać jeszcze chociaż raz :->

Czyli teraz w planach wycieczkowych też będziesz miała Polskę ? :P

#114 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 23:20

Jacqueline, wychodzi na to, że tak. Teraz Polska to rarytas. 8-) Obecnie jeżdżę do polski na urlop :roll:

Zamek w Malborku jest największym zbiorem cegieł w Europie :-P

Kurde tęskno do swoich :-(

#115 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 23:54

Jacqueline, wychodzi na to, że tak. Teraz Polska to rarytas. 8-) Obecnie jeżdżę do polski na urlop :roll:

Kto by pomyślał, żeby to do Polski na urlop jeździć ;-) Ja tam nie byłam od roku i chciałabym już wpaść na chwilę.

Zamek w Malborku jest największym zbiorem cegieł w Europie :-P

O, jeśli tak to musi być imponujący. Ale może ten, który ja tak uwielbiam zrobił na mnie takie wrażenie bo widoki są naprawdę NIESAMOWITE, od razu kiedy tam jesteś masz uczucie wolności, bajki- ciężko to określić. Coś podobnego jak w porcie Holyhead.

Kurde tęskno do swoich :-(

Troszkę :)

#116 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 11:46

kocham Edynburg

Mi się bardzo podobał :-) chciałabym jeszcze móc tam wrócić :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#117 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 11:52

Jacqueline, kocham zamki i wszystko co stare...więc każdy zamek jest dla mnie jak Disney World :mrgreen:
Kurcze coś kojarzę ale nazwy za grosz nie pamiętam <bezradny></span>

#118 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 00:16

marzy mi się wyprawa do Ameryki Łacińskiej
Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach.

#119 krochmalinka

krochmalinka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 czerwca 2009 - 18:57

a mnie kręcą kraje skandynawskie... nie lubię upałów strasznie.

#120 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 18:31

mysle ze troche Azji bym chciała zwiedzic ( indie to podstawa ale o tym to juz pisałam ) ale moze Nepal, Pakistan, Bangladesz :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko