Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Wymarzone podróże

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
247 odpowiedzi w tym temacie

#181 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 12:25

Mnie sie marzy weekend w Paryzu <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span>
Oraz wycieczka na Lazurowe Wybrzeze <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span>

Chcialabym rowniez zobaczyc cala Finlandie ;-)
Kiedys bardzo interesowalam sie krajami skandynawskimi.
Mysle, ze napewno jest to bardzo interesujace miejsce ;-)

#182 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 21 czerwca 2010 - 18:21

A ja raz się wybrałam do Finlandii i to zachorowałam, a że nie miałam ubezpieczenia to musiałam wracać, oj ale się wtedy spłukałam.A w tym roku marzy mi się Hiszpania, zobaczymy może w sierpniu się uda.

#183 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 21 czerwca 2010 - 18:46

Ja bym chętnie skoczyła na Ibizę,lub gdzieś w romantyczne miejsce ;-) hmmm tak ,ale się zamarzyłam ;-) zeby porządnie odpocząć;-) ;-) ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#184 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 03 września 2010 - 06:53

Wiecie co,dziewczyny...Pamiętacie program Pieprz i wanilia-Tony Halik i Elżbieta Dzikowska...Uwielbiałam go,i zawsze chciałam tak jak oni podróżowac po świecie.Ale myśle ze raczej nie będzie to możliwe,chociazby ze względów finansowych...Ale z chęcia zbieram ich wszystkie fotki...dla mnie mieli piękne życie.

#185 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 września 2010 - 08:00

:arrow: Japonia
:arrow: Szwecja
:arrow: Islandia
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#186 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 08 września 2010 - 18:27

Uwielbiam podróżować, dlatego chciałabym zwiedzać najlepiej cały świat, lecz bałabym się jechać do tych krajów islamskich. Rodzice obwieźli mnie po trochę po Polsce (jest naprawdę piękna), więc teraz chciałabym zobaczyć coś za granicą.
Najlepiej zaczęłabym od Bułgarii, Włoch, Egiptu, czyli wszędzie gdzie ciepło jest :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#187 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 27 września 2010 - 11:01

Ja teraz tak marze o Dubaju.Naprawde -to moje wielkie marzenie.Chęc zobaczenia tego wszystkiego-może nawet tego bogactwa.Jak myślicie ile może kosztowac tygodniowy pobyt w Dubaju?

#188 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 września 2010 - 11:04

stokrotka, wszystko zależy od tego z jakim biurem, na jakich warunkach. Wujek google na pewno Ci pomoże w znalezieniu odpowiedniej oferty ;-)
A ceny jak dobrze poszukasz i nie będziesz chciała bóg wie czego już od 3 000 się zaczynają w last minute (ale tym prawdziwym - kupuję, za 3 godziny lecę ;-) )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#189 coffee

coffee
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 23 października 2010 - 21:36

ja jestem bardziej za spontanicznymi, przygodowymi wyjazdami. Samochodem zwiedziłam cały zachód Kanady (od Vancouver po krąg polarny), stopem do Włoch, do Rumunii 11 pociągami i autobusami... teraz chciałabym z Moim zwiedzić Gruzję i Armenię, z noclegami w hostelach lub w opcji couchsurfing (nocleg u "tambylców"). Już od dawna nas korciło w tamte rejony, a ostatnio LOT uruchomił bardzo połączenia w tamtym kierunku. Nam się udało złapać opcję za 528zł w dwie strony, chociaż nie wiem czy wciąż aż tak tanie opcje są aktualne. W każdym razie szykuje się podróż życia :)

#190 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 18:27

stokrotka, wszystko zależy od tego z jakim biurem, na jakich warunkach. Wujek google na pewno Ci pomoże w znalezieniu odpowiedniej oferty ;-)
A ceny jak dobrze poszukasz i nie będziesz chciała bóg wie czego już od 3 000 się zaczynają w last minute (ale tym prawdziwym - kupuję, za 3 godziny lecę ;-) )

No własnie,róznie to z tymi biurami teraz jest.A przeciez jest szereg takich serwisów na których mozna sobie rezerwowac wycieczki.Czy korzystacie z takiego sposobu ?

#191 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 20:03

stokrotka, 99% tych serwisów nie ma własnej oferty, tylko sprzedaje cudzą ;-) I pomimo tego, ze sprzedaż internetowa cały czas rośnie, zwłaszcza w turystyce, ja jakoś preferuję sprzedaż bezpośrednią, zwłaszcza, że osoba "zza lady" najczęściej jest w stanie powiedzieć więcej niż ekran komputera, choćby dlatego, że często ma kontakt z pilotami, którzy obsługują dane destynacje (a może to tylko ja zawsze trafiałam na odpowiednio wyedukowanych sprzedawców ;-) ). Dlatego ja preferuję porównanie kilku biur w internecie pod względem cenowym, a przy wyborze hotelu kierowałabym się rozmową bezpośrednią ze sprzedawcą ;-) Różnic w cenach wielkich tu być nie może ze względu na to, że i agenci stacjonarni i internetowi funkcjonują dzięki prowizjom ;-) poza tym sprzedając jednego operatora nie mogą narzucać własnych cen. Nawet nie jestem przekonana o możliwościach kombinowania w rabatach, chyba, że w grę wchodzi rezygnacja w własnej marży.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#192 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 01:31

A ja bym chciała na Dominikanę albo Wyspy Fidżi- biały piasek i palmy kokosowe, bajeczne dno morskie, może wybierzemy się tam w podróż poślubną :-)
Dołączona grafika

#193 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 10:37

może wybierzemy się tam w podróż poślubną :-)

pozazdrościć :-)
Ja także chciałabym ,,moją szanowną'' powygrzewać na jakimś złotym piaseczku i ponurkować w błękicie czyściutkiej wody. <umieraam></span>

#194 martie

martie
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 10:45

Z takich dalekich miejsc bardzo chciałabym zobaczyć Meksyk. Poznanie tamtejszej kultury, ludzi i terenów jest moim marzeniem już od dawna. Bardzo chciałabym pomieszkać tam nawet trochę, chociażby z miesiąc:).

#195 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 20:21

a ja ostatnio nabrałam ochoty na jakis francusko jezyczny kraj afrykanski :)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#196 dzidziek

dzidziek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 14:52

Jak jedzie się w dalszą podróż własnym samochodem to moim zdaniem 1 sprawą którą należy załatwić jest zorientowanie się jak taki samochód trzeba ubezpieczyć przed wyjazdem.

#197 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 15:03

w najbliższym czasie - Praga :) koniecznie.
Japonia... to marzenie i tylko marzenie. Nawet nie wiem ile kosztuje dokladnie lot ... w jedna strone chyba 3 tys. ? :roll:

#198 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 15:21

Bardzo chciałabym zobaczyć Australię.Brisbane,wiecznie zielone miasto.Podobno bardzo czyste.KILKA FOTEK ZNALEZIONYCH W NECIE.

#199 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 12:34

Pieknie tam Viola... aż sie chce lata

Moja ukochana Japonia oraz piekna Bawaria..

Załączone miniatury

• puzzle-zamek-bawaria-300_3013.jpg
  • japonia2.jpg

#200 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 12:57

Moja ukochana Japonia oraz piekna Bawaria..

Japonia jakoś nigdy mnie nie pociągała,ale rzeczywiście bardzo egzotyczny i piękny kraj. ;-)