Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

problemy z pęcherzem i nerkami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
305 odpowiedzi w tym temacie

#221 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 05:45

krowka17, a do jakiego lekarza Ty chodzisz? Ogólnego?
Radziłbym Ci wybrać się do urologa, bo tak tylko się męczysz i gdybasz co Ci jest. Ja Cię tu straszyć nie chcę przypuszczeniami, więc spinaj się i szoruj póki czas ;-) Z układem moczowym nie ma co żartować bo samo się nie wyleczy a może być tylko gorzej.
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#222 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 06:32

Dokładnie tak, samo nie przejdzie tym bardziej od zimnego, a może to zupełnie coś innego. ie lekceważ tego tylko do urologa szoruj.

#223 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 09:00

Ale ja nie rozumiem... przeciez jak pecherz, nerki czy jajniki to to ciepło pomaga tak ? a tu u Krowki jest gorzej . Idz do lekarza, i powiedz jak to wyglada .
A co do wyrostka - łatwo sprawdzic. Noge trzeba podciagnac do klatki piersiowej. Jak boli mozna podejrzewac wyrostek.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#224 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 19 czerwca 2011 - 16:30

Od zimnego to na bank nie przejdzie ,bo spowoduje ze jeszcze sie bardziej rozchorujemy i jakies mega ostre zapalenie złapiemy.

#225 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 20 czerwca 2011 - 07:44

Napisz koniecznie krówko jak to się skończyło i czym się leczyłaś i czy już nie boli.

#226 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 20 czerwca 2011 - 10:47

Cos mi sie wydaje ze teraz w sezonei letnim coraz czesciej bedzie nas łapała ta przykra dolegliwosc.Pływanie w basenach,jeziorach moze jeszcze bardziej wzmóc problemy z pecherzem.

#227 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 07:52

To właśnie, kto narażony jest na takie kłopoty i tendencje do częstych zakażeń powinien tym bardzie rozważyć szczepionkę.

#228 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 07:57

ja chorowałam tylko raz na zapalenie pęchęrza :-> nieciekawie to wyglądało.
Po zażyciu antybiotyku, który przepisała mi lekarka dolegliwości przeszły.

bardzie rozważyć szczepionkę.

nawet nie wiedziałam, że jest na to jakaś szczepionka

201407101662.png

#229 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 13:57

no ja tez nie bardzo wiedziałam o tej szczepionce,ale jak sie okazuje rzeczywiscie jest skuteczna,nawet lekarza o nia pytałam.

#230 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 20:06

szczepionkę.

a są jakieś ? kurcze.. może to było by jakieś fajne rozwiązanie...Bo jednak chciałabym pojechać nie raz nad jezioro... itp

#231 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 06:23

Za dużego wyboru szczepionek nie ma, ale z tego co wiem to ten uro-vaxom jest najlepszy i pomaga, ale zapytaj lekarza bo i tak sama go nie kupisz bo jest na receptę.

#232 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 11:45

krowka a Ty już tak na 100% jesteś pewna, że te Twoje dolegliwości związane są z pęcherzem ? ;>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#233 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 11:58

Olenka, nie jestem pewna bo nie robiłam żadnych badań póki co miałam robione usg nerek i nerki są ok jak było widać ale muszę zanieść mocz do badania jeszcze i zrobić dokładniejsze badania ale na to potrzebne pieniądze ;) a jest jeszcze aparat z zębów do zdjęcia ....

#234 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 12:19

krowka17, badania moczu nie kosztują bóg wie ile. A skoro się męczysz, to może zamiast kolejnej torebki czy innego ciuszka, zainwestować w sprawdzenie własnego zdrowia? :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#235 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 13:35

badania moczu nie kosztują bóg wie ile.

zwykle kilka zl z posiewem okolo 25-30.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#236 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 16:14

krowka17, badania moczu nie kosztują bóg wie ile. A skoro się męczysz, to może zamiast kolejnej torebki czy innego ciuszka, zainwestować w sprawdzenie własnego zdrowia? :roll:

a gdzie napisałam że ja musze za badanie moczu placic? mam skierowanie... inne badania sporo kosztują ;) a jak chceesz mi jakoś dopiec albo napisać coś zeby się inne smiały to lepiej sobie daruj i moją sprawą jest to na co wydaje a na co nie ;)

#237 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 17:21

mam skierowanie...

więc? w czym problem? zamiast narzekać i robić szum wokół tego, że się źle czujesz trzeba iść na badania. Każdy dorosły, myślacy człowiek dawno by to zrobił. Czego oczekiwałaś? że Ci wszyscy będą pisać jaka to biedna jesteś, bo boli? Jak boli a masz skierowanie czy choćby lekarz mówi o tym, że na badania iść trzeba, to zostawia się resztę i idzie się przebadać. Myślałam, że to oczywiste? A skoro narzekasz, że drogie, to czemu nie zaoszczędzisz na badania na czymś innym? Ale Ty się tylko bulwersować potrafisz, jak ktoś napisze coś nie po Twojej myśli. :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#238 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 17:29

nie(d)oceniona, a kiedy ja pisałam teraz że mnie boli ? jak będzie bolało o pójdę póki co nic się nie dzieje. Nic Ci poza tym do tego

Czego oczekiwałaś? że Ci wszyscy będą pisać jaka to biedna jesteś, bo boli?

Ty to napisałaś nie ja... nie oczekuję współczucia

I przestań wywoływać niepotrzebne zamieszanie bo nie mam na to ochoty.

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2011-06-26, 18:32 ]
Napisałaś co napisałaś, odpowiedziałam Ci, co o tym myślę. tyle ode mnie.

#239 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 07:46

Badania i wizyta u lekarza są konieczne, bo nie leczone zapalenia pęcherza mogą odbić się na nerkach niestety.

#240 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 11:23

Generalnie przeciez mowi sie tak,ze jesli sie nie leczy problemów i dolegliwości ze strony pecherza to jednak dolegliwosc wraca do nas z podwójna siła.