Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Moj mężczyzna ma problemy z potencją

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 399 postów

Napisano 17 listopada 2015 - 08:56

Cześć, Nie jest to takie częste ale tak raz na trzy stosunki on nie jest w stanie osiągnąć pełnej erekcji albo nie jest w stanie dokończyć stosunku. Przez to jeszcze bardziej się stresuje. Błędne kolo się zamyka. Czy może zwiastować to już pewne problemy z potencją? Facet ma 32 lata tak więc jest jeszcze młody. W tym wieku raczej nie powinno byc takich właśnie problemów prawda? 

#2 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 20 listopada 2015 - 07:50

Niech zrobi sobie podstawowe badania. To pokaże mu czy jest to problem jedynie psychiczny czy może jest coś nie tak w organizmie. Poza tym powinien się trochę wyluzowac. Jak sama piszesz im bardziej się denerwuje tym problem z erekcją jest jeszcze wiekszy... Czyli błędne koło się zamyka. Nie jest to jeszce na pewno impotencja bo wielu mężczyzn w pewnym okresie życia ma takie problemy, spadki formy. Mój równiez tak miał jakiś czas temu. Przyjmował środek Potency Therapy .Czy słyszałaś o nim  ? Bardzo skuteczne tabletki. Pomogły mu. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#3 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 399 postów

Napisano 20 listopada 2015 - 10:29

Nie. Jeszcze nie słyszałam. Widziałam,ze obecnie sporo takich produktów reklamuje się w sieci ale skąd mam wiedzieć co jest skuteczne a co nie? ;/ Ciężko jest w sumie coś konretnego wybrać. Czy ten środek jest na receptę czy nie? 

#4 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 23 listopada 2015 - 07:17

Nie jest na receptę. Mój również nie chciał iśc do lekarza Środek poleciła mi znajoma farmaceutka . Poczytaj sobie o nim:..... - z tego co wiem to można zamówić jedynie przez internet. Jest skuteczny oraz daje dobre efekty. Jest dopuszczony przez krajowy nadzór farmaceutyczny tak więc nie musicie się o nic praktycznie obawiać. Jest to bezpieczne ;)

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.