JEGO CHOLERNA PRACA
Napisano 26 października 2007 - 12:33
Co do zmiany Jego wyglądu to może tak jak pisały dziewczyny, on nie chce wyglądac gorzej od kumpli z pracy... jesli tobie się podoba to nie powinnaś o wygląd miec do niego pretensji.. ale na twoim miejscu o tych zwyczajach bym z nim pogadała!!
Napisano 26 października 2007 - 15:35
Napisano 26 października 2007 - 23:21
Właśnie położyłam go do łóżka - wrócił z siatkówki... a raczej taxi go przywiozło półprzytomnego- po meczu przecież trzeba się piwa napić
Jestem wściekła
Guest_Kociak_*
Napisano 27 października 2007 - 09:23
Napisano 27 października 2007 - 20:27
z jednej strony rozumiem faceta - chce się poczuć akceptowany w nowej firmie, chce dołączyć i zachowywać się tak jak jego współpracownicy. tylko, że
- po 1 - dziwne zwyczaje panują w firmie
- po 2 - czy fakt, że wydepiluje sobie intymne miejsca i będzie chodził opalony może mieć aż tak duże znaczenie??
- po3 - bardzo dziwnie traktuje Ciebie w tym wszystkim. wie, że nie podobają Ci się te jego zmiany, że nie godzisz się na przebywanie nago w saunie z innymi, a mimo to, nie ma najmniejszych skrupułów żeby tak robić
rozmowa, bardzo szczera rozmowa.
BTW ja bym nigdy w życiu się nie zgodziła, żeby Marcin nago paradował przy kobietach z pracy
Napisano 27 października 2007 - 21:04
I chyba trudno cokolwiek innego, prócz szczerej rozmowy, doradzić... pozdrawiam i również czekam na dalszy przebieg sprawy. :->
Napisano 28 października 2007 - 19:20
Jak zwykle zalecam rozmowę..
szczerą, bez ugryzień w język...
Napisano 31 października 2007 - 20:31
A może dla siebie?W domu zaczął robić pompki tylko czy dla mnie czy po to żeby podobać się innym?
agatka też idź na saune. sama albo z nim.
moze zazdrość. może się rozluźnił i się niepokoisz.
Napisano 01 listopada 2007 - 22:06
Napisano 02 listopada 2007 - 00:40
Czyli robi to dla siebie, żeby się sobie podobać, żeby czuć się męski. To ty dziewczyno na siłowni chyba nie byłaś.A co do reszty jego głupiego zachowanie to nie robi tego dla siebie, bo chodzi mu o jego wygląd - jestem pewna, że chce się podobać innym - po ćwiczeniach zaraz leci do lustra i patrzy czymu się "napompowały mięśnie"
Mieśnie są obiektem pożądnie same w sobie dla facetów, nie musza się podobać innym.
Trochę uproszczę: "Masz fajne mięśnie, jesteś najedzony -> czujesz się zadbany"
Oglądałaś "American Beauty"? Koleś się wyluzował zaczął palić trawkę, i robić sobie mięśnie, kupił sobie fajną fure. Tak po prostu dla siebie.
No to idźcie sami, albo sobie sama pójdź np. w piątek wieczorem.
Guest_Kociak_*
Napisano 02 listopada 2007 - 10:38
i że to niby ma być fajne??? i może jeszcze powiesz, że agatka, powinna się z tego cieszyć tak? jak dla mnie to jakieś głupotyKoleś się wyluzował zaczął palić trawkę, i robić sobie mięśnie, kupił sobie fajną fure. Tak po prostu dla siebie.
agatko, spytaj się go, co się stało, że nagle chce zostać facetem metroseksualnym. z jednej strony nie możesz mu tego zabronić... w końcu jakbyś ty nagle zaczęła lubić inny styl czy inna fryzurę - on też nie mógłby Ci tego zabronić. Oczywiście, możesz mu powiedzieć, że tamten "stary" Damian bardziej Ci się podobał i pociągał... a jak z jego stosunkiem do Ciebie? zmieniło się coś?
Bo z tą sauną - powiedziałabym jasno, że nie życzę sobie, żeby chodził nago na spotkania w saunie ze współpracownikami.
Napisano 02 listopada 2007 - 18:39
o co mu chodzi..
dlaczego nie możesz iść z nimi razem do tej sauny czy gdzieś, dlaczego nei 'dopuszcza' cię do swoich nowych super przyjaciół z pracy... ?
dziiiiwneeeee!
Napisano 03 listopada 2007 - 14:15
Tak jak dziewczyny wczesniej wspomnialy patrz uwaznie co On robi. Podejrzewam ze jakby moj Maz zaczal tak o siebie dbac i chodzic do sauny nago z innymi kobietami to bym byla mocno przestraszona....
Napisano 03 listopada 2007 - 20:44
ja bym wolała oczy zamknąć...
Napisano 04 listopada 2007 - 10:16
Przepraszam, za szczerość ale wg mnie on kogoś tam albo ma albo ktoś mu się podoba i chce zwrócić tej osoby uwagę. Sory dziewczyny, ale taka nagła zmiana to coś dla mnie bardzo dziwnego i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Nie wierze, że nagle dla kumpli zaczął golić intymne miejsca i stroić by się podobać facetom. Agatka chyba to jest poważniejszy problem niż tylko jego cholerna praca!!!! Ja bym się zastanowila czy nadal mogę być z takim facetem, który jawnie coś przedemną ukrywa
Napisano 04 listopada 2007 - 18:50
i że to niby ma być fajne??? i może jeszcze powiesz, że agatka, powinna się z tego cieszyć tak? jak dla mnie to jakieś głupotyKoleś się wyluzował zaczął palić trawkę, i robić sobie mięśnie, kupił sobie fajną fure. Tak po prostu dla siebie.
![]()
Właśnie w filmie to było pokazane że efekty były pozytywne. Facet zaczął dostrzegać co w jego życiu jest ważne - córka, żona, wspomnienia z dzieciństwa. Odnalazł przez swoje dziwności otworzył się, uzewnętrznił, zaczął siebie szukać i odnalazł swoje prawdziwe szczęście i piękno.
I mimo wszystko, to nie on zdradził tylko jego żona! Która nie potrafiła się "wyluzować" i odnaleźć się.
Strasznie podejrzliwe jesteście.
Oprócz podobanie się komuś jest jeszcze podobanie się sobie. A nawet coś bardziej prozaicznego chęć bycia zaakceptowanym (dobrze przyjętym) w pewnym środowisku.
Napisano 04 listopada 2007 - 19:09
Zgodzę się, że jej ukochanemu może zależeć na tym by nowe otoczenie go zaakceptowało, ale to nie tłumaczy faktu, że odbija się to na ich związku. Dziewczyna jest zdezorientowana, nie zna osób z którymi on imprezuje, ma prawo czuć się tak jakby on ja oszukiwał. Ja bym się tak czuła, napewno miałabym duże wątpliwości co do jego uczciwości wobec mnie.