Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

JEGO CHOLERNA PRACA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
284 odpowiedzi w tym temacie

#21 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 26 października 2007 - 12:33

dziwne zwyczaje naprawde.,,, heh sama nie wiem czy bym obojetnie do tego podeszła gdyby mój facet chodził do sauny nago , gdzie są kobiety... chyba NIE... co ja pisze... chyba?? NAPEWNO NIE.. sama też bym nie chodziła... co to znaczy żeby inni patrzyli na mnie gdy jestem nago.. tylko mój facet może!! jemu też by się napewno to nie podobało..
Co do zmiany Jego wyglądu to może tak jak pisały dziewczyny, on nie chce wyglądac gorzej od kumpli z pracy... jesli tobie się podoba to nie powinnaś o wygląd miec do niego pretensji.. ale na twoim miejscu o tych zwyczajach bym z nim pogadała!!
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#22 agatka

agatka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 26 października 2007 - 15:35

Dzięki za rady wezmę je pod uwagę. Dziś przychodzi moja przyjaciółka pogadamy może ona też coś wymyśli. A co do jego wyglądu Darek wie, że nie jestem zwolenniczką jego zmian, jego wydepilowane łono wcale na mnie nie działa, dziwnie wygląda taki opalony, jak rezerwowy cheapenddalesów. Jego zmiany w wyglądzie bardziej podobają się moim kumpelom niż mnie. Wiązałam się z facetem a nie z laleczką. Już nie chc żebym go strzygła -kupiliśmy maszynkę, której teraz w ogóle nie używa - woli chodzić do fryzjera. Tylko czekam jak pódzie do kosmetyczki zrobić sobie paznokcie! No paranoja.

#23 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 26 października 2007 - 16:28

agatka,
no dziwny ten twój facet.. ciekawe co to za zmiana ;)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#24 agatka

agatka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 26 października 2007 - 23:21

No przecież pisałam o tych zmianach w wyglądzie.
Właśnie położyłam go do łóżka - wrócił z siatkówki... a raczej taxi go przywiozło półprzytomnego- po meczu przecież trzeba się piwa napić :evil: :evil: :evil:
Jestem wściekła :!:

#25 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 października 2007 - 09:23

agatka, no ale w końcu rozmawiałaś z nim o tych zmianach, pracy, o tym, że Cię to martwi i nie wiesz co się dzieje? bo jak na razie piszesz tylko, że się wkurzasz, a o rozmowie nic nie wspominasz. Jak nie będziesz z nim rozmawiać, to nic sie nie zmieni :roll:

#26 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 października 2007 - 20:27

dziwna sytuacja....

z jednej strony rozumiem faceta - chce się poczuć akceptowany w nowej firmie, chce dołączyć i zachowywać się tak jak jego współpracownicy. tylko, że
- po 1 - dziwne zwyczaje panują w firmie :roll:
- po 2 - czy fakt, że wydepiluje sobie intymne miejsca i będzie chodził opalony może mieć aż tak duże znaczenie??
- po3 - bardzo dziwnie traktuje Ciebie w tym wszystkim. wie, że nie podobają Ci się te jego zmiany, że nie godzisz się na przebywanie nago w saunie z innymi, a mimo to, nie ma najmniejszych skrupułów żeby tak robić :roll:

rozmowa, bardzo szczera rozmowa.

BTW ja bym nigdy w życiu się nie zgodziła, żeby Marcin nago paradował przy kobietach z pracy :!: nigdy :!:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#27 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 27 października 2007 - 21:04

Oj, coś mi się nie podoba ta praca. Rozumiem, raz na jakiś czas można ze znajomymi z pracy wyskoczyć do klubu albo z babeczkami na ploty ale nie do przesady. Przecież to jest tylko praca, każdy po godzinach pracy normalnie ma swoje życie, swoje sprawy. Nie rozumiem tego i radzę, byś poważnie porozmawiała ze swoim chłopakiem, bo póki co ty na tym wychodzisz najgorzej. Żyjesz w nieświadomości co tak naprawdę jest grane, o co chodzi. Jak tego sobie nie wyjaśniecie to zaczniecie się kłócić.
I chyba trudno cokolwiek innego, prócz szczerej rozmowy, doradzić... pozdrawiam i również czekam na dalszy przebieg sprawy. :->
Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!

#28 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 października 2007 - 11:49

Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa :!:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#29 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 października 2007 - 19:20

dziwna sytuacja, dziwne zmiany, dziwne zwyczaje w pracy...
Jak zwykle zalecam rozmowę..
szczerą, bez ugryzień w język...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#30 Wojtek

Wojtek
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 31 października 2007 - 20:31

W domu zaczął robić pompki tylko czy dla mnie czy po to żeby podobać się innym?

A może dla siebie?

agatka też idź na saune. sama albo z nim.

moze zazdrość. może się rozluźnił i się niepokoisz.

#31 agatka

agatka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 01 listopada 2007 - 22:06

Rozmawiałam z nim i oczywiście, żeby iść razem z nim i resztą pracowników nie ma mowy - powiedział, że jak chce to możemy iść sami. A co do reszty jego głupiego zachowanie to nie robi tego dla siebie, bo chodzi mu o jego wygląd - jestem pewna, że chce się podobać innym - po ćwiczeniach zaraz leci do lustra i patrzy czymu się "napompowały mięśnie", wieczorem ogląda się czy jest równo opalony i szuka w moich kosmetykach płynów łagodzących podrażnienia skóry po goleniu. Ostatnio wziął mój krem do depilacji bo stwierdził, że goląc swoje j...a zawsze się rani. Nie wiem co się dzieje z moim dawnym Darkiem, czasami chce, żeby go wywalili z tej pracy!

#32 Wojtek

Wojtek
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 00:40

A co do reszty jego głupiego zachowanie to nie robi tego dla siebie, bo chodzi mu o jego wygląd - jestem pewna, że chce się podobać innym - po ćwiczeniach zaraz leci do lustra i patrzy czymu się "napompowały mięśnie"

Czyli robi to dla siebie, żeby się sobie podobać, żeby czuć się męski. To ty dziewczyno na siłowni chyba nie byłaś.
Mieśnie są obiektem pożądnie same w sobie dla facetów, nie musza się podobać innym.
Trochę uproszczę: "Masz fajne mięśnie, jesteś najedzony -> czujesz się zadbany"
Oglądałaś "American Beauty"? Koleś się wyluzował zaczął palić trawkę, i robić sobie mięśnie, kupił sobie fajną fure. Tak po prostu dla siebie.

No to idźcie sami, albo sobie sama pójdź np. w piątek wieczorem. ;)

#33 Kasiula

Kasiula
  • Użytkownik
  • 538 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 10:25

agatka, sama już nie wiem, co o tym myśleć :-/ Dziwne to :-? I wiesz co, ja miałabym oczy i uszy szeroko otwarte ;-) A nie da się z nim jakoś porozmawiać? Zapytać, po co to robi? Wiem, że rozmawiałaś juz, ale spróbuj jakoś inaczej ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#34 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 listopada 2007 - 10:38

Koleś się wyluzował zaczął palić trawkę, i robić sobie mięśnie, kupił sobie fajną fure. Tak po prostu dla siebie.

i że to niby ma być fajne??? i może jeszcze powiesz, że agatka, powinna się z tego cieszyć tak? jak dla mnie to jakieś głupoty :roll:

agatko, spytaj się go, co się stało, że nagle chce zostać facetem metroseksualnym. z jednej strony nie możesz mu tego zabronić... w końcu jakbyś ty nagle zaczęła lubić inny styl czy inna fryzurę - on też nie mógłby Ci tego zabronić. Oczywiście, możesz mu powiedzieć, że tamten "stary" Damian bardziej Ci się podobał i pociągał... a jak z jego stosunkiem do Ciebie? zmieniło się coś?
Bo z tą sauną - powiedziałabym jasno, że nie życzę sobie, żeby chodził nago na spotkania w saunie ze współpracownikami.

#35 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 18:39

mnie to zastanawia, dziwi bardzo...
o co mu chodzi..
dlaczego nie możesz iść z nimi razem do tej sauny czy gdzieś, dlaczego nei 'dopuszcza' cię do swoich nowych super przyjaciół z pracy... ?
dziiiiwneeeee!

#36 Pasjonatka

Pasjonatka
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 03 listopada 2007 - 14:15

Mnie tez to zastanawia czemu Cie nie chce dopuscic do tych nowych zanjomych.
Tak jak dziewczyny wczesniej wspomnialy patrz uwaznie co On robi. Podejrzewam ze jakby moj Maz zaczal tak o siebie dbac i chodzic do sauny nago z innymi kobietami to bym byla mocno przestraszona....

#37 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 listopada 2007 - 20:44

ona właśnie patrzy co on robi... zmiany ciągłe, dziwne... itd
ja bym wolała oczy zamknąć...

:/

#38 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 04 listopada 2007 - 10:16

No ja chyba tez wolałabym na to nie patrzeć!

Przepraszam, za szczerość ale wg mnie on kogoś tam albo ma albo ktoś mu się podoba i chce zwrócić tej osoby uwagę. Sory dziewczyny, ale taka nagła zmiana to coś dla mnie bardzo dziwnego i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Nie wierze, że nagle dla kumpli zaczął golić intymne miejsca i stroić by się podobać facetom. Agatka chyba to jest poważniejszy problem niż tylko jego cholerna praca!!!! Ja bym się zastanowila czy nadal mogę być z takim facetem, który jawnie coś przedemną ukrywa :( Przepraszam was, ale takie jest moje zdanie.

#39 Wojtek

Wojtek
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 04 listopada 2007 - 18:50

Koleś się wyluzował zaczął palić trawkę, i robić sobie mięśnie, kupił sobie fajną fure. Tak po prostu dla siebie.

i że to niby ma być fajne??? i może jeszcze powiesz, że agatka, powinna się z tego cieszyć tak? jak dla mnie to jakieś głupoty :roll:

Właśnie w filmie to było pokazane że efekty były pozytywne. Facet zaczął dostrzegać co w jego życiu jest ważne - córka, żona, wspomnienia z dzieciństwa. Odnalazł przez swoje dziwności otworzył się, uzewnętrznił, zaczął siebie szukać i odnalazł swoje prawdziwe szczęście i piękno.

I mimo wszystko, to nie on zdradził tylko jego żona! Która nie potrafiła się "wyluzować" i odnaleźć się.

Strasznie podejrzliwe jesteście.

Oprócz podobanie się komuś jest jeszcze podobanie się sobie. A nawet coś bardziej prozaicznego chęć bycia zaakceptowanym (dobrze przyjętym) w pewnym środowisku.

#40 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 04 listopada 2007 - 19:09

Drogi Wojtku, my jestesmy poprostu realistakami. I wiemy z doswiadczenia jakie faceci potrafią numerki wywinąć. A jak wytłumaczysz fakt, że na spotkania ze znajomymi z pracy Agatka nie ma prawa wstępu? No przepraszam cie bardzo, ale skoro są razem, tworzą związek to chyba ma prawo wiedzieć dziewczyna co facet kombinuje, skąd nagle taka zmiana, gdzie i z kim przebywa.
Zgodzę się, że jej ukochanemu może zależeć na tym by nowe otoczenie go zaakceptowało, ale to nie tłumaczy faktu, że odbija się to na ich związku. Dziewczyna jest zdezorientowana, nie zna osób z którymi on imprezuje, ma prawo czuć się tak jakby on ja oszukiwał. Ja bym się tak czuła, napewno miałabym duże wątpliwości co do jego uczciwości wobec mnie.