JEGO CHOLERNA PRACA
Napisano 22 października 2007 - 23:42
Co mam zrobić - co radzicie?
Napisano 23 października 2007 - 08:39
a co robi jesli mozna wiedziec? sa tam sami mezczyzni?Poszedł do nowej pracy
ee no przeciez to normalny czas pracyma też sporo czasu dla mnie - kończy o 16 -tylko
a czy Ciebie nie informowal ze chodzi na basen i saune? zalezy tez z kimale kiedyś koleżanka powiedziała mi, że widziała go w większym gronie na basenie - potem poszli na saunę (a na tym basenie do sauny wchodzi się nago)
Napisano 23 października 2007 - 14:15
Moze wcale nie powinnas sie denerwowac. Po prostu zaczal dbac o siebie, moze podpatrzyl na tej saunie jak inni mezczyzni o siebie dbaja i nie chcial byc gorszy. Mysle ze w innych krajach europejskich, badz USA maja takie zwyczaje, a u nas to jest nowosc.
Narazie sie nie denerwuj tylko, powiedz mu ze ciekawi Cie jego zmiana, i zapytaj co go do niej skloniło.
Napisano 23 października 2007 - 18:49
Może po prostu szczerze z nim porozmawiaj, sam fakt, że zaczął o siebie dbać jeszcze o niczym nie świadczy - choć z drugiej strony rozumiem, że Cię niepokoi.
Napisano 24 października 2007 - 11:25
Napisano 24 października 2007 - 11:37
Napisano 24 października 2007 - 17:41
W firmie pracują i kobiety i mężczyźni, nie ma wyraźnej przewagi jednej płci.
Napisałam, że kończy o 16 i poświęca mi całkiem dużo czasu, bo w poprzedniej pracy siedział często do 19 a czasem i dłużej, w soboty rano też go nie było. Widziałam jak kiedyś się w to angażował -a widzę jak teraz "luźno" to traktuje. Nie odczułam jakiejś zmiany w stosunku do mnie, nadal mnie przytula, zaprasza do kina, czasem zrobi śniadanie do łóżka. Co do sauny to byłam wściekła - kiedyś dałam się mu namówić na plażę nudystów to teraz mi wypomina, że wtedy nie miałam nic przeciwko temu i że wtedy inne kobiety widziały go nago i nic się nie stało, a teraz się czepiam. Twierdzi, że taki jest zwyczaj w jego firmie, że po udanym kontrakcie pracownicy świętują na bankietach i innych tego typu imprezach. Ale mi nie bardzo się podoba, że jego koleżanki z pracy widziały go całkiem nago i że on patrzył też na nie. W ten piątek znowu idzie na salę grać w siatkówkę. Z jednej strony dobrze bo już zgubił brzuszek, ale ciągle się boję że to idzie za daleko. W domu zaczął robić pompki tylko czy dla mnie czy po to żeby podobać się innym?
Guest_Kociak_*
Napisano 24 października 2007 - 19:28
to powiedz mu, żeby wziął Cię do tej sauny następnym razem - ciekawe jak na to zareaguje...kiedyś dałam się mu namówić na plażę nudystów to teraz mi wypomina, że wtedy nie miałam nic przeciwko temu i że wtedy inne kobiety widziały go nago i nic się nie stało, a teraz się czepiam
Napisano 25 października 2007 - 08:16
Dla mnie to bardzo bardzo dziwne i podejrzane , czekam na dalszy rozój akcji
Napisano 25 października 2007 - 08:42
Napisano 25 października 2007 - 09:25
O ile się nie mylę, to w saunie w ręczniku się siedzi więc może wszystko jest ok?
Jeżeli w pracy są takie obyczaje, to może lepiej się nie wyłamywać?
Różnie potem na człowieka patrzą.
Ale mieć czujne oko nigdy nie zaszkodzi
Napisano 25 października 2007 - 09:40
Jeżeli w pracy są takie obyczaje, to może lepiej się nie wyłamywać?
Mało tego, że bym się wyłamała! Zrezygnowałabym z takiej pracy! A gdyby to mój facet miał taką pracę i takie "zwyczaje" by tam panowały, to życzyłabym sobie, żeby poszukał czegoś innego
Napisano 25 października 2007 - 12:45
Napisano 25 października 2007 - 22:53
Powiem Ci tak, myślę, że on po prostu chce się poprzez zmianę swojego wyglądu dostosować do znajomych z pracy. Jeśli jego stosunek do Ciebie nie uległ zmianie, to nie masz się co martwić-on tylko nie chce być gorszy od kumpli z pracy