Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#681 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 sierpnia 2011 - 19:16

Kobietki a miałyście kiedyś w swojej szamponowej karierze ( :mrgreen: ) taki specyfik, po którym włosy jeszcze długi czas pięknie pachniały? :D Jeśli tak to jakiej firmy był to szampon i jaki miał zapach ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#682 coffee

coffee
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 21 września 2011 - 20:06

ja jestem bardzo zadowolona z Pirolamu, bo w końcu pozbyłam się łupieżu. Teraz mogę się skupić na innych aspektach posiadania włosów :)

#683 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 października 2011 - 10:46

Czy miała ktoras z Was odzywke do włosow z Gliss Kura ( włosy suche ,czarne pudełko )
Fryzjerka koniecznie kazała mi kupic jakas maske do włosow nawilzajaca. I niby z Gliss kura sa dobre.
Mam taka z apteki, drogie toto było , ale nijaka jest. :-/ No i musze isc na saune do fryzjera
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#684 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 23 października 2011 - 12:22

Sajurka, ostatnio na dniach Rossmana hostessa strasznie polecała ten produkt. Ze niby 2 razy w miesiącu wystarczy, aby włosy były ładne. Do moich rozjaśnianych polecała maskę.
Ale jakoś nie jestem przekonana. Mam juz swoją sprawdzoną maseczkę i nie chcę jej zmieniać.
Ja od bardzo dawna używam maski z Joanny: Len i rumianek.
jest o wiele tańsza a bardzo dobra. Czasami dodaję do niej kilka kropel olejku rycynowego.

Co miesiąc mam u fryzjera rozjaśniane włosy i farbowane, a fryzjer zawsze chwiali, że moje włosy nie są w ogóle zniszczone. Tylko ociupinkę zawsze przycina końcówki.
Więc chyba skuteczna jest. Generalnie jestem bardzo zadowolona.

Dołączona grafika

#685 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 23 października 2011 - 12:27

Jasminka ta odżywka z Joanny naprawdę jest taka dobra?? Ja do Joanny jestem uprzedzona...
Ogólnie nie używam odżywek bo słyszałam, że w przypadku włosów przetłuszczających się - obciążają one włosy... czy to prawda to nie wiem.

#686 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 października 2011 - 14:05

odzywke do włosow z Gliss Kura ( włosy suche ,czarne pudełko )

Nie wiem jak odżywka, ale ostatnio kupiłam sobie z tej serii szampon i przestałam mieć problem z rozczesywaniem włosów po umyciu ;P Tylko wyjątkowo zapach jakiś taki nijaki ma :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#687 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 października 2011 - 14:27

używam maski z Joanny: Len i rumianek.

pierwszy raz widze. Jak sie skonczy ta moja to moze kupie. :) szczerze to ciezko trafic na dobra maske, odzywke.
Jak zawsze fryzjer chwali moje włosy tak wczoraj kobieta marudzila ze za geste, za za cienkie, ze sie plataja , nie miała cierpliwosci :roll:

Nie wiem jak odżywka, ale ostatnio kupiłam sobie z tej serii szampon i przestałam mieć problem z rozczesywaniem włosów po umyciu ;P Tylko wyjątkowo zapach jakiś taki nijaki ma

a to fakt bo mialam szampon z tej firmy i wogole do mnie nie trafia. Ja lubie Schaume ziołowa
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#688 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 października 2011 - 15:55

Sajuri, ja miałam kiedyś ich odżywkę tylko w takim różowym opakowaniu i byłam niezadowolona <zleee></span> Włosy były szorstkie, ciężko się rozczesywały i bardzo plątały.. Mam jednak koleżankę, która bardzo sobie chwaliła cała tą różową serię.. także jak widać jest to kwestia indywidualna

Jasminka, gdzie można dostać taką maskę? Pierwszy raz widzę :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#689 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 października 2011 - 11:01

Sajuri, ja glis kura nienawidze...mnie szampon i odzywka nie dosc ze tluscily wlosy to jeszcze byly okropne w dotyku. ja uzywam tylko i wylacznie dove albo do fabowanych albo chroniacych przed wysoka temperatura i jestem zadowolona

#690 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 24 października 2011 - 11:20

Jasminka ta odżywka z Joanny naprawdę jest taka dobra??

Tak jak już napisałam dla mnie jest bardzo skuteczna.
Ale nie zagwarantuję, że dla Ciebie będzie równie dobra.

Jasminka, gdzie można dostać taką maskę? Pierwszy raz widzę :P

Amorku, ja kupuję albo w drogeriach (ale takich zwykłych, w Rossmannie czy Naturze na 100 procent nie ma) albo przez internet zamawiam jak już nigdzie nie mogę dostać.

#691 nicole88

nicole88
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 25 października 2011 - 15:31

Moim bezsprzecznie absolutnym topem wśród szamponów jest Elseve loreal taki pomarańczowy, intensywne wygładzanie. Świetnie nadaje się do włosów kręconych.

#692 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 25 października 2011 - 18:45

ja ostatnio wyprobowalam ten do cienkich wlosow bez objetosci i musze przyznac, ze jest super, wlosy sa puszyste, pelne objetosci a do tego pieknie i dlugo pachna

Dołączona grafika
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#693 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 października 2011 - 09:10

ja glis kura nienawidze...mnie szampon i odzywka nie dosc ze tluscily wlosy to jeszcze byly okropne w dotyku. ja uzywam tylko i wylacznie dove albo do fabowanych albo chroniacych przed wysoka temperatura i jestem zadowolona

a dla mnie znów DOVE jest za ciężki <bezradny></span>
tak samo jak SAYOS włosy są okropne po nim. każda ma inny rodzaj włosów.

Loreal Elseve najlepszy ;-)

#694 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 października 2011 - 10:20

dla mnie też - aktualnie powróciłam do różowego :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#695 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 października 2011 - 11:32

dla mnie też - aktualnie powróciłam do różowego :-)

mój ulubiony to czerwony :)
ale zmieniam je co jakiś czas żeby sie włosy zbyt nie przyzwyczaiły :-P

#696 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 października 2011 - 12:01

ale zmieniam je co jakiś czas żeby sie włosy zbyt nie przyzwyczaiły :-P

Ja czerwonego nie używam z racji tego,że nie mam farbowanych włosów :) a resztę używam właśnie na zmianę :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#697 mikkara

mikkara
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 26 października 2011 - 12:09

ja ostatnio wyprobowalam ten do cienkich wlosow bez objetosci i musze przyznac, ze jest super, wlosy sa puszyste, pelne objetosci a do tego pieknie i dlugo pachna

Obrazek

Ja kupiłam ostatnio do włosów farbowanych i jest bardzo dobry i też fakt, włosy pachną długi i ładnie :D

#698 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 października 2011 - 13:41

666ilonka777, ja stosuje z tej serii szampon REPAIR i jestem zadowolona- jest bardzo wydajny, super się pieni, nie ma zbyt mocnego zapachu - co akurat ja cenię no i włosy są bardzo miłe w dotyku po nim :-)

#699 nicole88

nicole88
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 26 października 2011 - 15:11

Potwierdzam. Który Ci najbardziej odpowiada? :-)

#700 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 października 2011 - 16:33

Który Ci najbardziej odpowiada? :-)

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”